Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Παρουσιαστής σκάει στα γέλια με το πρόβλημα των καλεσμένων του! Δείτε βίντεο

Όλους μας έχει πιάσει νευρικό γέλιο... Πείτε την αλήθεια...
Πάντα μας πιάνει την πιο ακατάλληλη στιγμή...
Ορίστε μία από αυτές...

Διαβάστε περισσότερα »

Το "πλάκα κάνεις" τώρα και με πολιτικούς!

Μέσα στις τόσες χαζομάρες της ιδιωτικής τηλεόρασης, υπάρχει και καμιά αξιόλογη εκπομπή. Μια από αυτές είναι το «Πλάκα κάνεις» με το Δημήτρη Βλάχο (τον οποίο έχω γνωρίσει από κοντά και μόνο τα καλύτερα έχω να πω για τον χαρακτήρα του) και το Σάββα Πούμπουρα (τον γνωστό «Σάββα… καφέ»). Αν δεν την έχετε δει καθόλου, μπορείτε να το κάνετε είτε από το siteτου Ant1, είτε από το Youtube εδώ (στα related videos δίπλα θα δείτε και τα υπόλοιπα αποσπάσματα).

Το concept είναι πολύ απλό: Οι παρουσιαστές καλωδιώνουν, με ακουστικό στο αυτί, τυχαίους(;) πελάτες σε τυχαία μαγαζιά και τους δίνουν οδηγίες από το κρυφό δωματιάκι τους. Τους ζητούν πράγματα όπως το να κοιμηθείς στον καναπέ ενός restaurant, να κάνεις στριπτίζ μπροστά στην κοπέλα σου κτλ. Όποιος περάσει όλες τις δοκιμασίες κερδίζει 4.000 ευρώ.

Ο «νίντζα των αποκαλύψεων» δε σταματά εδώ όμως… Παρακάτω σας έχω ένα αποκλειστικό απόσπασμα της εκπομπής, στην οποία συμμετείχαν και κάποιοι πολιτικοί μας. Και δε σας «κάνω πλάκα»:






Διαβάστε περισσότερα »

Τι βλέπει ο Super Mario όταν παίζετε το γνωστό παιχνίδι???

Φαντάζομαι ότι οι περισσότεροι έχετε παίξει το παιχνίδι Super Mario. Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πως βλέπει ο Super Mario τον κόσμο του; Δείτε παρακάτω την πρώτη πίστα του Super Mario μέσα από τα μάτια του γνωστού ήρωα…





Δειτε το βιντεο






Απο το: anwnimo.blogspot.com
Διαβάστε περισσότερα »

Σαν σήμερα 22/3/2011


1622: Η σφαγή της Τζέιμσταουν: Ινδιάνοι της φυλής των Αλγοκίων σκοτώνουν 347 άγγλους αποίκους στην Τζέιμσταουν της Βιρτζίνια, το ένα τρίτο το κατοίκων της αποικίας.

1919: Ιδρύεται το Λιμενικό Σώμα.

1963: Στη Βρετανία ξεσπά το «σκάνδαλο Προφιούμο». Ο υπουργός Πολέμου Τζον Προφιούμο κατηγορείται ότι είχε σεξουαλικές σχέσεις με την επαγγελματία του είδους Κριστίν Κέλερ, η οποία διατηρούσε παράλληλο δεσμό με σοβιετικό διπλωμάτη στο Λονδίνο.

1963: Οι Beatles κυκλοφορούν το πρώτο άλμπουμ τους υπό τον τίτλο «Please Please Me».

1975: Παραπέμπονται σε δίκη οι πρωταίτιοι του πραξικοπήματος της 21ης Απριλίου του 1967 με την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας.

1982: Ψηφίζεται στη Βουλή των Ελλήνων νομοσχέδιο για τον πολιτικό γάμο.

  • Γεννησεις

1943: Τζορτζ Μπένσον, αμερικανός κιθαρίστας της τζαζ.

1948: Άντριου Λόιντ Γουέμπερ, βρετανός συνθέτης μιούζικαλ. («Γάτες»)

1950: Γκόραν Μπρέγκοβιτς, σέρβος συνθέτης.

  • Θανατοι

1687: Ζαν Μπατίστ Λουλί, γάλλος συνθέτης. [γεν. 28/11/1632]

1832: Γιόχαν Βόλφγκανγκ φον Γκέτε, γνωστός στην Ελλάδα και ως Ιωάννης Γείθιος, γερμανός φιλόσοφος και συγγραφέας. («Φάουστ») [γεν. 28/8/1749]

1985: Σπύρος Βασιλείου, ζωγράφος. [γεν. 1903]

Διαβάστε περισσότερα »