Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Αυνανισμός στο γραφείο με δικαστική απόφαση



Λόγω ψυχαναγκαστικού οργασμού

Αυνανισμός στο γραφείο με δικαστική απόφασηΜε απόφαση δικαστηρίου μια βραζιλιάνα μπορεί να αυνανίζεται για 15 λεπτά κάθε 2 ώρες κατά τη διάρκεια της εργασίας της.

Μια βραζιλιάνα, η Ana Catarina Bezerra Silvares, ετών 36, κατά τα λεγόμενά της πάσχει από ψυχαναγκαστικό οργασμό, μία πάθηση κατά την οποία ο ασθενής βρίσκεται σε σχεδόν συνεχή επιθυμία επίτευξης οργασμού. Σύμφωνα με τα λεγόμενά της αισθάνεται βαριάς μορφής καταπίεσης όταν δεν είναι εφικτό να αυνανιστεί, και μάλιστα στο παρελθόν χρειαζόταν να προβεί σε 40 αυνανισμούς σε μια μέρα. Αναγκάστηκε να προσφύγει στο δικαστήριο, για αυτόν ακριβώς τον λόγο, μιας και είχε δημιουργηθεί πρόβλημα στη λογιστική εταιρεία που εργάζεται.

Υποτίθεται ότι ακολουθεί πλέον μία θεραπεία που την βοήθησε να μειώσει τον αριθμό αυτό σε 18 την ημέρα. Την θεραπεία την ακολούθησε οικειοθελώς γιατί είχε διαπιστώσει και η ίδια ότι δεν ήταν και τόσο φυσιολογική αυτή της η ανάγκη. Πλέον και νομικά κατοχυρωμένη είναι ελεύθερη να αυνανίζεται και κατά την διάρκεια της εργασίας της, ενώ μπορεί να παρακολουθεί και πορνογραφικό φωτογραφικό υλικό.


Διαβάστε περισσότερα »