Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Λιονέλ Μέσι: με ένα σουτ, δύο γκολ!


ΔΕΙΤΕ: Βίντεο που αποδεικνύει πως γίνεται!

Με ένα σουτ, δύο γκολ!Όταν ξέρεις ποδόσφαιρο και έχεις κέφια και έμπνευση, μπορείς να κάνεις πολλά. Κάπως έτσι το οραματίστηκε ο Λιονέλ Μέσι. Δείτε το «κατόρθωμα» του άσσους της Αργεντινής σε μια προπόνηση της ομάδας του.

Δείτε το εντυπωσιακό σουτ…

 



Διαβάστε περισσότερα »

Το χρονικό των επιθέσεων των ΜΑΤ στην Κερατέα




Τα μεσάνυχτα της Τρίτης ήταν οι ασφαλίτες (;)
Τα ξημερώματα της Τετάρτης προς Πεμπτη ήταν τα ίδια ταΜΑΤ.
Την Τρίτη ήταν μια «απλή» επίθεση με μολότοφ στο σπίτι του δημάρχου.
Την Τετάρτη ήταν η σειρά του αντιδημάρχου. Αυτή τη φορά, χωρίς κουκούλες και μαύρα xsara, αλλά με κράνη και κλομπ.
Την Τρίτη οι «κουκουλοφόροι» δε βρήκαν το δήμαρχο αλλά τη γυναίκα του...

Την Τετάρτη οι ΜΑΤατζήδες βρήκαν τον αντιδήμαρχο σε ένα από τα μπλόκα να παίζει τάβλι, μαζί με άλλους πολίτες. «Π...η, θα πεθάνεις», και μετά βασανιστήρια!
«Παρότι τους είπα ότι είμαι ο αντίδημαρχος Λαυρεωτικής, είμαι 55 χρονών κι έχω πρόβλημα καρδιάς, με χτύπησαν παντού! Στα χέρια στα πόδια στο κεφάλι! Στο διπλανό μου έβαλαν τα χέρια στην καρέκλα κι άρχισαν να τον χτυπάνε με μανία. Κι όλα αυτά, ενώ η κατάσταση ήταν απολύτως ήρεμη... Φεύγοντας, για να μας «τιμωρήσουν» ακόμη περισσότερο, μας έσπασαν και τα αυτοκίνητα».
Όχι, ο δήμαρχος κι αντιδήμαρχος δεν είναι Παλαιστίνιοι που ζουν στη Λωρίδα της Γάζας. Ούτε η σκηνή είναι από κάποια πόλης της Λιβύης. Πρόκειται για τον Κώστα Λεβαντή και τον Κυριάκο Κατσουνάκη, δήμαρχο κι αντιδήμαρχο της Λαυρεωτικής αντίστοιχα, και οι καταγγελίες αφορούν την Ελληνική Αστυνομία.
Κι όπως είπε σε συνέντευξή του στη ραδιοφωνική«Ελληνοφρένεια του ΣΚΑΪ» ο κ. Κατσουνάκης, «ακόμα δε μπορώ να πιστεύω ότι αυτά γίνονται με το κόμμα που ανήκω και υπηρέτησα στην κυβέρνηση».
Τα υπόλοιπα προφανώς είναι αρμοδιότητα του υπουργού Χρήστου Παπουτσή...

Διαβάστε περισσότερα »

Τα ΤΟP 25 ψέμματα που έχουμε ακούσει από πολιτικούς - Κάθε μέρα Πρωταπριλιά


1. Λεφτά υπάρχουν
2. Δεν θα ληφθούν νέα μέτρα
3. Είναι μακριά από τις προθέσεις μας η προσφυγή το ΔΝΤ
4. Πρώτα ο πολίτης
5. Ο νόμος θα εφαρμοστεί
6. Οι ένοχοι θα τιμωρηθούν
7. Το μαχαίρι θα φτάσει ως το κόκκαλο
8. Όλα στο φως
9. Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί
10. Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω

11. Παραλάβαμε καμμένη γη
12. Ό,τι λέμε θα το κάνουμε
13. Θα εξαντλήσουμε κάθε περιθώριο
14. Δεν υπάρχει καμμία κρυφή ατζέντα
15. Εμείς θα δώσουμε άλλη κυβέρνηση στον τόπο
16. Εμείς θα πολεμήσουμε τα διαπλεκόμενα συμφέροντα
17. Εμείς θα μηδενίσουμε το έλλειμμα σε ενάμιση χρόνο
18. Εμείς θα επανιδρύσουμε το κράτος
19. Εμείς δεν λέμε ψέμματα στον ελληνικό λαό
20. Εμείς θα φέρουμε κοινωνική δικαιοσύνη
21. Κοροϊδεύατε επί χρόνια τον κόσμο
22. Κάποιοι νομίζουν ότι μπορούν να παίζουν με τους θεσμούς
23. Αλλάζουμε την Ελλάδα
24. Γυρίζουμε σελίδα
25. Θα γίνουμε η Δανία του Νότου







Από το tsantiri.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Ένα νέο είδος graffiti στους δρόμους του Λονδίνοu

Όλοι μέχρι σήμερα όταν ακούγαμε «graffiti» μας ερχόταν στο μυαλό η εικόνα ζωγραφιών με σπρέι στους τοίχους. Πλέον ξεχάστε αυτά που ξέρατε, καθώς ήρθαν τα graffiti με φως, από τους Marc Cameron και Mark Brow στους δρόμους του Λονδίνου, στα οποία απεικονίζονται πολυτελή αυτοκίνητα...





Οι δύο καλλιτέχνες εμφανίζονται μυστικοπαθείς όσο αφορά τον τρόπο δουλειάς τους. Αυτό που...
αποκαλύπτουν, πάντως, είναι ότι χρησιμοποιούν φώτα LED και πως η όλη διαδικασία για να βγει το αποτέλεσμα που πιθυμούν μπορεί να διαρκέσει μέχρι και 4 ώρες!

graffiti (1)

graffiti (2)

graffiti (3)

graffiti (4)
graffiti (5)
graffiti (6)
graffiti (7)
graffiti (8)
graffiti (9)
graffiti (10)
graffiti (11)
graffiti (13)
graffiti (14)


http://www.tnsite.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Η μυστική ζωή των καθημερινών αντικειμένων...


Ο Terry Border χρησιμοποιεί σύρμα για να «δώσει ζωή» σε διάφορα καθημερινά αντικείμενα.

Τα πρωτότυπα δημιουργήματά του σίγουρα χαρίζουν χαμόγελα.Παρουσιάζονται με έξυπνο τρόπο, απεικονίζοντας σκηνές ως ένα βαθμό εμπνευσμένες από την ανθρώπινη πραγματικότητα....


Perierga.gr - Η ...μυστική ζωή των καθημερινών αντικειμένων
Perierga.gr - Η ...μυστική ζωή των καθημερινών αντικειμένων
Perierga.gr - Η ...μυστική ζωή των καθημερινών αντικειμένων
Perierga.gr - Η ...μυστική ζωή των καθημερινών αντικειμένων
Perierga.gr - Η ...μυστική ζωή των καθημερινών αντικειμένων
Perierga.gr - Η ...μυστική ζωή των καθημερινών αντικειμένων
Perierga.gr - Η ...μυστική ζωή των καθημερινών αντικειμένων
Perierga.gr - Η ...μυστική ζωή των καθημερινών αντικειμένων
Perierga.gr - Η ...μυστική ζωή των καθημερινών αντικειμένωνPerierga.gr - Η ...μυστική ζωή των καθημερινών αντικειμένων
Perierga.gr - Η ...μυστική ζωή των καθημερινών αντικειμένων
Perierga.gr - Η ...μυστική ζωή των καθημερινών αντικειμένων




πηγή
Διαβάστε περισσότερα »

Η λιτότητα μέσα από τα μάτια ενός παιδιού... Video



Διαβάστε περισσότερα »

Σαν σήμερα 1/4/2011


1792: Η ολλανδή Έτα Παλμ, μία από τις πρώτες φεμινίστριες, απαιτεί το δικαίωμα της γυναίκας στο διαζύγιο.
1912: Ο Κωνσταντίνος Τσικλητήραςκαταρρίπτει το παγκόσμιο ρεκόρ στο μήκος άνευ φοράς, με 3 μέτρα και 47 εκατοστά, κατά τη διάρκεια του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος που διεξάγεται στο Παναθηναϊκό στάδιο.
1924: Ο Αδόλφος Χίτλερ καταδικάζεται σε 5 χρόνια φυλάκισης για τη συμμετοχή του στο αποκληθέν «Πραξικόπημα της Μπυραρίας». Θα παραμείνει στη φυλακή μόνο για 9 μήνες.
1929: Κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους η μικρού μήκους ταινία του Λουίς Μπουνιουέλ «Ένας ανδαλουσιανός σκύλος», σε σενάριο Σαλβαδόρ Νταλί, που θεωρείται ένα από τα αριστουργήματα του σουρεαλισμού στο χώρο της 7ης τέχνης.
1955: Στην Κύπρο, η ΕΟΚΑ ξεκινάει τον ένοπλο αγώνα ενάντια στην αγγλική κυριαρχία.
1957: Πρωταπριλιάτικη φάρσα στην Αγγλία που άφησε εποχή. Ο παρουσιαστής ειδήσεων του BBC Ρίτσαρντ Ντίμπλεμπι παρουσιάζει οπτικοποιημένο ρεπορτάζ για την ανοιξιάτική συγκομιδή σπαγγέτι στην Ιταλία και γίνεται πιστευτός.
  • Γεννησεις
1815: Ότο φον Μπίσμαρκ, γερμανός πολιτικός που ένωσε τη Γερμανία και διετέλεσε καγκελάριός της για 24 χρόνια. [θαν. 30/7/1898]
1902: Μαρία Πολυδούρη, ποιήτρια από την Καλαμάτα, γνωστή και από το δεσμό της με τον ομότεχνό της Κώστα Καρυωτάκη. [θαν. 29/4/1930]
1913: Μέμος Μακρής, διακεκριμένος έλληνας γλύπτης. [θαν. 26/5/1993]
  • Θανατοι
1917: Σκοτ Τζόπλιν, ο αποκαλούμενος και «βασιλιάς του Ragtime», μαύρος αμερικανός συνθέτης. [γεν. 24/11/1868]
2006: Χρύσα Ρωμανού, κορυφαία εικαστική καλλιτέχνις της γενιάς του '60 και από τους σημαντικότερους εκφραστές του εικαστικού μοντερνισμού στη χώρα μας. [γεν. 1931]
2006: Μαρίκα Μπότση - Τσαπαλίρα, πρώην δήμαρχος Αμαλιάδας και πρώτη γυναίκα δήμαρχος στην Ελλάδα, αδελφή του Νάσου Μπότση, εκδότη των εφημερίδων «Ακρόπολις» και «Απογευματινή». [γεν. 1904]
Διαβάστε περισσότερα »

Πρωταπριλιάτικο δώρο των Οικολόγων-Πράσινων στον Θ.Πάγκαλο!



Μια πρωταπριλιάτικη προσφορά έκαναν οι Οικολόγοι Πράσινοι στον Θεόδωρο Πάγκαλο η οποία όμως δεν έγινε τελικά δεκτή από το πολιτικό του γραφείο.

Οπως αναφέρει στο δελτίο Τύπου:

Ένα φροντισμένο κουτί με σοκολατάκια, όπου όμως έλειπαν όλα εκτός από ένα, ήταν η σημερινή πρωταπριλιάτικη προσφορά των Οικολόγων Πράσινων στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης κ. Θ. Πάγκαλο.
Το κουτί στάλθηκε στο πολιτικό του γραφείο, στην οδό Πειραιώς, όπου και ανοίχτηκε επιτόπου. Στη θέση των γλυκών που έλειπαν, υπήρχε σημείωμα ότι «ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ».

Οι συνεργάτες του κ. αντιπροέδρου δεν εκτίμησαν τη χειρονομία και επέστρεψαν το κουτί ως απαράδεκτο. Προφανώς δε διαθέτουν ούτε το χιούμορ του προϊσταμένου τους, που έχασε έτσι και την ευκαιρία να γευθεί το τελευταίο σοκολατάκι.

Για την ιστορία, τα υπόλοιπα γλυκά του κουτιού είχαν μοιραστεί προηγουμένως σε πρόσφυγες και περαστικούς στην Πλατεία Κουμουνδούρου, κοντά στα γραφεία των Οικολόγων Πράσινων.

newsit

Διαβάστε περισσότερα »

Ουκ αν λάβοις παρά του… ζητιάνου


Η μαφία των φαναριών απαγάγει το Μένιππο

Ουκ αν λάβοις παρά του… ζητιάνουΑπογοητευμένοι από τις επιδόσεις του Μένιππου στις διάφορες δουλειές που δοκιμάζει και την έλλειψη προϋπηρεσίας του, ο Χάρος κι ο Ερμής αποφασίζουν ότι ο πιο γρήγορος δρόμος για όλα τα πράγματα είναι ο πιο απλός… ο Μένιππος να γίνει ζητιάνος!

Φτάνει ένας από τους περαστικούς να τον λυπηθεί αρκετά για να του πετάξει ένα κέρμα του ενός ευρώ, και θα μπορεί επιτέλους να πληρώσει το χρέος του στον Χάρο και να βιώσει έναν εξαιρετικά αιματηρό θάνατο στα χέρια του Ερμή.

Αλλά πριν η ελεημοσύνη των συμπολιτών του χαρίσει στον Μένιππο το πολυπόθητο κέρμα, ο κυνικός φιλόσοφος απάγεται από την Μαφία των φαναριών και οδηγείται στο αρχηγείο της, όπου τα πράγματα είναι ακόμα πιο περίεργα απ' ό,τι θα περίμενε κανείς: οι μαφιόζοι φοράνε ρούχα της δεκαετίας του ’20, έχουν παρατσούκλια από ταινίες κι είναι όλοι σίγουροι πως ο Μένιππος δεν είναι κυνικός φιλόσοφος αλλά ρομπότ.

Τώρα, ο Μένιππος βρίσκεται αιχμάλωτος στο αρχηγείο της Μαφίας, ο Χάρος κι ο Ερμής προσπαθούν να τον σώσουν (ή τουλάχιστον να τον βοηθήσουν ν' αποκτήσει ένα ευρώ πριν σκοτωθεί), και το τρίο της Ξεφτille βρίσκεται μπλεγμένο σ' έναν αμείλικτο πόλεμο μεταξύ ανθρώπων και μηχανών που εκτυλίσσεται ταυτόχρονα σε παρόν, παρελθόν και μέλλον!

Πώς επηρεάζει το ταξίδι στον χρόνο την ημερομηνία λήξεως στο γιαούρτι; Ο Έλβις πέθανε; Τι συμβαίνει όταν τρεις οικονομικοί μετανάστες ονόματι Χιούη, Λιούη και Ντιούη έρχονται στην Ελλάδα για να κάνουν τα όνειρα τους πραγματικότητα; Θα καταφέρει ο Μένιππος να σκοτώσει τη Μητέρα Μηχανή πριν το τέλος πάντων; Και τι ρόλο θα παίξει σ' αυτήν την υπόθεση ο Κύρος Γρανάζης;

Όλα αυτά κι άλλα πολλά σ' ένα επεισόδιο που αποκαλύπτει μια για πάντα τι συνέβη στους μετανάστες όταν έφυγαν απ' τη Νομική, ποιος προκάλεσε την ποτοαπαγόρευση και γιατί ο Έλιοτ Νας πήρε το παρατσούκλι «αδιάφθορος».



Διαβάστε περισσότερα »