Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Χημικό ευνουχισμό των παιδεραστών σκέφτεται ο Μεντβέντεφ

Ο Ρώσος πρόεδρος Ντμίτρι Μεντβέντεφ «βλέπει με καλό μάτι» τη διεξαγωγή μιας εκ βαθέων συζήτησης για την εισαγωγή του χημικού ευνουχισμού των παιδεραστών σε εθελοντική βάση για την καταπολέμηση της αύξησης των σεξουαλικών εγκλημάτων σε βάρος ανηλίκων. Ο χημικός ευνουχισμός είναι...


η χρήση φαρμάκων, κυρίως ενέσεων, με σκευάσματα που μπλοκάρουν τις ορμόνες, εξήγησε ο Μεντβέντεφ.

«Αυτό το ζήτημα απαιτεί συζήτηση, διότι είναι ένα νέο θέμα στη χώρα. Δεδομένης της τρομακτικής φύσης αυτών των εγκλημάτων θεωρώ ότι είναι τουλάχιστον καθήκον μας να συζητήσουμε γι' αυτό το θέμα» δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος. Οι δηλώσεις αυτές ακολουθούν μία έκκληση, του επικεφαλής της επιτροπής έρευνας της Ρωσίας, Αλεξάντερ Μπαστρίκιν, που ζητούσε την εισαγωγή του χημικού ευνουχισμού.

 http://www.trelokouneli.gr
Διαβάστε περισσότερα »

O θρύλος της… Eurovision!


Γκρουπ στο Facebook ζητάει τη στήριξη της ελληνικής συμμετοχής στη Eurovision με sms στο νούμερο του... Ερασιτέχνη Ολυμπιακού!
Ακόμα κι αν δεν είστε οπαδοί του πανηγυριού που λέγεται Eurovision, έναν Ρουβά, μια Παπαρίζου, μία Βόσσου έστω, θα την έχετε παρακολουθήσει.
Αυτό κάνουν φέτος και οι οπαδοί του Ολυμπιακού, που παρακολουθούν πιο… στενά από ποτέ τον διαγωνισμό, ζητώντας μέσω γκρουπ στο Facebook τη στήριξη των Ελλήνων στον Λούκα Γιώρκα, στο νούμερο του… Ερασιτέχνη!
«Στηρίξτε την Ελλάδα στη Eurovision. Στείλτε κενό SMS στο 54080. Διαδώστε το», είναι το όνομα της σχετικής σελίδας, όπου 54080 το νούμερο σωτηρίας του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού! Οι δημιουργοί του γκρουπ, μάλιστα, είναι και… γενναιόδωροι, δίνοντας ανά… δευτερόλεπτα ακριβά δώρα (τηλεοράσεις, κινητά τηλέφωνα) μετά από υποτιθέμενους διαγωνισμούς.
Όσοι δεν έχουν ιδέα από τους κανονισμούς της Eurovision (από την Ελλάδα δεν μπορείς να ψηφίσεις το ελληνικό τραγούδι) και έσπευσαν να στηρίξουν τη συμμετοχή της χώρας μας στον τελικό του Σαββάτου, αναμένεται να δεχθούν ευχαριστήριο τηλεφώνημα από τους παίκτες του βόλεϊ και του πόλο…

Στο … τρυπάκι μπήκαν και οι οπαδοί του Παναθηναϊκού...


με πληροφορίες από το onsports.gr

Διαβάστε περισσότερα »

ΣΟΚ: Βαριά τραυματισμένος 30χρονος διαδηλωτής από χτύπημα των ΜΑΤ στην Πανεπιστήμιου -Αυτή τη στιγμή χειρουργείται στο Νίκαιας - Δείτε φωτο από Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα


Ο τραυματίας έχει επισκληρίδιο αιμάτωμα. Τα στοιχεία του νέου έχουν γίνει γνωστά. Η alfavita.gr παρακολουθεί από κοντά το τραγικό αυτό γεγονός και θα ενημερώσει σύντομα.
Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες υπάρχουν πάνω από 8 τραυματίες από χτυπήματα των ΜΑΤ ενώ έχουν γίνει δεκάδες προσαγωγές. Κάποιοι διαδηλωτές τραυματίες από τις βίαιες επιθέσεις των ΜΑΤ νοσηλεύονται αυτή τη στιγμή στο ΚΑΤ με σοβαρά τραύματα.
Οι περισσότερες προσαγωγές έγιναν στο ύψος Πανεπιστημίου και Αμερικής και σποραδικά συνεχίστηκαν στα Προπύλαια και στα Εξάρχεια.
Σύμφωνα με πληροφορίες που φθάνουν στην alfavita.gr 30χρονος χτυπήθηκε πολύ σοβαρά στην οδό Πανεπιστημίου από τα ΜΑΤ και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο χειρουργείο στο νοσοκομείο της Νίκαιας. Η ζωή του κινδυνεύει.
Θα επανέλθουμε με νεότερα.
[Το επισκληρίδιο αιμάτωμα είναι ένας τύπος τραυματικής εγκεφαλικής βλάβης, όπου ποσότητα αίματος συγκεντρώνεται μεταξύ της σκληράς μήνιγγας (η σκληρή εξωτερική μεμβράνη που περιβάλλει το κεντρικό νευρικό σύστημα) και του κρανίου. Η σκληρά μήνιγγα περιβάλλει και τον νωτιαίο μυελό, επομένως επισκληρίδιες αιμορραγίες μπορεί να συμβούν και στον σπονδυλικό σωλήνα. Η κατάσταση είναι δυνητικά θανατηφόρος, επειδή η συγκέντρωση του αίματος μπορεί να αυξήσει την πίεση στον ενδοκράνιο χώρο και να συμπιέσει κρίσιμες λειτουργικές εγκεφαλικές δομές. Αυτό συμβαίνει σε 1 έως 3% των κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων. Μεταξύ 15 και 20% των ασθενών με επισκληρίδιο αιμάτωμα πεθαίνουν εξαιτίας της κατάστασης.]


























ΠΑΤΡΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα »