Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Το status του Τζίγγερ μετά το ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟ


Το Κουρκούτι ανέβασε το πρώτο του “Πολυμετοχικό Facebook” τον Μάιο του 2009 και έκτοτε έχει δημιουργήσει την δική του κατηγορία στο blog με ονομασία “Facebook“. Επίσης, το Κουρκούτι τώρα τελευταία έχει αρχίσει να μιλά για τον εαυτό του στον τρίτο ενικό, γεγονός που έχει αρχίσει να το ανησυχεί έντονα…
Ο Παναθηναϊκός περνά κρίσιμες ώρες και οι μέτοχοί του μοιάζουν να είναι πιο συνειδητοποιημένοι από ποτέ. Ή μήπως όχι; Ο Τζίγγερ προσπαθεί να σώσει τα προσχήματα και προκαλεί σε συζήτηση λίγες μόνο ώρες μετά το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ…
Facebook


 http://kourkouti.yooblog.gr/
Διαβάστε περισσότερα »

Tromaktiko μας δουλεύεις?


Καταγγέλω δημόσια το blog-κλώνο-αντιγραφή ότι καταφέρεται συνεχώς εναντίον συγκεκριμένης εταιρίας. Με συνεχείς ΗΛΙΘΙΕΣ καταγγελίες δήθεν αναγνωστών αναφέρει εκμετάλλευση των πελατών από την εταιρία. Επειδή εργάζομαι στη συγκεκριμένη εταιρία, έχω προσπαθήσει πολλές φορές να τους δώσω εξήγηση για τις χαζές καταγγελίες που κάνουν και φυσικά εκείνοι δε δημοσιεύουν την αντίθετη άποψη! Μπράβο Tromaktiko είσαι ακριβώς αυτό που είχα στο μυαλό μου... Ένας καραγκιόζης  που έτρεξε να εκμεταλλευτεί το θάνατο του Σωκράτη Γκιόλια για να πλασαριστεί ως το νέο Troktiko και να γεμίσει το blog με διαφημίσεις για να βάζει λεφτά στην τσέπη.

ΥΓ. Όποιος θέλει ακριβείς πληροφορίες για το όνομα της εταιρίας κ.α. εδώ είμαι.


Φιλάκια


ΤΣΟΓΛΑΝΟΣ
Διαβάστε περισσότερα »

Το ΤΣΟΓΛΑΝΙ πάει radio!!!


 Με άγριες διαθέσεις το απόγευμα 18.00-20.00 το τσογλάνι θα βρίσκεται στην εκπομπή των φοιτητών της Νοσηλευτικής. Η καλύτερη εκπομπή του ινερνετικού ραδιοφώνου μας φιλοξενεί και οφείλουμε να το  κοινοποιήσουμε για να μας ακούσουν τα εκατομμύρια των αναγνωστών μας.Καταπληκτικοί παραγωγοί της εκπομπής είναι η Χριστιάνα Μάργιου και ο Γιώργος Κουλμάσης γι'αυτό συντονιστείτε όλοι στο www.yooradio.gr.
Διαβάστε περισσότερα »

Σαν σήμερα 14/4/2011


1528: Ο πρώτος Έλληνας που πάτησε το πόδι του στην Αμερική, ήταν κάποιος Θεόδωρος, που αποβιβάστηκε στην περιοχή της Φλώριδας. Προς τιμήν του, έχει ανεγερθεί άγαλμα στην πόλη Κλιαργουότερ της Φλώριδας.
1828: Η Ρωσία κηρύσσει τον πόλεμο στην Οθωμανική Αυτοκρατορία, επειδή η Πύλη αρνείται να αποδεχτεί την αυτονομία της Ελλάδας.
1865: Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Αβραάμ Λίνκολν πυροβολείται μέσα σε θέατρο της Ουάσιγκτον από τον ηθοποιό Τζον Μπουθ, που συμπαθούσε τους Νοτίους.
1927: Το πρώτο αυτοκίνητο της νεοσύστατης σουηδικής αυτοκινητοβιομηχανίαςVolvo βγαίνει από τη γραμμή παραγωγής.
1941: Ιδρύεται στη Λευκωσία από προοδευτικούς αστούς πολιτικούς και κομμουνιστές το Ανορθωτικό Κόμμα του Εργαζόμενου Λαού (ΑΚΕΛ).
1944: Οι πρώτοι Eλληνοεβραίοι φτάνουν από την Αθήνα στο κολαστήριο του Άουσβιτς.
  • Γεννησεις
1936: Φρανκ Σέρπικο, θρυλικός νεοϋορκέζος αστυνομικός, ο πρώτος που κατέθεσε κατά της αστυνομικής διαφθοράς. Η ιστορία του έγινε ταινία από τον Σίντνεϊ Λιούμετ, σε μουσική Μίκη Θεοδωράκη με τον Αλ Πατσίνο στο ρόλο του Σέρπικο.
1942: Βαλέρι Μπρούμελ, ρώσος αθλητής του άλματος εις ύψος, που κατέρριψε 6 φορές το παγκόσμιο ρεκόρ και κατέκτησε ένα χρυσό κι ένα αργυρό μετάλλιο σε Ολυμπιακούς Αγώνες. [θαν. 26/1/2003]
1966: Αναστασία (Νατάσα) Παζαΐτη - Καραμανλή, ιατρός και σύζυγος του πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Α. Καραμανλή.
  • Θανατοι
1759: Γκέοργκ Φρίντριχ Χέντελ, γερμανός συνθέτης του μπαρόκ. [γεν. 23/2/1685]
1930: Βλαντιμίρ Μαγιακόφσκι, ρώσος ποιητής της επανάστασης. (αυτοκτόνησε) [γεν. 7/7/1893]
1984: Διονύσης Παπαγιαννόπουλος, διακεκριμένος κωμικός ηθοποιός. [γεν. 1912]
Διαβάστε περισσότερα »

Ο Zach Galifianakis και τα …παπάκια του!

Είναι δικό μας παιδί, Έλληνας από τη Κρήτη! Ο Zach Galifianakis είναι επιπλέον και ένας από τους διασημότερους κωμικούς στην Αμερική, σπάζοντας κάθε ρεκόρ με τη συμμετοχή του στην ταινία «Hangover».
Το …κουζουλό κοπέλι, δε χάνει ποτέ το χιούμορ του ακόμα και στο μπάνιο, σκηνικό που επέλεξε το γνωστό περιοδικό GQ να τοποθετήσει τον ευτραφή κύριο για τια ανάγκες φωτογράφησης.

Ο ηθοποιός πόζαρε με άνεση μέσα στο νερό ακριβώς όπως τον γέννησε η μαμά του, έχοντας για κάλυψη χαριτωμένα κίτρινα παπάκια!
Άλλο καρέ απεικονίζει τον 41χρονο Zach τυλιγμένο με νάιλον σακούλα, ενώ σε άλλη σελίδα τον βλέπουμε αραχτό στο καναπέ φορώντας μόνο το μποξεράκι του.





 

Πηγή: newsbomb.gr
Διαβάστε περισσότερα »