Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Αεροπορική εταιρεία ζητά τρανσέξουαλ!



Αν νομίζετε πως για να βρείτε δουλειά απαιτούνται μόνο πτυχίο, ξένες γλώσσες και προϋπηρεσία, μάλλον έχετε μείνει πολύ πολύ πίσω… Τώρα αεροπορική εταιρεία ζητά από τους υποψηφίους να είναι και... τρανσέξουαλ!

Πρόκειται για την «PC Air» της Ταϊλάνδης, που θα ανοίξει φτερά την 1η Μαρτίου και έχει προκηρύξει θέσεις αεροσυνοδών για 17 γυναίκες, 10 άνδρες και 3 τρανσέξουαλ. Όπως τονίζουν οι υπεύθυνοι της εταιρείας, πρόκειται για μια κίνηση που προσφέρει ίσες ευκαιρίες σε όλους τους ανθρώπους ανεξάρτητα από το φύλο τους.



Μάλιστα, οι τρανσέξουαλ αεροσυνοδοί θα φορούν μία κονκάρδα χρυσού χρώματος, στην οποία θα αναγράφεται το όνομα που πήραν μετά την εγχείρηση αλλαγής φύλου, ώστε να τους αναγνωρίζουν οι επιβάτες αλλά και οι αρχές μετανάστευσης να καταλαβαίνουν το φύλο τους.
Ήδη, αίτηση για μία από τις τρεις θέσεις έχει κάνει ο νικητής του διαγωνισμού ομορφιάς για τρανσέξουαλ, «Μις Τίφανι»!

http://www.stifora.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Η Ελλάδα έχασε τους Μεσογειακούς



article photo
Η συνεδρίαση της Παρασκευής στο Παρίσι έκρινε, με σχεδόν απόλυτη πλειοψηφία, ότι η χώρα μας δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της διοργάνωσης. Αιτία, είναι τόσο η οικονομική κρίση όσο και η έλλειψη κονδυλίων.Η έλλειψη κονδυλίων και η οικονομική κρίση οδήγησαν την εκτελεστική επιτροπή να αφαιρέσει από Βόλο και Λάρισα την διεξαγωγή των Μεσογειακών του 2013, όπως αποφασίστηκε την Παρασκευή στο Παρίσι.
Αναμένεται η επίσημη απόφαση, καθώς και η ανακοίνωση της πόλης που θα παραλάβει το χρίσμα. Η επιλογή της θα γίνει σε νέα συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής και μεγάλο φαβορί φέρεται να είναι η Ταραγόνα.
Οι Αγώνες ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσουν στις 24 Ιουνίου και να διαρκέσουν ως τις 3 Ιουλίου, με τη συμμετοχή 4.000 αθλητών από 24 διαφορετικές χώρες.
Η χώρα μας είχε υπερισχύσει στην σχετική διαδικασία επιλογής, στις 27 Οκτωβρίου του 2007 στην Πεσκάρα της Ιταλίας, με το Βόλο να είναι αυτός που θα φιλοξενούσε το μεγαλύτερο μέρος των δραστηριοτήτων.


Διαβάστε περισσότερα »

Σαν Σήμερα: 28/01/2011




814 μ.Χ: Πεθαίνει ο φράγκος αυτοκράτορας Καρλομάγνος, ένας από τους οραματιστές της Ενωμένης Ευρώπης.

1881: Πεθαίνει, σε ηλικία 59 ετών, ο Φιοντόρ Ντοστογιέφσκι, από τους κορυφαίους μυθιστοριογράφους όλων των εποχών.

1912: Γεννιέται ο αμερικανός ζωγράφος Τζάκσον Πόλοκ, ο εισηγητής του αφηρημένου εξπρεσιονισμού.

1918: Ο Λέων Τρότσκι αναλαμβάνει την ηγεσία του Κόκκινου Στρατού.

1935: Η Ισλανδία γίνεται η πρώτη χώρα που νομιμοποιεί τις εκτρώσεις.

1976: Καθιερώνεται επισήμως στην εκπαίδευση η δημοτική γλώσσα, επί πρωθυπουργίας Κωνσταντίνου Καραμανλή, έπειτα από εισήγηση του υπουργού Παιδείας Γεώργιου Ράλλη.

1985: Γεννιέται η Αθηνά Ωνάση, εγγονή και μοναδική κληρονόμος του έλληνα μεγιστάνα Αριστοτέλη Ωνάση.  

1986: Το διαστημικό λεωφορείο «Τσάλεντζερ» εκρήγνυται στον αέρα, λίγα λεπτά μετά την απογείωσή του, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους και τα έξι μέλη του πληρώματος.
Διαβάστε περισσότερα »