Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

Πούλησε την παρθενιά της!

Μια 21χρονη φοιτήτρια από το Βέλγιο έβγαλε στο «σφυρί» την παρθενιά της, μέσω της ιστοσελίδας γνωριμιών Yantra Escorts που εδρεύει στο Άμστερνταμ.

Η Noelle γράφτηκε στο site το Μάρτιο και ύστερα από δύο μήνες αρκετών προσφορών (με αρχική τα 5.000 ευρώ), αποδέχτηκε το ποσό των 50.076 ευρώ που πρόσφερε ο άγνωστος πλειοδότης.

Ο «νικητής» την «αγόρασε» για 24 ώρες, ενώ βάσει της συμφωνίας θα πρέπει να τη βγάλει έξω για ψώνια και για δείπνο σε εστιατόριο της επιλογής της. Θα του δοθεί πιστοποιητικό παρθενίας από γιατρό, ενώ η πράξη μπορεί να γίνει μόνο με τη χρήση προφυλακτικού.

Στο site υπήρχαν φωτογραφίες της κοπέλας σε προκλητικές πόζες.....

Μάλιστα, η ίδια, δήλωσε ότι θα δώσει το 5% του ποσού αυτού σε φιλανθρωπικό σκοπό, για να αποδείξει ότι δεν είναι «πόρνη».





http://apolitistosteki.blogspot.com
Διαβάστε περισσότερα »

Επαναστατικό GPS 3D από την Audi



Επαναστατικό GPS 3D από την Audi

ΔΕΙΤΕ: Οθόνη του... το ταμπλό του αυτοκινήτου!

Η γερμανική φίρμα δοκιμάζει ένα νέο επαναστατικό σύστημα πλοήγησης το οποίο χρησιμοποιεί το ταμπλό του αυτοκινήτου για να απεικονίσει τη διαδρομή αλλά και το περιβάλλον στο οποίο κινείται το όχημα. Η εξέλιξη του έγινε σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Μασαχουσέτης.

Για το τελευταίο της τεχνολογικό επίτευγμα η Audi συνεργάστηκε με το Massachusetts Institute of Technology, ή αλλιώς με το γνωστό μας MIT! Το αποτέλεσμα ονομάζεται AIDA (Affective Intelligent Driving Agent), και αποτελεί ένα επαναστατικό σύστημα απεικόνισης του γνωστού μας συστήματος δορυφορικής πλοήγησης (GPS), σε όλο ταμπλό του αυτοκινήτου ώστε η αναπαράσταση των εικόνων πλοήγησης να είναι όσο το δυνατόν πιο ρεαλιστική! Αυτή μάλιστα γίνεται σε κατάσταση τριών διαστάσεων (το επίσης γνωστό μας ως 3D), ενώ μέσα στα πλεονεκτήματα του AIDA συγκαταλέγεται και η δυνατότητα χάραξης νέων διαδρομών με απλές κινήσεις των χεριών! Φυσικά το σύστημα βρίσκεται ακόμη σε πειραματικό στάδιο, όμως δείχνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις ικανότητες, αλλά και τι θα πρέπει να περιμένουμε στο μέλλον από την Audi.


http://totefteri.blogspot.com

Διαβάστε περισσότερα »

Κως :Του έκαναν εγχείρηση σε λάθος σημείο στο χέρι,επειδή τον μπέρδεψε η γιατρός με άλλο ασθενή


Απίστευτο και όμως αληθινό... 





Για εγχείρηση μπήκε την Πέμπτη το πρωί ένας συμπολίτης μας στο νοσοκομείο της Κω... για να αφαιρέσει ένα λίπωμα το οποίο έχει στο χέρι του,αντί όμως να του αφαιρέσουν το λίπωμα παραλίγο να του δημιουργήσουν σοβαρό πρόβλημα αφου τον εγχείρησαν σε λάθος σημείο(το λίπωμα βρισκόταν πάνω από τον καρπό και τον εγχείρησαν ακριβώς από κάτω).
Για καλή τύχη του ασθενή εκείνη την ώρα μπήκε στο χειρουργείο ένας από τους γιατρούς και αμέσως φώναξε στην χειρούργο να σταματήσει αφού τον ''έσκιζε'' σε λάθος σημείο.Η δικαιολογία ήταν ότι μπέρδεψε τους ασθενείς (βρισκόταν ακόμα ένας ασθενής που θα έκανε εγχείριση στο χέρι αλλά ήταν έξω από το χειρουργείο και δεν είχε καν ετοιμαστεί για την εγχείριση),μετά από την ένταση που δημιουργήθηκε στο νοσοκομείο συνεχίστηκε κανονικά η εγχείριση αυτή την φορά στο σωστό σημείο και αφαιρέθηκε το λίπωμα από τον 22χρονο.

Όπως είναι φυσικό ο νεαρός πονάει στο χέρι του και του έχουν δοθεί χάπια έτσι ώστε να μπορέσει να ηρεμήσει(φανταστείτε ότι τον έχουν εγχειρήσει στο αριστερό του χέρι σε δυο σημεία).
http://www.ifmedia.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Σαν σήμερα 6/5/2011


1825: Το Νεόκαστρο (Πύλος) παραδίδεται στον Ιμπραήμ, ο οποίος γίνεται κυρίαρχος της Μεσσηνίας.
1833: Ο σκοτσέζος Τζον Ντίρι κατασκευάζει το πρώτο ατσάλινο αλέτρι.
1889: Ανοίγει για το κοινό στο Παρίσι ο Πύργος του Άιφελ.
1926: Η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδας γνωστοποιεί ότι στο εξής θα δίνονται δάνεια και στις γυναίκες.
1937: Το γερμανικό Ζέπελιν «Χίντεμπουργκ» πιάνει φωτιά και καταστρέφεται αμέσως, κατά τη διαδικασία προσγείωσής του στο Νιου Τζέρσι. 36 από τους 95 επιβαίνοντες σκοτώνονται.
1940: Ο αμερικανός συγγραφέας Τζον Στάινμπεκ τιμάται με το βραβείο Πούλιτζερ για το περίφημο μυθιστόρημά του «Τα Σταφύλια της Οργής».
  • Γεννησεις
1405: Γεώργιος Καστριώτης, γνωστότερος ως Σκεντέρμπεης, εθνικός ήρωας των Αλβανών. [θαν. 17/1/1468]
1758: Μαξιμιλιανός Ροβεσπιέρος, δικηγόρος, από τις ηγετικές προσωπικότητες της γαλλικής επανάστασης και ηγέτης της περιόδου της τρομοκρατίας. [θαν. 28/7/1794]
1856: Ζίγκμουντ Φρόιντ, γερμανοεβραίος ψυχίατρος και ιδρυτής της ψυχανάλυσης. [θαν. 23/9/1939]
  • Θανατοι
1862: Χένρι Ντέιβιντ Θόρο, αμερικανός συγγραφέας, φιλόσοφος και πρώιμος οικολόγος. [γεν. 12/7/1817]
1952: Μαρία Μοντεσόρι, ιταλίδα γιατρός και παιδαγωγός, που ασχολήθηκε με την καλλιέργεια της νοημοσύνης των πνευματικά καθυστερημένων παιδιών. [γεν. 31/8/1870]
1992: Μάρλεν Ντίντριχ, καλλιτεχνικό ψευδώνυμο της Μαρίας Μαγδαληνής Φον Λος, γερμανίδα ηθοποιός. («Γαλάζιος Άγγελος») [γεν. 27/12/1901]
Διαβάστε περισσότερα »