Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Ο Πόλεμος των Άστρων με Lego Τουβλάκια



Για να δημιουργηθούν αυτές οι σκηνές από το Star Wars χρειάστηκαν πάνω από 1.500.000 τουβλάκια

















 http://araxtoikailight.blogspot.com
Διαβάστε περισσότερα »

Το φθηνότερο μέσο μεταφοράς! 15 κιλά σανό στα 100 χιλιόμετρα! Απίστευτο βίντεο!!









Διαβάστε περισσότερα »

Η ζωή εν μπάφω...



Κοντεύει Πάσχα. Στην Ελλάδα, η Κερατέα ζει το δικό της μύθο, αποκλεισμένη από δημοσιότητα, γεμάτη χημικά. Στη βουλή τσακώνονται για τα φρουτάκια και το πάνε για διάλυση...
Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, ψωνίζεται σαν...
movie star στα πρωϊνάδικα, προσπαθώντας να σε πείσει ότι είσαι μαλάκας που τον υποψιάζεσαι.
Ο Αυτιάς τον ακούει, τα μηχανάκια της AGB κοκκινίζουν.

Ο Μίκης, βαθιά αξιοπρεπής, έλεγε τις προάλλες στην τηλεόραση:

"πως όλοι οι ήρωες, είναι κατά βάση ανθρωπάκια. Οι περιστάσεις έκαναν και μένα ήρωα. Ανθρωπάκι είμαι".Τα μέσα τον φιμώνουν, ο Πάγκαλος, με σύνδρομο απροσδιορίστου ψυχιατρικής ορολογίας, τον λέει ξεροξεκούτη...
Και είναι αυτός που παίρνει την δόξα, ο πολιτικός που οι ατάκες του, βλακώδεις, ανούσιες, εκτός πολιτικής ουσίας, θα μείνει στην ιστορία, ως ο άνθρωπος που οι δηλώσεις του σχολιάστηκαν δημοσιογραφικά περισσότερο από κανενός άλλου.
Τόσο απλά, μια ιστορία χωρίς καμία ουσία.

Οι δημοσιογράφοι ζουν τον δικό τους Μεσαίωνα.Σήμερα ακούγεται, πως η Ελληνοφρένεια, η αγαπημένη εκπομπή, περνάει από την πόρτα της λογοκρισίας του Σκάϊ.

Το τίμημα της υποταγής στην εξουσία, πληρώνεται με φίμωση και απολύσεις.
"Ζούμε την δικτατορία της γραβάτας"είπε ο Μίκης.

Μας γδέρνουν με βελούδινα γάντια και μεις είμαστε σε ψυχεδελική νιρβάνα.
Μαστουρωμένοι από την καθημερινότητα και τόσο εθισμένοι στο ελληνικό σκάνδαλο, που δύσκολα αποτοξινωνόμαστε

witnessfree.blogspot.com
Διαβάστε περισσότερα »

Στην Ιταλία εξελέγη ο πρώτος ετεροφυλόφιλος πρόεδρος οργάνωσης για τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων!


Η οργάνωση Arcigay της πόλης Μπάρι της Ιταλίας, που υπερασπίζεται τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων, εξέλεξε ως νέο της πρόεδρο έναν ετεροφυλόφιλο.

Πρόκειται για τον Φραντσέσκο Μπρόλλο, τριάντα επτά ετών, σκηνοθέτη, πατέρα ενός μικρού κοριτσιού. Κατάγεται από την βόρειο Ιταλία, αλλά αποφάσισε να μεταναστεύσει στο Νότο, για να ζήσει με την σύντροφό του στο Μπάρι.
«Είμαι σε ανοικτό διάλογο με όλους, δεν πιστεύω σε κλειστές κοινότητες και ομάδες. Με αυτή την λογική θα δώσω την μάχη μου για τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων, των παρενδυτικών και αμφιφυλόφιλων», δήλωσε ο Μπρόλλο.

Μέρος των μελών της Arcigay του Μπάρι, όμως, δεν δέχθηκε με ενθουσιασμό την εκλογή του. Ιστορικά στελέχη του κινήματος που μάχεται τις διακρίσεις οι οποίες γίνονται βάσει του φύλου και των σεξουαλικών προτιμήσεων, όπως η Βιβιάνα Λοπριένο, της οργάνωσης «Between», εκφράζουν την εκτίμησή τους στο πρόσωπο του νέου προέδρου, αλλά διερωτώνται: «θα καταλάβει τι νιώθει ένας γκέϊ, όταν τον χλευάζουν, μέσα στο δρόμο;».

Ο Μπρόλλο, ο οποίος διδάσκει σκηνοθεσία σε λύκεια του Μπάρι και ετοιμάζει το πρώτο του κινηματογραφικό έργο μεγάλου μήκους, απαντά όμως ότι «όπως λέει και ο Πρόεδρος της Ιταλικής Δημοκρατίας, Τζόρτζιο Ναπολιτάνο, τα πλήρη δικαιώματα των ομοφυλόφιλων και των τρανσέξουαλ, δεν αφορούν μόνο μια συγκεκριμένη κατηγορία ανθρώπων, μας αφορούν όλους».







http://tro-ma-ktiko.blogspot.com
Διαβάστε περισσότερα »

Μήνυση των ΜΑΤ στην ΕΛΑΣ για την Κερατέα!


ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ "ΚΥΡΙΟΙ" - ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!

Μήνυση στην ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας κατέθεσαν οι αστυνομικοί που υπηρετούν στα μπλόκα της Κερατέας, καταγγέλοντας αδιαφορία της ηγεσίας της ΕΛΑΣ για τα εξοντωτικά ωράρια και τις συνθήκες εργασίας που χαρακτηρίζουν απαράδεκτες...



Την ίδια στιγμή ο δήμαρχος της Λαυρεωτικής καταγγέλλει πως κανείς από τους υπουργούς δεν δέχεται διάλογο.

για το ζήτημα της κατασκευής του ΧΥΤΑ.

Τα ΜΑΤ λοιπόν, όπως διαβάζουμε στο site των κατοίκων της Κερατέας, κατέθεσαν μήνυση κατά παντός υπευθύνου, καθώς υποστηρίζουν ότι οι ζωές τους τον τελευταίο μήνα τίθενται σε συνεχή κίνδυνο, ενώ παραβιάζονται τα ωράρια εργασίας.

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, οι καθημερινές βάρδιες αγγίζουν ακόμα και τις 20 ώρες, ενώ το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και η διοίκηση της ΕΛΑΣ δεν κάνει τίποτα για να “απεγκλωβίσει” τους αστυνομικούς που έχουν αναλάβει τη φύλαξη του υπό κατασκευή ΧΥΤΑ στην Κερατέα.

Λεβαντής: “Οι υπουργοί αρνούνται το διάλογο”

Την ίδια στιγμή, ο δήμαρχος Λαυρεωτικής, Κώστας Λεβαντής, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη είπε ότι τόσο το υπουργείο Εσωτερικών όσο και το υπουργείο Περιβάλλοντος δεν έχει ακόμα απαντήσει στο αίτημα του για διάλογο, προκειμένου να επιλυθεί το ζήτημα.

Στον ισχυρισμό του, τα δύο υπουργεία αντικρούουν λέγοντας πως έχει γίνει διάλογος με το δήμαρχο.





http://apolitistosteki.blogspot.com
Διαβάστε περισσότερα »

Ο Καρατζαφέρης θα βυθίζει τα πλοία με τους μετανάστες..































Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης μιλώντας σε κομματικό ακροατήριο στην Λάρισα, έκανε δηλώσεις που θα ξεσηκώσουν.. "Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες. Μέσα σ’ ένα χρόνο από τη στιγμή που θα έρθουμε στην εξουσία θα διώξουμε...




1,7 εκ. λαθρομετανάστες" τόνισε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, προειδοποιώντας μάλιστα ότι θα βυθίζει σωρηδόν τα πλοία με λαθρομετανάστες! "Με ρωτούν πως το κάνω αυτό. -Όπως ήρθαν, έτσι θα τους διώξουμε- τους απαντώ" πρόσθεσε ο Καρατζαφέρης σε ένα… ντελίριο ξεσπάσματος κατά των αλλοδαπών στη χώρα μας, στους οποίους μάλιστα απευθύνθηκε σε δεύτερο πρόσωπο στη συνέχεια " Βολευτείτε όσο είναι στην εξουσία ΠΑΣΟΚ και ΝΔ γιατί όταν έρθει ο ΛΑΟΣ στα πράγματα -την πρώτη κιόλας μέρα- πλοίο που θα διέρχεται εθνικά χωρικά ύδατα, θα βυθίζεται"!


(σ.σ.) Ο Καρατζαφέρης είναι ο άνθρωπος που είπε το επικό:
"ως γνωστόν άλλωστε αν η ΔΕΗ αύριο κατεβάσει τους διακόπτες του ρεύματος, ξέρετε τι θα γίνει; την επόμενη στιγμή θα σβηστούν οι μνήμες όλων των υπολογιστών. Όλες οι σημειώσεις των φοιτητών, τα πάντα, πάνε χάθηκαν"
Διαβάστε περισσότερα »

Παίρνει φάρμακα με κάνναβη, θα συλληφθεί για κατοχή ναρκωτικών!


Τραγική χαρακτήρισε χθες ο Ευρωπαίος Διαμεσολαβητής, Νικηφόρος Διαμαντούρος, την περίπτωση ενός Ιρλανδού ασθενούς, ο οποίος ζει στην Ολλανδία και, επειδή είναι πολύ άρρωστος και λαμβάνει καταπραϋντικά φάρμακα που περιέχουν κάνναβη, δεν μπορεί να επισκεφθεί την οικογένειά του στην Ιρλανδία, διότι οι αρχές της χώρας τον απειλούν με σύλληψη για κατοχή... ναρκωτικών ουσιών.
Η χρήση των φαρμάκων που περιέχουν κάνναβη επιτρέπεται στην Ολλανδία, αλλά όχι στην Ιρλανδία, επισήμανε από το Στρασβούργο ο Διαμεσολαβητής, ο οποίος επιχειρούσε, επί έναν ολόκληρο χρόνο, να αποδείξει αν η ιδιότυπη αυτή απειλή των ιρλανδικών αρχών εμπίπτει σε θέματα κακοδιοίκησης της Ευρωπαϊκής Ενωσης.
Δυστυχώς, όπως «ομολόγησε» και ο ίδιος, σ' ό,τι αφορά τη συμπεριφορά της Ε.Ε. σ' αυτήν την υπόθεση, δεν υπάρχει κρούσμα κακοδιοίκησης και η υπόθεση είναι πλέον στα χέρια των ιρλανδικών αρχών.
Η Ιρλανδία δεν υποχρεούται, ούτε από τη Συνθήκη Σένγκεν αλλά ούτε και από τους ισχύοντες ευρωπαϊκούς νόμους, να επιτρέψει την απρόσκοπτη είσοδο ενός ασθενούς που χρησιμοποιεί φάρμακα με κάνναβη στο έδαφός της, κατέληξε.
Ο κ. Διαμαντούρος, ωστόσο, απέστειλε ήδη επιστολές προς τον Ιρλανδό Μεσολαβητή και τον πρόεδρο της Ιρλανδικής Επιτροπής Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, ζητώντας να παρέμβουν προς τις ιρλανδικές αρχές και να τις πιέσουν να εξετάσουν αυτή την υπόθεση με ανθρωπιστικά κριτήρια.



Διαβάστε περισσότερα »

Σαν σήμερα 12/4/2011


1204: Η Κωνσταντινούπολη καταλαμβάνεται από τους Σταυροφόρους. (Α' Άλωση)
1633: Η Ιερά Εξέταση αρχίζει την επίσημη ανάκριση κατά του Γαλιλαίου για τις επιστημονικές του απόψεις, με τις οποίες δεν συμφωνεί η Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία.
1820: Ο Αλέξανδρος Υψηλάντηςαναγορεύεται αρχηγός της «Φιλικής Εταιρίας».
1877: Η Ρωσία κηρύσσει τον πόλεμο στην Οθωμανική Αυτοκρατορία και φθάνει ένα βήμα πριν από την κατάληψη της Κωνσταντινούπολης.
1954: Ο Μπιλ Χάλεϊ και το συγκρότημά του Comets κυκλοφορούν τον δίσκο «Rock Around the Clock», που από πολλούς θεωρείται ως η ληξιαρχική πράξη θανάτου του Rock n Roll.
1961: Ο ρώσος κοσμοναύτης Γιούρι Γκαγκάριν γίνεται ο πρώτος άνθρωπος που μπαίνει σε τροχιά γύρω από τη Γη, με το διαστημόπλοιο «Βοστόκ 1».
  • Γεννησεις
1871: Ιωάννης Μεταξάς, δικτάτορας. [θαν. 29/1/1941]
1935: Τζίμης Μακούλης, τραγουδιστής. [θαν. 28/10/2007]
1940: Χέρμπι Χάνκοκ, αμερικανός τζαζίστας.
  • Θανατοι
65: Σενέκας, ρωμαίος φιλόσοφος, δραματουργός και πολιτικός. [γεν. 4]
1920: Βλάσης Γαβριηλίδης, δημοσιογράφος και εκδότης της εφημερίδας «Ακρόπολις». [γεν. 1848]
1945: Φράνκλιν Ντελάνο Ρούσβελτ, ο μοναδικός πρόεδρος των ΗΠΑ που εξελέγη τέσσερις φορές στο αξίωμα αυτό. [γεν. 30/1/1982]
Διαβάστε περισσότερα »