Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

Αναψυκτικό Μαριχουάνα!!!


Ξεχάστε την Coca Cola έρχεται η Canna Cola ένα νέο είδος αναψυκτικού με μαριχουάνα.
Το αναψυκτικό που αναμένεται στην αγορά μέσα στον επόμενο μήνα, περιέχει ένα συνδυασμό σόδας και  THC, ένα ψυχότροπο συστατικό που βρίσκεται στη μαριχουάνα.
Ο Κλέι Μπάτλερ ένα από τους ανθρώπους που συνέβαλλε σε αυτό το εγχείρημα  αποκαλεί το νέο αναψυκτικό "medible" δηλαδή ένα βρώσιμο φάρμακο.
"Πολλοί άνθρωποι απλά δε θέλουν να καπνίσουν" αναφέρει ο ίδιος προσθέτοντας ότι μέσω του αναψυκτικού μπορεί ο καθένας να λάβει φαρμακευτική αγωγή χωρίς χάπια κτλ.
"Η χρήση της μαριχουάνας μέσα στο αναψυκτικό επιτρέπει να αποφεύγουμε τα παυσίπονα εύκολα και πιο ευχάριστα", τονίζει.
Το αναψυκτικό θα κυκλοφορήσει σε πέντε γεύσεις: Canna Cola,  Orange Kush, DogWeed, Grape Ape, και Sour Diesel ενώ θα κοστίζει 10 με 12 δολάρια.
"Αρχικά αρχίσαμε με  κλασσικές γεύσεις ενώ αργότερα σκοπεύουμε να βγάλουμε και άλλες γεύσεις όπως με γεύση μπύρα" σημειώνει ο Μπάτλερ.
Μάλιστα προκειμένου να δημιουργηθεί η σύσταση του αναψυκτικού έγιναν διάφορα τεστ ενώ υπήρχε ειδική ομάδα καθώς η ανάμιξη των στοιχείων έπρεπε να γίνει άκρως προσεκτικά. Οι πρώτοι τυχεροί που θα δοκιμάσουν το αναψυκτικό είναι οι κάτοικοι του Κολοράντο.
Σημειώνεται ότι αν και η πλειοψηφία των Αμερικανών διάκεινται θετικά στη χρήση της μαριχουάνας για ιατρικούς σκοπούς σε χρόνιες παθήσεις ωστόσο είναι νόμιμη η χρήση της μόνο σε 15 πολιτείες.
Τώρα εάν θέλετε να μάθετε τι γεύση θα έχει αυτό το αναψυκτικό μη ρωτήσετε τον Μπάτλερ καθώς υποστηρίζει ότι δεν έχει καπνίσει ποτέ, δεν έχει δοκιμάσει μαριχουάνα και δεν πίνει αναψυκτικά.
Και μετά από αυτές τις δηλώσεις, θέλει να δοκιμάσουμε το νέο αναψυκτικό;

Το είδαμε εδώ: news247.gr

Διαβάστε περισσότερα »

Ο 15χρονος που σαρώνει στο διαδίκτυο K. Cahill ντουέτο με τον David Guetta


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

O 15ος Keenan Cuhil, διάσημος για τα αστεία βίντεο που ανεβάζει στο youtube όπου κάνει play back τα αγαπημένα του τραγούδια, δέχεται βροχή προτάσεων για συνεργασία. Η συνεργασία θα γίνει με αφορμή την επανέκδοση του album του David Guetta "One Love". Aναμένουμε λοιπόν το....



επόμενο χτύπημα του wirdo Keenan! Τo lip synching φαινόμενο του διαδικτύου μετά τη συνεργασία του με τον 50Cent, ετοιμάζεται να κάνει playback σε ένα megamix που θα ετοιμάσει ειδικά για εκείνον ο γνωστός για τις χορευτικές του επιτυχίες David Guetta. To κομμάτι θα περιλαμβάνει samples από τα τραγούδια “Who`s That Chick”, “I Got A Feeling” και “Sexy Chick”.




Διαβάστε περισσότερα »

Πολιτικές ιδεολογίες με απλά λόγια.



Σοσιαλισμός: έχεις δύο αγελάδες και δίνεις τη μία στο γείτονα...


Κομμουνισμός: έχεις δύο αγελάδες, τις παίρνει το κράτος και σου δίνει λίγο γάλα.

Φασισμός: έχεις δύο αγελάδες, τις παίρνει το κράτος και σου πουλάει το γάλα.

Καπιταλισμός: έχεις δύο αγελάδες, πουλάς τη μία και αγοράζεις ένα ταύρο

ΦΕΟΥΔΑΡΧΙΣΜΟΣ: Έχεις 2 αγελάδες. Ο αφέντης σου παίρνει ένα μέρος του
γάλατος.

ΚΑΘΑΡΟΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ: Έχεις 2 αγελάδες. Η κυβέρνηση τις παίρνει και τις βάζει σ' ένα στάβλο μαζί με τις αγελάδες όλων των άλλων. Εσύ πρέπει να φροντίζεις όλες τις αγελάδες. Η κυβέρνηση σου δίνει ακριβώς όσο γάλα χρειάζεσαι.

ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ: Έχεις 2 αγελάδες. Η κυβέρνηση τις παίρνει και τις βάζει σε ένα στάβλο μαζί με τις αγελάδες όλων των άλλων. Μια ομάδα πρώην εκτροφέων κοτόπουλων, τις φροντίζει. Εσύ πρέπει να φροντίζεις τα κοτόπουλα που πήραν από τους πρώην εκτροφείς κοτόπουλων. Η κυβέρνηση σου δίνει ακριβώς το γάλα και τα αβγά που οι νόμοι λένε ότι χρειάζεσαι.

ΦΑΣΙΣΜΟΣ: Έχεις 2 αγελάδες. Η κυβέρνηση τις παίρνει και τις δύο, σε προσλαμβάνει για να τις φροντίζεις κι έπειτα σου πουλάει το γάλα.

ΚΑΘΑΡΟΣ ΚΟΜΟΥΝΙΣΜΟΣ: Έχεις 2 αγελάδες. Οι γείτονές σου σε βοηθούν να τις φροντίζεις και όλοι μαζί μοιράζεστε το γάλα.

ΡΩΣΙΚΟΣ ΚΟΜΟΥΝΙΣΜΟΣ: Έχεις 2 αγελάδες. Εσύ πρέπει να τις φροντίζεις αλλά η κυβέρνηση παίρνει όλο το γάλα.

ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ: Έχεις 2 αγελάδες Η κυβέρνηση τις παίρνει και τις δύο και σε εκτελεί.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗΣ: Έχεις 2 αγελάδες. Η κυβέρνηση σου βάζει πρόστιμο για την μη εξουσιοδοτημένη κατοχή 2 ζώων στάβλου σε διαμέρισμα.

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ: Έχεις 2 αγελάδες Η κυβέρνηση τις παίρνει και τις δύο και σε καλεί στο στράτευμα.

ΚΑΘΑΡΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: Έχεις 2 αγελάδες. Οι γείτονές σου αποφασίζουν ποιος θα πάρει το γάλα.

ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: Έχεις 2 αγελάδες. Οι γείτονές σου διορίζουν κάποιον που θα αποφασίσει ποιος θα πάρει το γάλα.

ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: Η κυβέρνηση υπόσχεται να σου δώσει 2 αγελάδες αν την ψηφίσεις. Μετά τις εκλογές, ο πρόεδρος κατηγορείται επειδή κερδοσκόπησε με τα "μελλοντικά" βοοειδή. Ο τύπος βαφτίζει το σκάνδαλο "Cowgate".

ΑΓΓΛΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: Έχεις 2 αγελάδες. Τις ταΐζεις με μυαλά προβάτων κι αυτές τρελαίνονται. Η κυβέρνηση δεν κάνει τίποτα.

ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑ: Έχεις 2 αγελάδες. Στην αρχή η κυβέρνηση ορίζει πώς πρέπει να τις ταΐζεις και πότε μπορείς να τις αρμέγεις. Έπειτα, σε πληρώνει για να μην τις αρμέγεις. Στη συνέχεια, τις παίρνει και τις δύο, σκοτώνει τη μία, αρμέγει την άλλη και πετάει το γάλα. Στο τέλος, σε αναγκάζει να συμπληρώσεις μερικές φόρμες για να καταγγείλεις τις αγελάδες που λείπουν.

ΑΝΑΡΧΙΑ: Έχεις 2 αγελάδες. Ή τις πουλάς σε μια θεμιτή τιμή, ή οι γείτονές που δοκιμάζουν να σε σκοτώσουν για να πάρουν τις αγελάδες.

ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΧΟΝΓΚ - ΚΟΝΓΚ: Έχεις 2 αγελάδες. Πουλάς τρεις στην ανώνυμη εταιρία σου, χρησιμοποιώντας ανοιχτές τραπεζικές πιστωτικές επιστολές του κουνιάδου σου. Έπειτα, ξεκινάς μια ανταλλαγή μετοχών με δημόσια προσφορά, και καταφέρνεις να τις ξαναπάρεις και τις τέσσερις αγελάδες με φορολογικές απαλλαγές για τη συντήρηση πέντε αγελάδων. Τα δικαιώματα στο γάλα έξι αγελάδων μεταφέρονται μέσω ενός παναμέζου μεσάζοντα στις νήσους Καϊμάν, που είναι ιδιοκτησία του κυρίως μετόχου, που ξαναπουλά στη δική σου ΑΕ τα δικαιώματα του γάλατος και των 7 αγελάδων. Ο ετήσιος ισολογισμός επιβεβαιώνει ότι η εταιρία είναι ιδιοκτήτρια 8 αγελάδων με μια option αγοράς άλλης μίας. Στο μεταξύ, εσύ σκοτώνεις τις δύο αγελάδες επειδή το γάλα τους δεν είναι καλό.

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΣΜΟΣ: Έχεις 2 αγελάδες. Η κυβέρνηση σου απαγορεύει τόσο να τις αρμέγεις όσο και να τις σκοτώσεις.

ΦΕΜΙΝΙΣΜΟΣ: Έχεις 2 αγελάδες. Παντρεύονται και υιοθετούν ένα μοσχαράκι.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΣ: Έχεις 2 αγελάδες. Η κυβέρνηση τις παίρνει και αρνείται ότι έχουν υπάρξει ποτέ. Το γάλα τίθεται εκτός νόμου.




http://24wro.blogspot.com
Διαβάστε περισσότερα »

Πώς γλίτωσε την κρεβατομουρμούρα...


Έναν πρωτότυπο τρόπο για να «γλιτώσει» από την... κρεβατομουρμούρα βρήκε ένας βρετανός αστυνομικός, που εργαζόταν στο τμήμα αλλοδαπών. 

Βρήκε την κατάλληλη ευκαιρία, όταν η σύζυγός του ταξίδεψε ως το Πακιστάν για να δει τους συγγενείς της.

Εφόσον είχε τα μέσα, έβαλε το όνομά της σε μία λίστα υπόπτων για συμμετοχή σε τρομοκρατικές οργανώσεις, κάτι που την εμπόδιζε να επιστρέψει πίσω στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα Mirror, όταν η γυναίκα πήγε στο αεροδρόμιο, με σκοπό να επιστρέψει σπίτι της, οι τοπικοί αστυνομικοί της είπαν ότι δεν μπορούσε να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο, χωρίς να της δώσουν περαιτέρω εξηγήσεις.

Αμέσως τηλεφώνησε στον σύζυγό της, ο οποίος την υποσχέθηκε ότι θα μεριμνήσει για την υπόθεσή της.

Το αποτέλεσμα ήταν η γυναίκα να μείνει τρία χρόνια «κολλημένη» στο Πακιστάν. Φυσικά, όλο αυτό το διάστημα ο σύζυγος περνούσε «ζωή και κότα».

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε από τους ανωτέρους του όταν ο «ζαβολιάρης» σύζυγος έκανε αίτηση για προαγωγή. Οι υπεύθυνοι μελέτησαν το φάκελό του και είδαν ότι το όνομα της γυναίκας του ήταν στη λίστα των υπόπτων.

Αμέσως τον κάλεσαν για ανάκριση και εκείνος, θέλοντας και μη, αποκάλυψε την αλήθεια.

Πηγές του βρετανικού τμήματος αλλοδαπών αποδοκίμασαν τις πράξεις του συναδέλφου τους, λέγοντας ότι πολλοί είναι αυτοί που δεν αντέχουν να βρίσκονται στον ίδιο χώρο με το... άλλο του μισό, αλλά δεν καταφεύγουν σε τέτοιες ενέργειες.

Τελικά, η σύζυγος βγήκε από τη μαύρη λίστα και ο σύζυγος όχι μόνο δεν πήρε προαγωγή, αλλά απολύθηκε από την υπηρεσία.



Το είδαμε εδώ: www.skai.gr

Διαβάστε περισσότερα »

Σαν Σήμερα: 01/02/2011




1901: Γεννιέται ο αμερικανός ηθοποιός Κλαρκ Γκέιμπλ.

1902: Με διαταγή του ελληνικού Υπουργείου Στρατιωτικών, δίνεται εντολή για την κατάσχεση των μεταφράσεων του Ευαγγελίου.

1920: Εγκαινιάζεται η νεοσύστατη Γεωπονική Σχολή Αθηνών.

1931: Γεννιέται ο πρώτος ρώσος πρόεδρος μετά την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης, Μπόρις Γιέλτσιν.

1940: Πεθαίνει ο ποιητής και πεζογράφος Ζαχαρίας Παπαντωνίου.

1966: Πεθαίνει ο αμερικανός κωμικός και σκηνοθέτης του βωβού κινηματογράφου Μπάστερ Κίτον.

1977: Εφαρμόζεται η εγκύκλιος, σύμφωνα με την οποία όλα τα δημόσια έγγραφα στην Ελλάδα θα συντάσσονται πλέον στη Δημοτική.

1988: Υπογράφεται η «Συμφωνία του Νταβός» μεταξύ του έλληνα πρωθυπουργού Ανδρέα Παπανδρέου και του τούρκου ομολόγου του Τουργκούτ Οζάλ.

1992: Ο αμερικανός πρόεδρος Τζορτζ Μπους και ο ρώσος ομόλογός του Μπόρις Γέλτσιν υπογράφουν τη Διακήρυξη του Καμπ Ντέιβιντ, με την οποία μπαίνει και επίσημα τέλος στον Ψυχρό Πόλεμο.

1996: Η κρίση στα Ίμια κορυφώνεται. Στις 4.49 π.μ. ένα ελληνικό ελικόπτερο, που προσπάθησε να διακριβώσει την παρουσία ή όχι Τούρκων στρατιωτών στη βραχονησίδα Ακρογιαλιά, συντρίβεται κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Από τις 6 το πρωί, η ελληνική σημαία δεν κυματίζει στη βραχονησίδα, ενώ με εντολή του πρωθυπουργού, Κώστα Σημίτη, αποσύρονται και οι ελληνικές δυνάμεις.
Διαβάστε περισσότερα »