Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Μεγαλείο:Ο πιο μικρός χρήστης του λευκού μπαστουνιού!...


Είναι μόλις 2 ετών. Γεννήθηκε τυφλός. Κι όμως χειρίζεται επιδέξια το λευκό μπαστούνι μπερδεύοντας όσους τον βλέπουν και δεν τον ξέρουν αφού θεωρούν οτι το λευκό μπαστούνι που κρατάει είναι παιχνίδι!


Ο μικρός Οσκαρ Ο' Σάλλιβαν, είναι ένας από τους πιο μικρούς χρήστες του λευκού μπαστουνιού. Πρόσφατα έκλεισε τα 2 του χρόνια.
'Οταν γεννήθηκε πολύ συντομα οι γονείς του κατάλαβαν οτι δεν εστίαζε σε τίποτα. Τον πήγαν στον γιατρό ο οποίος έκανε αμέσως την διάγνωση. Δεν έβλεπε τίποτα εξαιτίας μιας γενετικής ανωμαλίας.

"Πολλές φορές όταν βγαίνουμε βόλτα σταματάει να μυρίσει το φερσκοψημένο ψωμί, ή μου ζητάει στα καταστήματα με καλλυντικά να του ανοίγω τα σαμπουάν και τα αρώματα να τα μυρίζει", λέει η μητέρα του.

"Ωστόσο, επειδή κάποιες φορές και χωρίς να το θέλουν οι άνθρωποι γίνονται κακοί, χάνουν την υπομονή τους μαζί του γιατί νομίζουν οτι παίζει. Δεν μπορούν να φανταστούν οτι ένα αγοράκι 2 ετών κρατάει λευκό παστούνι", συμπληρώνει.

Θα συμμετάσχουν σε μια καμπάνια ενημέρωσης γιατί η οικογένεια αντιμετωπίζει τεράστια προβλήματα αφού οι γονείς αντιμετωπίζουν με προκατάληψη ένα τυφλό παιδί.

http://friendshipiseverything.blogspot.com/
Διαβάστε περισσότερα »

Γιάννης Ζουγανέλης: "Δεν έχω πρόβλημα με τους gay, αρκεί να μην τους πειράζει που είμαι straight"

Ο απολαυστικός Γιάννης Ζουγανέλης βρέθηκε το «Βράδυ» της Πέμπτης στη συντροφιά του Πέτρου Κωστόπουλου και διηγήθηκε ιστορίες από την οικογενειακή του ζωή με τους κωφάλαλους γονείς του, μίλησε για τον κοινωνικό ρατσισμό ενώ δεν αρνήθηκε να τραγουδήσει ένα κομμάτι-έκπληξη και να παίξει ένα σκετς...

"Οι Έλληνες δεν είναι πολιτισμένοι, δεν συμπαρίστανται" είπε ο Γιάννης Ζουγανέλης και μίλησε για τον κοινωνικό ρατσισμό και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε έχοντας κωφάλαλο πατέρα και κωφή μητέρα: "Αναγκάστηκα να κηδεμονεύσω τους γονείς μου και να τους υπερασπιστώ απέναντι σε μια κοινωνία ανυπόληπτη, να κηδεμονεύσω την άδικη σχέση που είχαν με την κοινωνία", είπε και εξήγησε πως εξαιτίας αυτής της αντιμετώπισης οι γονείς του δεν κατάφεραν να μορφωθούν και έμειναν αναλφάβητοι:

"Ο κοινωνικός ρατσισμός είναι ένα πράγμα που ευτυχώς δεν τον καταλαβαίνουν οι ίδιοι και το πρόβλημα της κοινωνίας είναι ότι δεν τους βοηθά να μπουν στη διαδικασία των ανθρώπων με νόηση". Αρκετά ενοχλημένος όμως πρόσθεσε πως ακόμα και η ευαισθησία της κοινωνίας μας ήταν εικονική:

"Η ελληνική κοινωνία έκρυβε τα ανάπηρα παιδιά της, ήταν ντροπή να τα βγάζεις προς τα έξω. Κάτι πήγαμε να κουνηθούμε με τους Παραολυμπιακούς Αγώνες, αλλά γίνανε πράγματα βιτρίνας και εντυπωσιασμού" πρόσθεσε.

Ο Γιάννης Ζουγανέλης αναφέρθηκε όμως και στους ομοφυλόφιλους: "Δεν έχω πρόβλημα με τους gay, αρκεί να μην τους πειράζει που εγώ είμαι straight, γιατί συμβαίνει και αυτό".
Διαβάστε περισσότερα »

Το παράνομο παρκάρισμα στη Λεωφόρο Πεντέλης είναι ανυπόφορο!

Καταγράφω κάποιες απόψεις μου που άπτονται της καθημερινότητας. Θα μου πείτε, εδώ ο κόσμος χάνεται… Ας είναι. Εγώ επιμένω…

Θεσμικός ο ρόλος των… δημάρχων (= οι εγγυητές της υποβάθμισης της ποιότητας ζωής μας). Και μπράβο μας, μας αξίζουν!!!

Δείτε τις φωτογραφίες από ένα τυπικό πρωινό καθόδου με το αυτοκίνητο από τα Βριλήσσια προς κέντρο ενός εργαζόμενου (που έχει parking στο υπόγειό του, πλήρωσε πολύ φόρο για την αγορά του, πληρώνει ετήσια ΚΑΙ τεκμήριο ιδιοκατοίκησης ΚΑΙ μηνιαία δημοτικό φόρο που αμφότερα επιβαρύνονται με τον συνυπολογισμό των m2 του εν λόγω parking).

Το παράνομο παρκάρισμα στη ΛΕΩΦΟΡΟ ΠΕΝΤΕΛΗΣ είναι ανυπόφορο. Ο καθένας παρκάρει το αυτοκίνητό του όπου θέλει, για όσο θέλει, με αποτέλεσμα φυσικά να προκαλούνται προβλήματα στη ροή της κυκλοφορίας, στα νεύρα μας, και το κυριότερο, στο περί δικαίου αίσθημα του πολίτη που υποβάλλεται σε έξοδα για να επιχειρείται -υποτίθεται- η μέριμνα για την ποιότητα ζωής του εκ μέρους των δημοτικών αρχών και της Τροχαίας.


ΕΙΚΟΝΑ 1Παρκαρισμένα αυτοκίνητα επί της Πεντέλης (βέλη) λίγο πριν την είσοδο στην ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ (!!!) που εμπορεύεται γνωστή επιχείρηση. Ερωτώ τον κ. δήμαρχο και την αστυνομία Βριλησσίων:
1. Μήπως κάνω λάθος και επιτρέπεται κάποιος να αφήνει πάνω από 10 αυτοκίνητα την ημέρα επί της Πεντέλης σαν προέκταση του μαγαζιού του; Εάν όχι, τότε ποιος και γιατί δεν ενοχλεί τον επιχειρηματία;
2. Να πουλήσω το κοστοβόρο parking μου και να αφήνω και εγώ εκεί το αυτοκίνητό μου; Θα είμαι άραγε το ίδιο ανενόχλητος;
3. Οι περιπολούντες αστυνομικοί, αντιλαμβάνονται ότι η ανωτέρω συμπεριφορά θέτει σε κίνδυνο την σωματική ακεραιότητα πολιτών που δεν μπορούν καν να περάσουν πεζοί; Ποιος θα ευθύνεται αν κάποιος χτυπηθεί από αυτοκίνητο, αφού κατεβαίνοντας από δεξιά στο Μετρό αναγκάζεται και βγαίνει στο δρόμο(!!!) μη μπορώντας να περάσει από το κατειλημμένο πεζοδρόμιο;


ΕΙΚΟΝΑ 2
Αυτοκίνητα παρκαρισμένα αμέριμνα εξαιτίας της ατιμωρησίας, της αδιαφορίας και του ωχαδερφισμού καθώς πλησιάζει κανείς στην πλατεία Δούρου στο Χαλάνδρι. Και μάλιστα, πριν το φανάρι!! Απέναντι, η τροφοδοσία των καταστημάτων με το φορτηγό. Στις 8.00 το πρωί!!! Ανενόχλητα! Ποιος νοιάζεται για τα διερχόμενα Ι.Χ., λεωφορεία κλπ…


ΕΙΚΟΝΑ 3
Στην Κολοκοτρώνη, πλησιάζοντας στην Πλατεία Χαλανδρίου. Εξασφαλισμένο και ανενόχλητο parking κάτω από τις πινακίδες που ακριβώς αυτό απαγορεύουν.

Ο οδικός άξονας της Λεωφόρου ΠΕΝΤΕΛΗΣ είναι βασικότατος για την διέλευση στα βορειοανατολικά προάστια. Η εικόνα του να μετατρέπεται καθημερινά ο δρόμος αυτός σε ένα τεράστιο, εφήμερο parking, αδιάβατο για πεζούς και εποχούμενους, είναι τριτοκοσμική εικόνα. Πέρα του ότι είναι παράνομη, απάδει κάθε αισθητικής, απομακρύνει κάθε αίσθημα ευνομίας, φέρνει απογοήτευση, ενώ -το χειρότερο-έχει ήδη δημιουργήσει κουλτούρα ανοχής, ιδιαίτερα ανιχνεύσιμη στους νέους γιάπηδες, στους τζιπάτους, αλλά κυρίως στα παιδιά. Δεν την συναντά κανείς σε καμία πόλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης εκτός (δυστυχώς, οφείλω να κοινοτυπίσω) της χώρας μας. Παρόμοιες πρακτικές, ρίχνουν πραγματικά το επίπεδο διαβίωσης και μακροχρόνια αποβαίνουν σε βάρος όλων.

Φυσικά, μέγα μέρος της ευθύνης φέρουμε εμείς, οι δημότες. Ας σκεφθούμε λογικά, υπεύθυνα, ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. Ο τρόπος ζωής μας αντανακλά και την άποψή μας για τη ζωή. Αυτόν θέλουμε; Την κόλαση της Πεντέλης; Ας παρκάρουμε σωστά, ας περπατήσουμε λίγο. Και ας δείχνουμε τον κόσμο στα παιδιά μας έξω από τα κινούμενα κάστρα μας, όχι από μέσα, χτίζοντας την άποψη ότι «από μέσα είναι όλα δικά μας».

Για την ώρα προτείνω στους δημάρχους και στους αστυνομικούς δ/ντές Βριλησσίων και Χαλανδρίου δύο πράγματα:
Πρώτον, να επισκεφτούν και να μείνουν για ένα μήνα σε μία μητροπολιτική πόλη Ευρωπαϊκής χώρας της επιλογής τους με όλα πληρωμένα από το δήμο με στόχο να εμβαθύνουν στην ποιότητα της καθημερινότητας. Ίσως βγουν από τη λήθαργό τους. Και στον ισχυρισμό-υπονοούμενο ότι «γνωρίζουν αλλά κάνουν τα στραβά μάτια», εγώ προσθέτω το ότι «πιθανότατα δεν γνωρίζουν, είναι στην ουσία απαίδευτοι και δεν έχουν εμπειρίες ποιότητας ζωής».

Δεύτερον, να ξηλώσουν όλες τις απαγορευτικές πινακίδες για το παρκάρισμα που υπάρχουν επί της Πεντέλης (είναι πάνω από 50) και να τις δώσουν για ανακύκλωση. Δεν παίζουν κανένα ρόλο, ενώ επί πλέον εμποδίζουν το βάδισμα των πεζών στα πεζοδρόμια…

Ένας αγανακτισμένος δημότης





http://www.newsbeast.gr
Διαβάστε περισσότερα »

2 διαφορετικοί ποδοσφαιρικοί κόσμοι...

       Θυμάμαι το ελληνικό ποδόσφαιρο από την ηλικία των 5, από τα τελευταία έτη του Καραπιάλη και από τότε που ο Βαζέχα μεσουρανούσε. Κάπου στο γυμνάσιο μπήκε στη ζωή μου το ξένο ποδόσφαιρο. Φτάνοντας στα 21 αποφάσισα να βάλω Nova. Που σημαίνει πως σχεδόν σε καθημερινή βάση έχω το αγγλικό πρωτάθλημα, του οποίου είμαι μέγας θαυμαστής, στην οθόνη μου. Θα μπορούσα να κάνω μια καθαρά αγωνιστική και τεχνική  ανάλυση των διαφορών ανάμεσα στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου και στο δικό μας. Δε θα το κάνω γιατί είναι κρίμα ένα παιδί "σαν τα κρύα τα νερά" να πάθει κατάθλιψη...
        Λέω να ασχοληθώ με τη διαφορά στην νοοτροπία Άγγλων (φλώρων, με γήπεδα εκκλησίες, που δεν δημιουργούν καυτές ατμόσφαιρες όπως εμείς, και άλλα τόσα κλισέ...) και Ελλήνων οπαδών, παραγόντων, δημοσιογράφων και γενικά όλων όσων σχετίζονται με το οικοδόμημα που ονομάζεται "επαγγελματικό ποδόσφαιρο". Δύο κόσμοι τόσο αντίθετοι που θαρρείς ότι καταπιάνονται με κάτι εντελώς διαφορετικό. Μήπως όμως είναι όντως διαφορετικό άθλημα? Μήπως έχουμε να κάνουμε με ποδόσφαιρο και "ποδόσφαιρο"?
      Ξεκινάω με τους παράγοντες. Στην Αγγλία οι παράγοντες έχουν να κάνουν με τα απολύτως απαραίτητα. Η κύρια ενασχόληση τους είναι η προσπάθεια για να κάνουν καλύτερη και ευκολότερη τη ζωή των αθλητών και των προπονητών της ομάδας τους. Γενικά είναι "πίσω" από τα πράγματα και δεν τυχαίνουν καμίας ιδιαίτερης προβολής από τα ΜΜΕ κάτι που και οι ίδιοι επιδιώκουν. Στην Ελλάδα οι παράγοντες επισκιάζουν τα αθλητικά γεγονότα και προσπαθούν μέσω του ποδοσφαίρου να προβάλλουν τον εαυτό τους για την ικανοποίηση της ματαιοδοξίας τους ή για την καλύτερη επιχειρηματική τους ανέλιξη. Με τρανά παραδείγματα που δεν χρειάζεται να κατονομάσω.

      Οι οπαδοί τώρα... Οι Άγγλοι όντας "κακά παιδιά" μέχρι πριν λίγο καιρό, βρήκαν το δάσκαλό τους στην απαγόρευση των Αγγλικών ομάδων για συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Μετά από αυτό το σοκ η εικόνα έχει γίνει πολύ καλύτερη και τα κρούσματα βίας γίνονται όλο και λιγότερα. Στην Ελλάδα κανείς δεν τολμά να θίξει τους οργανωμένους οπαδούς. Στρατοί από οπαδούς-υπαλλήλους αλληλοσκοτώνονται από χόμπι ή από καθαρή βλακεία. Αυτό δε θα αλλάξει εύκολα και δυστυχώς όσο περνάει ο καιρός το φαινόμενο γίνεται όλο και πιο έντονο. Προσπαθώντας να σκεφτώ χωρίς αθλητική λογική βλέπω ανθρώπους να τσακώνονται, να παίζουν ξύλο και εν τέλει να έχουν αφιερώσει τις ζωές τους σε κάτι που υπό φυσιολογικές συνθήκες θα έπρεπε μόνο να τους διασκεδάζει.

    Και τέλος οι δημοσιογράφοι. Στη Βρετανία δεν υπάρχουν αθλητικές εφημερίδες. Οι μεγάλες πολιτικές ή οι σκανδαλοθηρικές εφημερίδες του νησιού, έχουν αθλητικά ένθετα. Προφανώς χωρίς φανατισμούς για να χαϊδεύουν τους αναγνώστες.Στην Ελλάδα όμως, των 12 πανελλαδικής κυκλοφορίας αθλητικών εφημερίδων και δεκάδων άλλων τοπικών, τα πράγματα είναι διαφορετικά. Φανατισμοί, ανακρίβειες και πρόκληση βρίσκονται σε καθημερινή βάση κρεμασμένες στα περίπτερα όλης της χώρας... Οι δηλώσεις και οι πράξεις των ποδοσφαιριστών και των προπονητών, δηλαδή των πρωταγωνιστών, έχουν περάσει σε δεύτερη μοίρα και τη θέση τους έχουν πάρει "κύκλοι της ΠΑΕ", "το στενό περιβάλλον του παίχτη" και άλλες δημοσιογραφικές παπάρες που μας βομβαρδίζουν οι εκδότες καθημερινά.
    Στα όρια της κατάθλιψης (δε θα τη γλιτώσω...) κλείνοντας θέλω να καταγγείλω τη Nova που συμβάλει στην απαξίωση του Ελληνικού ποδοσφαίρου δείχνοντας την Premier League. Το λέει κι ο Καλίδης: Άσε με στον κόσμο μου να 'μαι....


                                                   ΤΣΟΓΛΑΝΟΣ
Διαβάστε περισσότερα »

Το πιο επίκαιρο τραγούδι...

Ένα low bap τραγούδι από τους 

PsyClinic TactiX feat. Oneireyths & Sundy

ΤΑ ΧΡΩΣΤΟΥΜΕΝΑ 
Ό.τι πιο επίκαιρο κυκλοφορεί....



Διαβάστε περισσότερα »

Παιδικά μαργαριτάρια!!!Όταν οι μαθητές έχουν κέφια...

Εσπεριδοειδή σαν τα πορτοκάλια είναι και τα μαντολίνια, αλλά πιο μικρά και με φλούδα που βγαίνει εύκολα. (Γυμνάσιο Αθήνας)

Η επετηρίδα είναι αυτό που βγάζουμε στα μαλλιά μας άμα δεν λουζόμαστε συχνά. (Γυμνάσιο Πάτρας)

Ο μισογύνης είναι τέρας μυθολογικό, μισός γυναίκα και μισός άλλο πράμα, απερίγραπτης ασχήμιας και τελείως εξαγριωμένος με την κατάστασή του. (Γυμνάσιο Θεσπρωτίας)

Ο Κωνσταντίνος Καντάφης ήτανε Έλληνας ποιητής που γεννήθηκε στη Λιβύη της Αλεξάνδρειας. (Γυμνάσιο Αθήνας)

Στην αρχαία εποχή δεν υπήρχαν ξένες χώρες, γι' αυτό δεν έχουν βρει οι αρχαιολόγοι αρχαία διαβατήρια. (Γυμνάσιο Θεσσαλονίκης)

Ο Λεωνίδας και οι Τριακόσιοι του ηττήθηκαν, γιατί οι Θερμοπύλες ήτανε πολυπληθέστεροι σε αριθμό. (Γυμνάσιο Αθήνας)

Την Οδύσσεια την έγραψε ο Οδυσσέας. Την Ιλιάδα ο Ηλιάδης. (Γυμνάσιο Λαμίας)

Tα Χερουβίμ και τα Σεραβίμ ήταν μικρά αγγελάκια που πετούσαν δεξιά-αριστερά στο πλάι των μεγάλων αγγέλων. Τα Χερουβίμ χερούβιζαν (δεξί πέταγμα) και τα Σεραβίμ σερούβιζαν (αριστερό πέταγμα). Στην ανάγκη υπήρχαν και τα Πτερουβίμ για πέταγμα κατευθείαν στη μέση. (Γυμνάσιο Κορίνθου)

Πρωτεύουσα της Κεϋλάνης είναι η Λιπτον Τι. (Γυμνάσιο Αθήνας)

Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται, αλλά όχι πάντοτε. (Γυμνάσιο Καλαμάτας)

Η κυριότερη αιτία της εξάτμισης είναι η φωτιά κάτω από το κατσαρολάκι. (Γυμνάσιο Κορίνθου)

Ο πρατήρας είναι λέξη δυσανόητη, δηλ. με δυο έννοιες. Μια όταν είναι σε ηφαίστειο και μια όταν δουλεύει σε πρατήριο. (Γυμνάσιο Αθήνας)


Ενεργητική φωνή: Κυνηγάω τον λαγό. Παθητική φωνή: Ο λαγός με κυνηγάει. (Γυμνάσιο Κορίνθου)

Οι βιταμίνες βρίσκονται ακριβώς ανάμεσα από τις αλφαμίνες και τις γαμαμίνες. (Γυμνάσιο Θεσσαλονίκης)


Το ακριβώς αντίθετο της Αγίας Τριάδας είναι η Διαβολική Τριάδα, πυρ, συν γυναιξί και θάλασσα. Πράγματα του Σατανά. (Λύκειο Ξάνθης)

Η μπανάνα στα ελληνικά γράφεται όπως και στα αγγλικά, δηλαδή με ένα μπα και δύο να.(Γυμνάσιο Θεσσαλονίκης)


Τα 6 χαρακτηριστικότερα ζώα του Βόρειου Πόλου είναι 3 αρκούδες και 3 φώκιες. (Γυμνάσιο Αθήνας)


Ερώτηση: "Τι γνωρίζετε για τις εικονομαχίες;"
Απάντηση: "Εικονομαχίες ήταν οι μάχες που έκαναν οι λαοί για τις εικόνες.
Όποιος κέρδιζε τη μάχη κέρδιζε και τις εικόνες". (Γυμνάσιο Αθήνας)

Ο Ε. Λύτης και ο Σ. Εφέρης είναι και οι δύο Έλληνες ποιητές κατηγορίας νόμπελ". (Γυμνάσιο Αργοστολίου)


Οι Δέκα Εντολές γράφτηκαν από τον Σινά και παραδόθηκαν στον Μωυσή στην Πλάκα. Ήταν όλες πέτρινες, αλλά σαφέστατες. (Γραπτό υποψηφίου για τη Σχολή Αστυνομίας)


Ο Κουστώ είναι ένας σύγχρονος Οδυσσέας, αλλά που δεν κατοικούσε στην Ιθάκη, και για το λόγο αυτό οι περιπέτειές του δεν λέγονται Οδύσσειες, αλλά Κουστωδίες. (Γραπτό υποψηφίου για τη Σχολή Αστυνομίας)


Η μάνα του Ρασπούτιν ήτανε η ρασπουτάνα, τεραστίων διαστάσεων Ρωσίδα της Σιβηρίας. (Γυμνάσιο Καρδίτσας)


Ο Κορινθιακός Κόλπος ευρίσκεται τελείως κατά μήκος. (Γυμνάσιο Πάτρας)


Το φοβερότερο όπλο των αρχαίων Αράβων ήταν ο Ευνούχος.


Οι Έλληνες εφεύρεσαν τη γεωμετρία για να αποφύγουνε την άλγεβρα που ήτανε αράπικη.

Η βαρύτητα είναι πιο δυνατή το Φθινόπωρο. Τότε βλέπουμε τα μήλα να πέφτουν ομαδικά.



http://totefteri.blogspot.com
Διαβάστε περισσότερα »

Σαν Σήμερα: 18/02/2011




1546: Πεθαίνει ο γερμανός θεολόγος Μαρτίνος Λούθηρος, που με τις 95 θέσεις του χώρισε την Ευρώπη σε καθολικούς και διαμαρτυρόμενους.

1564: Πεθαίνει ο ιταλός ζωγράφος Μιχαήλ Άγγελος.

1745: Γεννιέται ο κόμης Αλεσάντρο Βόλτα, ιταλός φυσικός που εφηύρε τη μπαταρία. Το όνομά του δόθηκε στη μονάδα μέτρησης της τάσης του ηλεκτρικού ρεύματος.

1883: Γεννιέται στο Ηράκλειο ο συγγραφέας του «Ζορμπά», Νίκος Καζαντζάκης.

1896: Γεννιέται ο γάλλος σουρεαλιστής ποιητής Αντρέ Μπρετόν, που έγραψε και το «Μανιφέστο του Σουρεαλισμού».

1900: Ιδρύεται στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας ο ποδοσφαιρικός σύλλογος «Άγιαξ».

1952: Η Ελληνική Βουλή επικυρώνει τη συμφωνία ένταξης της χώρας μας στο ΝΑΤΟ, με μόνες αρνητικές ψήφους τις οκτώ της ΕΔΑ και τη μία του Μιχάλη Κύρκου.

1954: Γεννιέται ο αμερικανός ηθοποιός Τζον Τραβόλτα.

1964: Ο Γεώργιος Παπανδρέου λαμβάνει από τον βασιλιά Παύλο την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης, μετά το θριαμβευτικό 52,87% που συγκέντρωσε η Ένωση Κέντρου στις εκλογές της 16ης Φεβρουαρίου.

1993: Πεθαίνει ο σκηνοθέτης Κώστας Καραγιάννης, γνωστός κυρίως από τις μεγάλες επιτυχίες του την εποχή του παλιού ελληνικού κινηματογράφου.
Διαβάστε περισσότερα »