Σάββατο 23 Απριλίου 2011

Ιερέας αναγκάστηκε να βγει στην Ωραία Πύλη και να ζητήσει από τους "πιστούς" να μην ρίχνουν πλαστά!!!




Είναι γνωστό ότι αυτές τις ημέρες οι εκκλησίες είναι γεμάτες από κόσμο, άρα και περισσότερα χρήματα στα παγκάρια...
Κάποιοι όμως "δεν έχουν το Θεό τους", αφού κοιτάζουν πως θα......
ξεφορτωθούν τα πλαστά χαρτονομίσματα, ρίχνοντάς τα στο παγκάρι ή και στο δίσκο της εκκλησίας.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport, αφήνοντας το πλαστό χαρτονόμισμα των 20¤ ή των 50¤ παίρνουν πίσω τα ρέστα σε κέρματα.. Επίτροπος σε εκκλησία έλεγε ότι θα βρούμε το μπελά μας, γιατί το κακό έχει παραγίνει...

Το πρόβλημα είναι τόσο μεγάλο που Ιερέας, σε ναό της Φθιώτιδας, βγήκε στην Ωραία Πύλη και έκανε έκκληση στο ποίμνιο να προσέχει και να μην ρίχνει πλαστά χαρτονομίσματα, γιατί τα κρούσματα είναι πολλά.

Δεν είμαστε μακριά απ' την ώρα που ο Μητροπολίτης θα βάλει μηχανάκια και στα παγκάρια για τον εντοπισμό των πλαστών χαρτονομισμάτων!
LamiaReport.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Δείτε: Ζωντανές.. φωτογραφίες!


ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η δημιουργός αυτών των φωτογραφιών ονομάζεται Jamie Beck είναι φωτογράφος μόδας και ζει και εργάζεται στην Νέα Υόρκη. Αυτά τα υπέροχα GIF animation είναι μια σειρά από φωτογραφίες που τις αποκαλεί "Cinemagraphs"...



Το αποτέλεσμα όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και οι ίδιοι, είναι εντυπωσιακό!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket





http://apolitistosteki.blogspot.com
Διαβάστε περισσότερα »

Βρίσε! Είναι ηρεμιστικό και αναλγητικό


Οι βρισιές έχουν αναλγητική δράση, ιδίως για εκείνους που δεν τις χρησιμοποιούν πολύ συχνά, αναφέρει η «Daily Mail». Για τους πιο ευγενικούς ανθρώπους η χρήση τους έχει τέσσερις φορές πιο κατευναστική επίδραση...

Η έρευνα πραγματοποιήθηκε από ερευνητές του γερμανικού πανεπιστήμιο Kils. Μάζεψαν 71 εθελοντές οι οποίοι χωρίστηκαν σε δύο ομάδες: εκείνοι που χρησιμοποιούνται λιγότερο από 10 βρισιές ανά ημέρα, και άλλοι που χρησιμοποιούνται 40 προσβλητικές λέξεις την ημέρα.

Στους συμμετέχοντες στο πείραμα προτάθηκε να βάλουν το χέρι του στο μπολ με κρύο νερό και να το διατηρούνται εκεί όσο αντέξουν.

Την πρώτη φορά τους ζητήθηκε να επαναλαμβάνουν κάτι θετικό χωρίς βρισιές. Τη δεύτερη φορά μπορούσαν να χρησιμοποιούν ελεύτερα όσες βρισιές θέλουν.

Εκείνοι που στην καθημερινή τους ζωή πρόσεχαν τι λένε, κατάφεραν να κρατήσουν το χέρι τους 45 δευτερόλεπτα περισσότερο σε σχέση με την πρώτη προσπάθεια, όταν έπρεπε να λένε μόνο καλά πράγματα. Οι λάτρεις των βρισιών, ωστόσο, κράτησαν το χέρι τους μόνο δέκα δευτερόλεπτα περισσότερο από ό, τι την πρώτη φορά.

Τα αποτελέσματα αυτά δείχνουν ότι οι βωμολοχίες επιτρέπουν την παραγωγή των ενδορφινών. Οι ενδορφίνες είναι μία από τις τρείς κύριες ομάδες ενδογενών οπιοειδών που παράγονται στον εγκέφαλο, με αντιπροσωπευτικότερη τη β-ενδορφίνη, που έχει την ισχυρότερη αναλγητική δράση.

Όμως, για να ενεργήσουν οι αισχρές λέξεις, πρέπει να φυλάσσονται μόνο για ειδικές περιπτώσεις.

www.protothema.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Το Facebook του Ιούδα!


Από τους 12 μαθητές του Χριστού, οι δύο πιο γνωστοί και συζητημένοι είναι ο… προδότης Ιούδαςκαι ο άπιστος Θωμάς, κάτι που αποδεικνύει πως η φύση του ανθρώπου είναι να συγκρατεί πιο εύκολα τα αρνητικά στη μνήμη του. Έτσι, δε θα μπορούσε να μην είναι σημερινός προσκεκλημένος ο Ισκαριώτης.

Εν τω μεταξύ, αποφάσισα στα avatars των σημερινών μας πρωταγωνιστών να βάλω φωτογραφίες των ηθοποιών που συμμετείχαν στον «Ιησού από τη Ναζαρέτ». Ψάχνοντας ανακάλυψα πως ο Ιούδας της σειράς (Ian MacShane) έχει παίξει και στους Πειρατές της Καραϊβικής, ενώ ο Πέτρος (James Farentino) στη Δυναστεία (με το καρό σακάκι, δίπλα από τη Λίντα Έβανς)! Από περιέργεια θα ψάξω να δω τι κάνουν πια και οι υπόλοιποι...

Ο «Νίντζα των αποκαλύψεων» λοιπόν, ερευνά ακόμα και στις αργίες και πιάνει λαβράκια. Ιδού το status του Ιούδα στο Facebook:


http://www.drseeng.com
Διαβάστε περισσότερα »

Σαν σήμερα 23/4/2011


1821: Η Μάχη της Αλαμάνας. Οι ελληνικές επαναστατικές δυνάμεις υπό τους Δυοβουνιώτη, Πανουργιά και Διάκοαντιμετωπίζουν στη γέφυρα της Αλαμάνας (περιοχή Θερμοπυλών) τις υπέρτερες οθωμανικές ορδές του Ομέρ Βρυώνη και του Κιοσέ Μεχμέτ και ηττώνται.
1848: Απόπειρα δολοφονίας του πρεσβευτή της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας στην Αθήνα Κωστάκη Μουσούρου Μπέη.
1962: Η τουρκοκυπριακή οργάνωση ΤΜΤ δολοφονεί τους Τουρκοκυπρίους Αχμέτ Μαζαφέρ Γκιουργκάν και Αϊχάν Μουσταφά Χικμέτ, δύο θαρραλέους επικριτές της τουρκικής διχαστικής πολιτικής στην Κύπρο.
1971: Οι Rolling Stones κυκλοφορούν το επιτυχημένο άλμπουμ τους «Sticky Fingers». Περιλαμβάνονται επιτυχίες, όπως το «Brown Sugar», το «Wild Horses» και το «Sister Morphine».
1973: Οι εφημερίδες «Βραδυνή» και «Θεσσαλονίκη» δημοσιεύουν δηλώσεις τουΚωνσταντίνου Καραμανλή εναντίον της Δικτατορίας και οι αρχές αποφασίζουν την κατάσχεση των φύλλων τους.
1988: Ο έλληνας ποδηλάτης Κανέλλος Κανελλόπουλος, ακολουθώντας την πορεία του Ίκαρου, πιλοτάρει ένα αυτοσχέδιο αεροπλάνο που κινείται με πεντάλ (ποδηλάτου) και κατορθώνει να διανύσει 74 μίλια.
  • Γεννησεις
1858: Καρλ Ερνστ Λούντβιχ Πλανκ, γνωστότερος ως Μαξ Πλανκ, γερμανός θεωρητικός φυσικός και εισηγητής της θεωρίας των κβάντα. Τιμήθηκε με βραβείο Νόμπελ το 1918. [θαν. 4/10/1947]
1889: Βασίλης Ρώτας, λογοτέχνης, που μετέφρασε στα ελληνικά όλα τα έργα του Σαίξπηρ. [θαν. 30/5/1977]
1916: Γιάννης Μόραλης, διακεκριμένος έλληνας ζωγράφος.
  • Θανατοι
303: Άγιος Γεώργιος, προστάτης του ελληνικού πεζικού και της Αγγλίας. Απαγχονίστηκε από τους Ρωμαίους. [γεν. 275]
1616: Γουίλιαμ Σαίξπηρ, άγγλος θεατρικός συγγραφέας. [γεν. 26/4/1564]
1827: Γεώργιος Καραϊσκάκης, ήρωας της Ελληνικής Επανάστασης. Δευτερόλεπτα προτού υποκύψει στο μοιραίο χτύπημα που δέχτηκε την προηγούμενη μέρα, εξέφρασε την πεποίθηση ότι πυροβολήθηκε από «φίλιο» χέρι. [γεν. 1782]
Διαβάστε περισσότερα »