Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

40 χρόνια Queen



Ήταν το 1971 που ένα από τα μεγαλύτερα συγκροτήματα των τελευταίων δεκαετιών δημιουργήθηκε στη Βρετανία. 
Με πάνω από 170 εκατομύρια πωλήσεις, 18 albums, 10 DVD, 700 συναυλίες σε όλο τον κόσμο συμπεριλαμβανομένης και της ιστορικής πια συναυλία τους στο Live Aid, αλλά και το όνομά τους στο Rock & Roll Hall of Fame και στο Songwriters Hall of Fame αλλά και ένα βραβείο Guinness για το πιο επιτυχημένο Βρετανικό συγκρότημα, οι Queen γιορτάζουν φέτος τα 40 τους χρόνια στο μουσικό στερέωμα.
Για το 2011 λοιπόν, διοργανώνουν μια μεγάλη έκθεση με αρχειακό τους υλικό, στο κέντρο του Λονδίνου, επανεκδώσεις των πρώτων 5 albums του, αλλά και ένα ντοκυμαντέρ του BBC TV με σπάνιο υλικό από την συνέντευξη του Roger Taylor και του Brian May. 
Τέλος, είναι ήδη στα σκαριά και μια ταινία για το θρυλικό συγκρότημα η οποία θα προβληθεί μέσα στο 2011 με πρωταγωνιστή τον Sacha Baron Cohen στον ρόλο του Freddie Mercury. Τα ονόματα που ήδη έχουν υπογράψει για να εμφανιστούν στο ντοκυμαντέρ είναι οι Lady Gaga, Axl Rose, Katy Perry και ο Dave Grohl.

http://www.freedomfm.gr



Διαβάστε περισσότερα »

Πρόστιμο σε όσους παίρνουν διαζύγιο!



Η κυβέρνηση της Πολωνίας σκοπεύει να τιμωρεί με πρόστιμο όσους παίρνουν διαζύγιο με σκοπό να σταματήσει την αύξηση των χωρισμένων! Το κυβερνών κόμμα απεκάλυψε το μέτρο όταν ανακοινώθηκαν στατιστικές που δείχνουν ότι το 1/3 των γάμων στη χώρα καταλήγουν σε διαζύγιο.

Τα πρόστιμα θα είναι διάφορα, αναλόγως με την οικονομική κατάσταση του εκάστοτε ζευγαριού! Το κόστος ενός διαζυγίου στην Πολωνία σε δικαστικά έξοδα ανέρχεται στα 

150 ευρώ που σύμφωνα με μέλη του κόμματος είναι πολύ φθηνό.

Το κόμμα θέλει να αυξήσει τα δικαστικά έξοδα σε τιμές που θα εξαρτώνται άμεσα με τα έσοδα και την περιουσία του εκάστοτε ζευγαριού! «Εάν οι άνθρωποι θέλουν να χωρίσουν θα το πράξουν. Αυτό το μέτρο μάλλον θα τους αποτρέπει από το να παντρεύονται,» είπε ο πανεπιστημιακός κοινωνιολόγος Dr. Krzystof Lecki.



Διαβάστε περισσότερα »

ΣΟΚ: 17χρονος ανέβαζε στο Facebook βίντεο βασανισμού ζώων

Ο ανήλικος δράστης ανέβαζε στην προσωπική του σελίδα σοκαριστικές φωτογραφίες και βίντεο βασανισμού κατοικίδιων ζώων προκαλώντας τον διεθνή αποτροπιασμό.


Όσο βρίσκονταν σε δημόσια θέα τα βίντεο και οι φωτογραφίες των βασανισμών, πολλοί χρήστες του Ίντερνετ αλλά και εκπρόσωποι από συλλόγους ζωόφιλων έστελναν πλήθος επιστολών διαμαρτυρίας, μέσω e-mails, στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, με τις οποίες εξέφραζαν τον αποτροπιασμό τους για τις πράξεις και ζητούσαν τον εντοπισμό και την παραδειγματική τιμωρία των δραστών.

Η αστυνομία έστησε επιχείρηση για τον εντοπισμό του στην περιοχή του Νομού Τρικάλων, όπου σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 17χρονου μαθητή Λυκείου.

Ειδικότερα, από Αστυνομικούς της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος διαπιστώθηκε σε διαδικτυακή έρευνα, ότι σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης και σε συγκεκριμένο προφίλ χρήστη, ήταν αναρτημένα βίντεο και φωτογραφίες, που περιείχαν βασανισμούς κατοικίδιων ζώων, τα οποία συνοδεύονταν από υβριστικά σχόλια σε βάρος των ζώων και των ζωόφιλων.

Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος μέσω της Διεθνούς Αστυνομικής Συνεργασίας, επικοινώνησε με την εταιρεία που διαχειρίζεται την ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης Facebook, για τη συνεργασία τους, η οποία αφορούσε τον εντοπισμό των ηλεκτρονικών ιχνών του ατόμου που διατηρούσε το συγκεκριμένο προφίλ.

Μετά τη διενέργεια ψηφιακής ανάλυσης, στα ηλεκτρονικά ίχνη του 17χρονου, εντοπίσθηκε η κατοικία του, στη περιοχή των Τρικάλων, όπου διενεργήθηκε έρευνα και κατασχέθηκε σκληρός δίσκος, μέσα στον οποίο υπήρχαν βίντεο και φωτογραφίες με τα συγκεκριμένα κατοικίδια που υπέστησαν το βασανισμό.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε εστάλη στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.




http://24wro.blogspot.com/
Διαβάστε περισσότερα »

Σαν Σήμερα: 17/01/2011



395 μ.Χ: Πεθαίνει ο αυτοκράτορας του Βυζαντίου Θεοδόσιος ο Μέγας.

1706: Γεννιέται ο αμερικανός εφευρέτης Βενιαμίν Φραγκλίνος.

1899: Γεννιέται ο ιταλό-αμερικανός γκάνγκστερ Αλ Καπόνε, που έδρασε στις ΗΠΑ την εποχή της ποτοαπαγόρευσης.

1923: Στη Λοζάννη υπογράφεται η συνθήκη ανταλλαγής πληθυσμών μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας.

1929: Ο Ποπάι κάνει την πρώτη του εμφάνιση στη μεγάλη οθόνη.

1946: Το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ συνεδριάζει για πρώτη φορά.

1969: Οι Led Zeppelin κυκλοφορούν το πρώτο τους άλμπουμ με τίτλο το όνομά τους.

1998: Ο Αμερικανός πρόεδρος Μπιλ Κλίντον κατηγορείται από την Πάουλα Τζόουνς για σεξουαλική παρενόχληση.
Διαβάστε περισσότερα »