Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Το Facebook της Άννας από το Νησί


Τη Δευτέρα τελειώνει η πιο πολύκροτη τηλεοπτική σειρά των τελευταίων ετών, ένα από τα λίγα ελληνικά προϊόντα που ξέφυγαν από τη μιζέρια και την προχειρότητα που κυριαρχούν γύρω μας, ειδικά το τελευταίο διάστημα. Είτε άρεσε, είτε όχι, οφείλουν όλοι να παραδεχτούν ότι ήταν αναμφίβολα μια εξαιρετική και προσεγμένη παραγωγή.

Το προτελευταίο επεισόδιο που προβλήθηκε την εβδομάδα που μας πέρασε, στιγματίστηκε από τη δολοφονία της Άννας. Η περιγραφή που δίνει το site του Mega για τη μικρή κόρη του βαρκάρη είναι πολύ… ευγενική. Όλοι οι φαν της σειράς ξέρουν όμως τι τσαπερδονοκωλοσφυρίχτρα είναι. Δεν άφησε άντρα για άντρα.

Αυτό βέβαια έχει επιπτώσεις για τη μικρή και (πολύ) όμορφη Άννα. Που στεναχωριέται και βγάζει το παράπονό της στο Facebook:







Διαβάστε περισσότερα »

Εκπληκτική 3D τέχνη από χαρτί Α4

Διαβάστε περισσότερα »

Πλημμύρισε έναν ολόκληρο δρόμο με ελαιόλαδο!

«Πήρε ανάποδες» ένας 55χρονος αγρότης σε χωριό της Μεσσηνίας και βάλθηκε να διακόψει την κυκλοφορία στον κεντρικό δρόμο του χωριού του, πλημμυρίζοντάς τον με αγνό ελαιόλαδο δικής του παραγωγής. Αφού έβαλε σε μπελάδες τους συγχωριανούς του...


την Αστυνομία και την Πυροσβεστική, ισχυρίστηκε αναιδώς ότι το έκανε για να σπάσει πλάκα!

Οι κάτοικοι της κοινότητας Κρεμμυδίων στον δήμο Πύλου, Νέστορος, δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν είδαν τον συγχωριανό τους να χύνει 200 κιλά ελαιόλαδο στον κεντρικό δρόμο. Όταν τον ρώτησαν γιατί κατέστρεψε τόσο άδικα την παραγωγή του, εκείνος απάντησε ότι ήθελε να γελάσει με τα αυτοκίνητα που θα γλιστρούσαν πάνω στο οδόστρωμα.

Το κακό δεν τελείωσε εκεί. Όταν κλήθηκε το αστυνομικό τμήμα Πύλου, ο αξιωματικός υπηρεσίας απάντησε ότι τα περιπολικά του δεν διέθεταν καύσιμα και ήταν αδύνατο να κινηθούν. Έτσι, απέμενε η Πυροσβεστική, η οποία όμως απέκλεισε το πλύσιμο του δρόμου, με το αιτιολογικό ότι το λάδι δεν φεύγει με το νερό. Έτσι, οι κάτοικοι ανέλαβαν οι ίδιοι να βγάλουν «το φίδι από την τρύπα», μεταφέροντας χώμα με αγροτικά μηχανήματα για να καλύψουν τα 50 μέτρα του δρόμου όπου είχε χυθεί το ελαιόλαδο, έτσι ώστε να μη γίνει κάποιο ατύχημα.





protothema
Διαβάστε περισσότερα »

Τα καλύτερα υπαίθρια μέρη για σεξ στην Αθήνα


Έχεις γκόμενα αλλά δεν έχεις σπίτι να στεγάσετε τον έρωτά σας; ...
Είσαι απλά λάτρης του sex σε δημόσιους χώρους; Αγόρασες καινούριο αυτοκίνητο και θες να το «εγκαινιάσεις»;


Το sex σε δημόσιο χώρο, είτε πρόκειται γιαsexστο αυτοκίνητο είτε απλά σε έναν δημόσιο χώρο, δεν είναι απλή υπόθεση. Θέλει ψάξιμο, προσοχή και μεράκι. Κατ’ αρχάς δεν απευθύνεται σε τύπους που θέλουν οπωσδήποτε το κεφάλι τους να ακουμπάει σε μαξιλάρι και έχουν αλλεργία στους σεξουαλικούς μυϊκούς τραυματισμούς. Tosexσε δημόσιο χώρο θέλει πολεμιστές του είδους!

Αν είσαι από τους λάτρεις του sex στους δημόσιου χώρους, πάρε την κοπέλα σου και ένα αυτοκίνητο και φρόντισε να τσεκάρεις και τους επτά σεξουαλικούς προορισμούς που προτείνουμε…

Αγία Μαρίνα, μεγάλη η χάρη της

Που είναι: Στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας πριν το Λαγονήσι

Πότε να πας: Βράδυ γιατί κάνουν και μπάνιο άνθρωποι

Οδηγίες προσέγγισης: Πάλι με κατεύθυνση Σούνιο, περνάς την εκκλησία της Αγίας Μαρίνας και μπαίνεις στον πρώτο παράδρομο που βρίσκεις (εκεί που έχει μια πινακίδα <Αλθέα>). Το άνοιγμα στο οποίο θα παρκάρεις έχει και ωραία θέα στη θάλασσα. Κατεβαίνεις τα σκαλιά, βλέπεις το μπαράκι στην παραλία και στρίβεις αριστερά. Μετά τον βράχο που προεξέχει, είναι το ιδανικό σημείο για να ξεμοναχιαστείς.

Τι αξίζει εκεί κοντά: Μόνο το μπαράκι που θα βρεις στην παραλία. Μετά το σεξ, κάτσε να πιεις και μια μπίρα.

Extra tip: Πάρε μερικές πετσέτες θαλάσσης μαζί σου αν δεν είσαι πολύπειρος στο sex on the beach.




Με θέα την Αθήνα

Που είναι: Στην αθέατη πλευρά του Λυκαβηττού

Πότε να πας: Οποιοδήποτε βράδυ δεν έχει συναυλία.

Οδηγίες προσέγγισης: Συνέχισε μετά το parking του θεάτρου στο στενό που κατεβαίνει τη βόρεια πλαγιά του Λυκαβηττού. Ελάχιστα αυτοκίνητα επιλέγουν αυτή την πλευρά για να φύγουν. Οι περισσότεροι δεν ξέρουν καν ότι υπάρχει κι από κει δρόμος. Δεξιά κι αριστερά θα βρεις αρκετές καβάτζες να χωθείς με το αυτοκίνητό σου.

Τι αξίζει εκεί κοντά: Η θέα και μόνο η θέα της πόλης. Μην αρχίσεις τα ταρζανιλίκια και τις αναβάσεις στον Άγιο Γεώργιο γιατί μετά δεν θα μπορείς να διατελέσεις το χρέος σου.

Extra tip: Η κίνηση έρχεται συνήθως από το θέατρο προς τα εκεί οπότε δεν θα έχεις πολλά ενοχλητικά φώτα να καρφώνουν τις αποτρόπαιες πράξεις σου.






Το λεγόμενο «Spot»

Που είναι: Στον λόφο της Βουλιαγμένης πάνω από τη Λίμνη.

Πότε να πας: Πολύ αργά το βράδυ γιατί είναι δημοφιλές σημείο και σίγουρα θα βρεις μερικά παρκαρισμένα αυτοκίνητα αν πας πριν τα μεσάνυχτα.

Οδηγίες προσέγγισης: Με κατεύθυνση προς Σούνιο, περνάς την πλατεία της Βουλιαγμένης και κάνεις αριστερά στην οδό Πανός. Ύστερα κάνεις δεξιά στην ανηφορική οδό Σαπφούς και στη διχάλα πηγαίνεις προς τα αριστερά στην οδό Αργοναυτών. Στο τέλος της θα βρεις ένα parking με θέα το Αιγαίο, τη Βουλιαγμένη και τη Λίμνη της.

Τι αξίζει εκεί κοντά: Τα σουβλάκια του Ζάχου στην πλατεία και το παγωτό του Waffle House στην πασαρέλα.

Extra tip: Βάλε το αυτοκίνητο να κοιτάει προς τα δεξιά για να έχεις ωραία θέα στον κόλπο της Βουλιαγμένης.




Πίνω κι οδηγώ στην Αττική οδό

Που είναι: Στα Γλυκά Νερά

Πότε να πας: Κάθε μέρα, ώρα και στιγμή

Οδηγίες προσέγγισης: Οδηγώντας στη Λεωφόρο Λαυρίου, συναντάς μια κυκλική πλατεία λίγο πριν την Κάντζα. Ακολουθείς κατεύθυνση προς την Αττική Οδό, αλλά προσπερνάς τα δύο φανάρια με κατεύθυνση προς Αττική Οδό. Στο επόμενο στενό που βλέπεις στα δεξιά σου, κάνεις δεξιά και προσεγγίζεις την οδό Ναυαρίνου που μετά γίνεται Παράσχου. Στο τέλος της Παράσχου υπάρχει ένα εγκαταλελειμμένο εργοτάξιο της Αττικής Οδού, ιδανικό για απομόνωση.

Τι αξίζει εκεί κοντά: Πραγματικά δεν έχει τίποτα εκεί κοντά οπότε προμηθεύσου τρόφιμα και ποτά αν σκοπεύεις να επιδοθείς σε σεξουαλικό μαραθώνιο.

Extra tip: Στη διαδρομή προς τα εκεί θα βρεις αρκετές καβάτζες δεξιά κι αριστερά. Εσύ όμως συνέχισε μέχρι τέλους για να έχει πλήρη απομόνωση.





Πήρα τα όρη τα βουνά

Που είναι: Ψηλά στην Πεντέλη

Πότε να πας: Βράδυ γιατί τα πρωινά έχει κίνηση ο δρόμος

Οδηγίες προσέγγισης: Ανεβαίνεις τον κλασικό δρόμο της Πεντέλης και ακολουθείς τις ταμπέλες που οδηγούν προς την Ιερά Μονή. Περνάς το μοναστήρι και φτάνεις στην καθαρά δασική περιοχή της Πεντέλης. Ναι, εκεί με τους λύκους και τις αρκούδες! Δεξιά και αριστερά του δρόμου υπάρχουν αρκετά μέρη να χωθείς με το αυτοκίνητο και να προφυλαχτείς από τα δέντρα.

Τι αξίζει εκεί κοντά: Η ταβέρνα «Ο Τέλης» με τρελά μπριζολίδια και κοψίδια. Μην ξεχάσεις να φας «εξοχικό».

Extra tip: Δεν είναι ανάγκη να περιοριστείς σε αυτή την πλευρά της Πεντέλης. Ψάξε λίγο παραπάνω το βουνό και θα βρεις σίγουρα μια καβάτζα να φωλιάσεις τον έρωτά σου.



Ανάμεσα στις πισίνες

Που είναι: Στην Νέα Κηφησιά στη διασταύρωση Άγγελου Σικελιανού και Ιωάννου Βαρουξάκη

Πότε να πας: Αυστηρά και μόνο βράδυ, αρκετά μετά τα μεσάνυχτα

Οδηγίες προσέγγισης: Για να βρεις τη συγκεκριμένη διασταύρωση χρειάζεσαι απλά ένα GPS ή έναν χάρτη. Όταν φτάσεις εκεί θα δεις ένα μικρό χωματόδρομο σαν αδιέξοδο. Μπες εκεί αλλά μην προχωρήσεις πολύ γιατί καταλήγει σε σπίτι. Εκεί, δεξιά κι αριστερά θα βρεις καλά σημεία να παρκάρεις, προστατευμένος από μερικά ψηλά δέντρα.

Τι αξίζει εκεί κοντά: Πολύ κοντά δεν έχει απολύτως τίποτα αλλά αν ανέβεις λίγο πιο πάνω έχεις την αγορά της Κηφησιάς.

Extra tip: Πρόσεχε τα σκυλιά και τις εταιρείες security που είναι ικανά να σε ξενερώσουν στο λεπτό.





Στην πόλη του Ήλιου

Που είναι: Στο παλιό εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου στην Ηλιούπολη.

Πότε να πας: Μετά τις 3 το βράδυ να έχει αραιώσει η κίνηση.

Οδηγίες προσέγγισης: Βρες την λεωφόρο Κοτζιά στην Ηλιούπολη. Λίγο πριν την πλατεία Παλαιών Πατρών Γερμανού θα βρεις στο αριστερό σου χέρι ένα παλιό εκκλησάκι και την οδό Στουρνάρη. Μπες με τα πόδια στο προαύλιο της εκκλησίας και με την ευλογία του Θεού, πραγματοποίησε το θεάρεστο έργο σου σε κάποιο από τα πολλά πεζούλια.

Τι αξίζει εκεί κοντά: O καφές που θα σου φτιάξει ο Σωκράτης στο In Café στην οδό Πύρρωνος λίγο πιο κάτω. Αν βέβαια φύγεις τα ξημερώματα.

Extra tip: Στο προαύλιο της εκκλησίας μπαίνουν πολλές φορές αυτοκίνητα για αναστροφή ή για να παρκάρουν αλλά αν πας αρκετά αργά το βράδυ, δεν θα έχεις πρόβλημα.

24ωρο
Διαβάστε περισσότερα »

Dacia Duster με 862 ίππους!



Dacia Duster με 862 ίππους!

ΔΕΙΤΕ: Το αγωνιστικό μοντέλο

Καλά καταλάβατε, δεν πρόκειται για έκδοση παραγωγής, αφού η ιπποδύναμη είναι απλά απαγορευτική. Πρόκειται για την έκδοση που θα λάβει μέρος σε μια από τις κορυφαίες αναβάσεις του πλανήτη. Το Pikes Peak του οποίου ο τερματισμός είναι στα 4.300 μέτρα ύψος. Το αγωνιστικό μοντέλο απλά δεν θυμίζει σε τίποτε την έκδοση παραγωγής.



Το γνωστό μας Duster της Dacia, η αλλιώς ένα από τα best-buy τετρακίνητα της αγοράς, ετοιμάζεται να φορέσει τα «αγωνιστικά» του και να λάβει μέρος σε έναν από τους πιο δύσκολους αγώνες του κόσμου, την ανάβαση του Pikes Peak στο Colorado των ΗΠΑ (26 Ιουνίου). Πολλά στοιχεία δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά για το ταχύτερο Duster του πλανήτη, αλλά τα σχετικά δημοσιεύματα το θέλουν να αποτελεί εξέλιξη της έκδοσης που λαβαίνει μέρος στους αγώνες Andros Trophy (στα χέρια του Alain Prost). Όπως είναι φυσικό, για τα μοντέλα που λαβαίνουν μέρος στο Pikes Peak, το Duster θα έχει απόλυτα αγωνιστικό χαρακτήρα, ελαφρύ αμάξωμα, και τα εξωπραγματικά αεροδυναμικά βοηθήματα που μπορείτε να δείτε στις σχετικές φωτογραφίες.



Οι δοκιμές θα ξεκινήσουν στις 5 Ιουνίου με τον Jean-Phillipe Dayraut στο τιμόνι (το μεγαλύτερο αντίπαλο του Alain Prost στο Andros Trophy!), ενώ αυτές είναι οι πρώτες φωτογραφίες που έδωσε ο Dayraut στη δημοσιότητα. Τέλος, τα σχετικά δημοσιεύματα θέλουν το μηχανικό σύνολο να προέρχεται από το Nissan GT-R!


Διαβάστε περισσότερα »

Σαν σήμερα 23/5/2011


1453: Ο Μωάμεθ Β' προτείνει στον Κωνσταντίνο Παλαιολόγο να εγκαταλείψει την Πόλη με ανταλλάγματα, αλλά ο αυτοκράτορας αρνείται.
1618: Αρχίζει ο 30ετής πόλεμος, όταν οι προτεστάντες ηγέτες πετούν από το παράθυρο τους καθολικούς απεσταλμένους της Αγίας Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας. Το γεγονός έχει καταγραφεί στην ιστορία ως «Η εκπαραθύρωση της Πράγας».
1878: Η Κύπρος προσαρτάται στην Αγγλία, έπειτα από μυστική συμφωνία με την Τουρκία.
1973: Αποτυχημένο κίνημα στο πολεμικό ναυτικό, με στόχο την ανατροπή του δικτατορικού καθεστώτος Παπαδόπουλου. Μαζικές συλλήψεις αξιωματικών του ναυτικού και του ταγματάρχη Σπύρου Μουστακλή, που υφίσταται απάνθρωπα βασανιστήρια.
1976: Ο ΠΑΟΚ νικά εκτός έδρας τον Εθνικό με 4-0 και κατακτά το πρώτο πρωτάθλημα της ιστορίας του.
1994: Στο 47ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Κανών, ο Χρυσός Φοίνικα απονέμεται στην ταινία «Pulp Fiction», του Κουέντιν Ταραντίνο.
  • Γεννησεις
1906: Ερρίκος Ίψεν, νορβηγός θεατρικός συγγραφέας. [θαν. 20/3/1828]
1934: Δρ. Ρόμπερτ Μουγκ, αμερικανός μηχανικός, δημιουργός μεταξύ άλλων και του σινθεσάιζερ. [θαν. 21/82005]
1943: Βίκυ Μοσχολιού, λαϊκή τραγουδίστρια. [θαν. 16/8/2005]
  • Θανατοι
1498: Τζιρόλαμο Σαβοναρόλα, ιταλός ιερωμένος, πολέμιος της Αναγέννησης και δικτάτορας της Φλωρεντίας. Εκτελέστηκε με διαταγή του Πάπα Αλέξανδρου VI. [γεν. 21/9/1452]
1934: Μπόνι (Πάρκερ) [γεν. 1/10/1910] και Κλάιντ (Μπάροου) [γεν. 24/3/1909],διάσημο ζευγάρι παρανόμων. Σκοτώθηκαν σε μπλόκο της αστυνομίας στη Λουιζιάνα των ΗΠΑ.
1960: Ζορζ Κλοντ, γάλλος χημικός, που ανακάλυψε τον φωτισμό neon. [γεν. 24/9/1870]
Διαβάστε περισσότερα »