Τρίτη, 18 Ιανουαρίου 2011

Πιστός ακόμα και μετά το θάνατο της...


ΔΕΙΤΕ: Αρνείται να εγκαταλείψει το σημείο που θάφτηκε το αφεντικό του

Πιστός ακόμα και μετά το θάνατο της

Τη στιγμή που ο απολογισμός των νεκρών από τις κατολισθήσεις στη Βραζιλία έχει φτάσει τους 630, οι φωτογραφίες που βλέπετε αποδεικνύουν για ακόμα μια φορά την ισχυρή φιλία που δένει τους ανθρώπους με τα σκυλιά. 

Ο Λεάο έχασε το αφεντικό του στις κατολισθήσεις που έπληξαν την Τερεζόπολη και όπως βλέπετε της παραμένει πιστός ακόμα και μετά το θάνατο της καθώς αρνείται να εγκαταλείψει τη λασπωμένη περιοχή όπου έχει θαφτεί η ιδιοκτήτρια του Κριστίνα Μαρία Τσεζάριο Σαντάνα. 


http://www.newsbeast.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Το άγαλμα Καραμανλή μας μάρανε...


«Μεγάλη» μέρα για τη Θεσσαλονίκη σήμερα! Γίνονται -λέει- τα αποκαλυπτήρια του ανδριάντα του Κωνσταντίνου Καραμανλή! Μάλιστα! Στην πόλη, που η ανεργία εκτιμάται ότι θα φθάσει το 30% τους επόμενους μήνες, στην πόλη που τον τελευταίο χρόνο έβαλαν λουκέτο 1.000 καταστήματα, στην πόλη που ο εορταστικός τζίρος βούλιαξε στο μισό σε σχέση με πέρυσι!
Στην πόλη, που σύμφωνα με την εφημερίδα «ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ», το συνολικό χρέος του Δήμου ανέρχεται σε 42.794.931 ευρώ.
Κόστος αγάλματος Κωνσταντίνου Καραμανλή: 250.000 ευρώ! Με λεφτά του -υπερχρεωμένου- δήμου! Οπως το ακούτε. Σήμερα 180 άτομα πετάνε από την Αθήνα με ειδική πτήση τσάρτερ. 180 φίλοι της οικογένειας Καραμανλή, στελέχη του κόμματος και μέλη του ινστιτούτου. Κόστος της εκδρομής για το ίδρυμα: μόνο 30.000 ευρώ! Για λίγες ώρες παραμονής. Μην ξεχνάμε και τις 69.500 ευρώ που έδωσε για τη μελέτη του περιβάλλοντος χώρου του αγάλματος στη Νέα Παραλία. Τι πρόκληση! Τι σπατάλη!
Όλος αυτός ο ντόρος για ένα άγαλμα! Τόσα πεταμένα λεφτά για ένα άγαλμα! Πιστεύετε ότι ενδιαφέρεται κανείς; Όχι κύριοι! Τους Θεσσαλονικείς τους νοιάζει να φτιαχτεί επιτέλους το μετρό. Γιατί τα τελευταία χρόνια που γίνονται οι εργασίες του, τα προβλήματα έχουν πολλαπλασιαστεί. Αύξηση της κίνησης, κλείσιμο καταστημάτων, μόλυνση και ρύπανση.
Λύστε, επιτέλους, το πιο σημαντικό πρόβλημα της πόλης, το πάρκινγκ, και αφήστε τα φαραωνικών διαστάσεων αγάλματα! Είναι δυνατόν να ψάχνεις μια ώρα για να βρεις πάρκινγκ; Το μοναδικό μέσο μαζικής μεταφοράς είναι το λεωφορείο, του οποίου το κόστος αυξήθηκε κι άλλο το τελευταίο δεκάμηνο.
Η παραλία της Θεσσαλονίκης όλο καθαρίζεται κι όλο ζέχνει. Το πρόβλημα με τα σκουπίδια γνωστό και άλυτο. Το παρεμπόριο ανθεί. Τα πεζοδρόμια γεμάτα παρκαρισμένα μηχανάκια και αυτοκίνητα.
Ας αφήσουνε τ’ αγάλματα και τις σπατάλες! Τέτοιες προκλήσεις μόνο οργή προκαλούν. Κι αν οργισθεί ο λαός…

Χριστίνα Χατζηγιαννίδου
http://www.aixmi.gr

Διαβάστε περισσότερα »

Ένα παράδειγμα για όλους μας. Jody Mcintyre..


Διαβάστε περισσότερα »

Σαν Σήμερα: 18/01/20111689: Γεννιέται ο γάλλος φιλόσοφος Σαρλ ντε Μοντεσκιέ.

1823: Το Ναύπλιο ορίζεται έδρα της ελληνικής κυβέρνησης.

1856: Γεννιέται ο Ντάνιελ Νάθαν Χέιλ Γουίλιαμς, ο άνθρωπος που πραγματοποίησε την πρώτη επέμβαση ανοιχτής καρδιάς.

1904: Γεννιέται ο Όλιβερ Χάρντι, το πληθωρικό μισό του κινηματογραφικού ζευγαριού «χοντρός-λιγνός».

1955: Γεννιέται ο αστέρας του Χόλιγουντ Κέβιν Κόστνερ.

1984: Πεθαίνει ο γνωστός συνθέτης της λαϊκής μουσικής Βασίλης Τσιτσάνης.

1996: Ο Κώστας Σημίτης εκλέγεται από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ διάδοχος του Ανδρέα Παπανδρέου στην πρωθυπουργία και την προεδρία του κινήματος.
Διαβάστε περισσότερα »