Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Στοίχημα ότι μετά από αυτό θα κοιτάξεις το πληκτρολόγιο σου?

Διαβάστε περισσότερα »

Γιαουρτώστε την κυβέρνηση!

Στην Ερμούπολη της Σύρου, οι ηρωικοί αστυνομικοί -αν και παίρνουν μόνο 900 ευρώ μισθό- έριξαν δακρυγόνα σε φοιτητές και εργαζόμενους που φώναζαν «Κλέφτες» και προσπαθούσαν να πλησιάσουν τον Γιώργο Παπανδρέου για να του εκφράσουν τον θαυμασμό τους.

Τα μέλη της κυβέρνησης κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν ότι εκατομμύρια πολίτες έχουν πάρει ανάποδες και θέλουν να τους γιαουρτώσουν. Πολιτικοί και παπαγαλάκια προσπαθούν να παρουσιάσουν όλες τις αντιδράσεις σαν μεμονωμένα περιστατικά από ανθρώπους που υποκινούνται.

Ο κυβερνητικός απρόσωπος, Γιώργος Πεταλωτής, δήλωσε χτες πως αυτή η κυβέρνηση θα βρίσκεται παντού. Η πρόθεση των μελών της κυβέρνησης να βρίσκονται παντού μπορεί να προκαλέσει μεγάλη ζημιά στην οικονομία της χώρας – ακόμα μεγαλύτερη απ’ αυτή που προκαλούν όταν είναι κλεισμένοι στη Βουλή, στα γραφεία τους ή στα σπίτια τους.

Η τουριστική περίοδος ξεκινά και υπάρχει ο κίνδυνος οι χιλιάδες τουρίστες που θα επισκεφτούν τα ελληνικά νησιά να πέφτουν συνέχεια πάνω σε δυνάμεις των ΜΑΤ που θα πετάνε δακρυγόνα σε διαδηλωτές, για να τους εμποδίσουν να πλησιάσουν τον πρωθυπουργό ή τους υπουργούς αυτής της λαοφιλούς κυβέρνησης.

Οπωσδήποτε, οι τουρίστες με τις βερμούδες και τα μαγιό δεν θα χαρούν ιδιαίτερα, όταν φάνε τα δακρυγόνα και αναγκαστούν να το βάλουν στα πόδια.

Καλό θα ήταν ο πρωθυπουργός, οι υπουργοί και οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ να μείνουν μακριά από τα θέρετρα της χώρας αυτό το καλοκαίρι. Η παρουσία τους σε κοσμικούς θερινούς προορισμούς θα προκαλέσει διαδηλώσεις και θα βλάψει ανεπανόρθωτα την εικόνα της χώρας στο εξωτερικό.

Βέβαια, υπάρχει ένας τρόπος, ώστε ο πρωθυπουργός και τα μέλη της κυβέρνησης όχι μόνο να πάνε στα νησιά το καλοκαίρι αλλά να φέρουν και τεράστια έσοδα στον ελληνικό τουρισμό.

Μπορούμε να φτιάξουμε ειδικούς χώρους σε κάθε νησί, όπου ο κάθε πολίτης θα μπορεί να πληρώνει εισιτήριο και να γιαουρτώνει τον πρωθυπουργό και τους υπουργούς.

Τα μέλη της κυβέρνησης θα στέκονται πίσω από νοβοπάν –πάνω στα οποία θα είναι ζωγραφισμένα διάφορα σώματα-, θα προεξέχει μόνο το κεφάλι τους και οι πολίτες θα διαγωνίζονται για το ποιος θα πετύχει περισσότερες φορές με το γιαούρτι το πρόσωπο του υπουργού.

Ποιος δεν θα ήθελε να γιαουρτώσει τον Θεόδωρο Πάγκαλο κατά τη διάρκεια των θερινών του διακοπών; Θα είναι και ένα πολύ ωραίο σουβενίρ για το χειμώνα. Όταν σε πιάνει καμιά στενοχώρια Γενάρη μήνα, θα βλέπεις το βίντεο και θα σου περνάνε όλα.

Φυσικά, και οι τουρίστες θα μπορούν να γιαουρτώνουν τα μέλη της κυβέρνησης. Φαντάσου να είσαι τουρίστας, να έχεις πάει στη Μύκονο και να έχεις την ευκαιρία να γιαουρτώσεις την κυβέρνηση της Ελλάδας. Αυτή είναι η απόλυτη τουριστική ατραξιόν – θα γίνουμε ζάπλουτοι.

Σε πόσες χώρες μπορείς να κάνεις τουρισμό και να γιαουρτώσεις την κυβέρνηση της χώρας; Θα έχουμε το συγκριτικό πλεονέκτημα.

Αυτή η κυβέρνηση είναι εντελώς άχρηστη. Ο μόνος τρόπος να προσφέρει κάτι στη χώρα είναι να κάνει περιοδεία στα νησιά το καλοκαίρι και να γιαουρτώνεται από Έλληνες και ξένους τουρίστες.




http://pitsirikos.net

Διαβάστε περισσότερα »

Φωτογραφίες τραβηγμένες την κατάλληλη στιγμή


Όταν έχετε τη φωτογραφική μηχανή μαζί σας, μπορείτε να πάρετε μερικές αρκετά ενδιαφέρουσες φωτογραφίες. Αλλά χρειάζεται αρκετή υπομονή για να πάρετε μια καταπληκτική φωτογραφία ώστε να βρείτε τη σωστή στιγμή ή να είστε εξαιρετικά τυχεροί. Οι φωτογράφοι πίσω από αυτές τις φωτογραφικές μηχανές χτύπησαν το χρυσό όταν κατόρθωσαν να συλλάβουν τέτοιες μοναδικές στιγμές στις φωτογραφικές μηχανές τους. Πολλοί καλλιτέχνες ποθούν για τέτοιες καταπληκτικές ευκαιρίες.





Διαβάστε περισσότερα »

Lady GaGa - Telephone (Mykonos version)

Διαβάστε περισσότερα »

Η άνοιξη ήρθε και στα ολλανδικά χωράφια...










































































http://teleytaiothranio.blogspot.com
Διαβάστε περισσότερα »

Σαν σήμερα 23/3/2011


1821: Οι έλληνες επαναστάτεςκαταλαμβάνουν την Καλαμάτα και τη Βοστίτσα (σημερινό Αίγιο).

1839: Καταγράφεται για πρώτη φορά η λέξη ΟΚ.

1904: Ιδρύεται το «Χημικόν Εργαστήριον του Υπουργείου Οικονομικών», το οποίο αργότερα θα μετονομαστεί σε «Γενικό Χημείον του Κράτους».

1943: Ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών Δαμασκηνός και οι πρόεδροι πολλών επαγγελματικών οργανώσεων προβαίνουν σε διάβημα στον κατοχικό πρωθυπουργό Κωνσταντίνο Λογοθετόπουλο «υπέρ της προστασίας των εν Ελλάδι Ισραηλιτών».

1983: Ο αμερικανός πρόεδρος Ρόναλντ Ρίγκαν ανακοινώνει για πρώτη φορά την πρωτοβουλία στρατηγικής άμυνας για την αντιμετώπιση των εχθρικών διηπειρωτικών πυραύλων. Έμεινε στην ιστορία ως «Πόλεμος των Άστρων».

1998: Η ταινία του Τζέιμς Κάμερον «Τιτανικός» αποσπά 11 βραβεία Όσκαρ και ισοφαρίζει το ρεκόρ που κατείχε η ταινία «Μπεν Χουρ».

  • Γεννησεις

1900: Έριχ Φρομ, γερμανοαμερικανός ψυχαναλυτής και κοινωνικός φιλόσοφος. [θαν. 18/3/1980]

1910: Ακίρα Κουρασάβα, ιάπωνας σκηνοθέτης. («Γιοζίμπο», «7 Σαμουράι», «Ραν») [θαν. 6/9/1998]

1944: Μάικλ Νάιμαν, βρετανός μινιμαλιστής συνθέτης.

  • Θανατοι

1842: Μαρί Ανρί Μπέιλ, γνωστότερος ως Σταντάλ, γάλλος συγγραφέας. («Το μαύρο και το κόκκινο», «Το μοναστήρι της Πάρμας») [γεν. 23/1/1783]

1986: Αχιλλέας Απέργης, πρωτοπόρος γλύπτης. [γεν. 1909]

2001: Ντέιβιντ ΜακΤάγκαρτ, καναδός ακτιβιστής, ιδρυτής της διεθνούς περιβαλλοντικής οργάνωσης «Greenpeace». [γεν. 24/6/1932]

Διαβάστε περισσότερα »

Το προϊόν της χιλιετίας! Κοιλιακοί-φέτες σε χρόνο… dt!

Ποιος δεν έχει ζηλέψει τους γραμμωμένους κοιλιακούς των αθλητών ή όσων διαφημίζουν όργανα γυμναστικής και ποιος δεν έχει -επίσης- διαπιστώσει ότι είναι τρομερά δύσκολο και επίπονο να τους αποκτήσεις;
Ε, λοιπόν... λάθος! Ναι, λάθος! Πολύ απλά, δεν είχε κανείς μέχρι σήμερα κάνει αυτήν την...
πρωτοποριακή ανακάλυψη που σου δίνει τα λεγόμενα «6-pack» μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα!

Είναι το προϊόν της χιλιετίας (τουλάχιστον), το θαυματουργό Ab-Hancer! Τι κι αν δεν έχετε στην πραγματικότητα κοιλιακούς; Με το κατάλληλο ντύσιμο και στυλ, οι άλλοι μπορεί και να «ψαρώσουν»!

Το κορυφαίο είναι ότι ακόμη και πάνω στη συσκευασία αναγράφει "το συνιστούν οι ψευτοαθλητές"!

Τώρα, εμείς γιατί νομίζουμε ότι οι περισσότεροι θα ψήνουν μπιφτέκια πάνω του;



star.gr
Διαβάστε περισσότερα »

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΑΙΚΗ ΑΠΑΙΤΗΣΗ...

Διαβάστε περισσότερα »