Παρασκευή, 1 Απριλίου 2011

Το χρονικό των επιθέσεων των ΜΑΤ στην Κερατέα
Τα μεσάνυχτα της Τρίτης ήταν οι ασφαλίτες (;)
Τα ξημερώματα της Τετάρτης προς Πεμπτη ήταν τα ίδια ταΜΑΤ.
Την Τρίτη ήταν μια «απλή» επίθεση με μολότοφ στο σπίτι του δημάρχου.
Την Τετάρτη ήταν η σειρά του αντιδημάρχου. Αυτή τη φορά, χωρίς κουκούλες και μαύρα xsara, αλλά με κράνη και κλομπ.
Την Τρίτη οι «κουκουλοφόροι» δε βρήκαν το δήμαρχο αλλά τη γυναίκα του...

Την Τετάρτη οι ΜΑΤατζήδες βρήκαν τον αντιδήμαρχο σε ένα από τα μπλόκα να παίζει τάβλι, μαζί με άλλους πολίτες. «Π...η, θα πεθάνεις», και μετά βασανιστήρια!
«Παρότι τους είπα ότι είμαι ο αντίδημαρχος Λαυρεωτικής, είμαι 55 χρονών κι έχω πρόβλημα καρδιάς, με χτύπησαν παντού! Στα χέρια στα πόδια στο κεφάλι! Στο διπλανό μου έβαλαν τα χέρια στην καρέκλα κι άρχισαν να τον χτυπάνε με μανία. Κι όλα αυτά, ενώ η κατάσταση ήταν απολύτως ήρεμη... Φεύγοντας, για να μας «τιμωρήσουν» ακόμη περισσότερο, μας έσπασαν και τα αυτοκίνητα».
Όχι, ο δήμαρχος κι αντιδήμαρχος δεν είναι Παλαιστίνιοι που ζουν στη Λωρίδα της Γάζας. Ούτε η σκηνή είναι από κάποια πόλης της Λιβύης. Πρόκειται για τον Κώστα Λεβαντή και τον Κυριάκο Κατσουνάκη, δήμαρχο κι αντιδήμαρχο της Λαυρεωτικής αντίστοιχα, και οι καταγγελίες αφορούν την Ελληνική Αστυνομία.
Κι όπως είπε σε συνέντευξή του στη ραδιοφωνική«Ελληνοφρένεια του ΣΚΑΪ» ο κ. Κατσουνάκης, «ακόμα δε μπορώ να πιστεύω ότι αυτά γίνονται με το κόμμα που ανήκω και υπηρέτησα στην κυβέρνηση».
Τα υπόλοιπα προφανώς είναι αρμοδιότητα του υπουργού Χρήστου Παπουτσή...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου