Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Κρατείστε τη στολή, όχι τη ρόμπα (άρθρο του Κώστα Βαξεβάνη)


Αγαπητέ Αρχηγέ της Αστυνομίας,
Φαντάζομαι πως αν σας έπαιρνα τηλέφωνο και ζητούσα να μου στείλετε έναν αστυνομικό για να βρίσκεται έξω από το σπίτι μου και να γράφει όποιον παρκάρει παράνομα μπροστά, θα θεωρούσατε ότι σας κάνω πλάκα. Προφανώς και δεν είναι δυνατόν η Ελληνική Αστυνομία να αναλάβει έναν τέτοιο ρόλο μόνο και μόνο, επειδή το παράνομο παρκάρισμα είναι παράβαση του ΚΟΚ.
Οπότε ας αφήσουμε τις πλάκες και ας μιλήσουμε σοβαρά. Θεωρείτε σοβαρό, έλληνες αστυνομικοί, αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας, να βρίσκονται στα διόδια και να γράφουν, όχι αυτούς που βλέπουν να μην πληρώνουν διόδια, αλλά αυτούς που εγκλωβίζουν μέσα στις μπάρες οι εργολάβοι; Γνωρίζετε φαντάζομαι, πως το να κλείνει κάποιος με μπάρες τον δρόμο, είναι παρακώλυση συγκοινωνιών και είναι αδίκημα. Οι μπάρες των διοδίων για λόγους ασφάλειας, αλλά και με βάση όσα αναφέρει το Σύνταγμα των Ελλήνων, δεν μπορούν να απαγορεύουν τη διέλευση σε δημόσιο δρόμο. Μπορεί κάποιος να επιλέξει να μην πληρώσει και να του κάνει αγωγή η εταιρεία των διοδίων ή να τον γράψει ο Αστυνομικός. Αυτό είναι διαφορετικό απ’ το να κλειδώνουν τις μπάρες στα διόδια και να περιμένουν τον αστυνομικό να γράψει τον εγκλωβισμένο.
Και καταλαβαίνετε φαντάζομαι, πως είναι διαφορετικό το «διαφυλάττω την νομιμότητα» από το «εξυπηρετώ τους εργολάβους και τις εταιρείες», μετατρέποντας τους έλληνες αστυνομικούς σε εισπράκτορες
Την Κυριακή 1η Μαΐου βρέθηκα στα διόδια του Ρίο. Δήλωσα πως δεν πληρώνω τα συγκεκριμένα διόδια γιατί είναι παράνομα τοποθετημένα. Ο δρόμος δεν είναι Εθνικός, αλλά καρμανιόλα με μια λωρίδα κυκλοφορίας, χωρίς διαχωριστικά, φωτισμό και 50 νεκρούς το χρόνο. Δεν υπάρχει εναλλακτικός ασφαλής παράδρομος όπως ορίζουν οι ίδιες οι συμβάσεις (έπρεπε να έχει γίνει μέχρι το 2009). Δεν μπορεί κάποιος να εισπράττει διόδιο (ανταποδοτικό τέλος) για έναν δρόμο που δεν έχει γίνει και πληρώνεται ήδη για να γίνει από τα τέλη κυκλοφορίας και τα τέλη βενζίνης. Για να μην μπούμε στην πολιτική διάσταση του θέματος όπου οι εργολάβοι με 10% συμμετοχή εμφανίζονται ως επενδυτές. Επίσης από τις 4 Απριλίου όπως καλά ξέρετε, η είσπραξη διοδίων σε δρόμους που δεν έχουν ολοκληρωθεί είναι παράνομη.
Όπως και να έχει αρνήθηκα να πληρώσω διόδια και ζήτησα να μου ανοίξουν την μπάρα και αν ήθελε μπορούσε η Εταιρεία να κινηθεί εναντίον μου. Μπορούσε επίσης οποιοσδήποτε αστυνομικός να μου έκοβε πρόστιμο αν με έβλεπε να το κάνω. Αντ’ αυτού με εγκλώβισαν στην μπάρα. Η μπάρα ήταν κλειδωμένη και δεν υποχωρούσε με το σπρώξιμο, όπως ορίζουν οι κανόνες ασφαλείας. Περίμενα εγκλωβισμένος μέχρι να έρθει Αστυνομικός, ο οποίος βρισκόταν λίγο παραπέρα για αυτό το λόγο.
Έδωσα το αντίτιμο του διοδίου, πήγα στην άκρη και ζήτησα από τον Αστυνομικό να πιστοποιήσει πως οι μπάρες είναι επίτηδες μπλοκαρισμένες και παρακωλύονται οι συγκοινωνίες. Ο αστυνομικός είπε πως δεν έχει τέτοια αρμοδιότητα, αν και λίγο νωρίτερα είχε απειλήσει πως θα μηνύσει εμένα για παρακώλυση.
Νομίζω πως δεν χρειάζεται να εξηγήσω τι συμβαίνει, γιατί το ξέρετε καλά. Χρειάζεται όμως να σας πω, πως προτιμώ την Ελληνική Αστυνομία με στολή, στο έργο της υπεράσπισης του πολίτη και των δικαιωμάτων του από τη στολή του υπαλλήλου των εργολάβων και προφανώς τη «ρόμπα».
Τη μέρα που οι αστυνομικοί στο Ρίο περιφρουρούσαν την καταβολή των διοδίων και όχι τη νομιμότητα, ένας πυροσβέστης έπεσε νεκρός κάνοντας αυτό που έπρεπε να κάνουν αστυνομικοί: Να εμποδίσει  μια ληστεία. Βλέπετε οι αστυνομικοί ήταν στα διόδια και έκαναν τον εισπράκτορα.
Επίσης θέλω να σας ρωτήσω, αν αληθεύει η πληροφορία πως οι εργολάβοι έχουν αναλάβει το κόστος λειτουργίας των Αστυνομικών Τμημάτων, αλλά και τις δωρεές περιπολικών στους δρόμους που αστυνομικοί περιφρουρούν τα συμφέροντά τους. Αν είναι έτσι, δεν μιλάμε για νόμους ούτε για νομιμότητα.
Αγαπητέ Αρχηγέ της Αστυνομίας, προστατεύστε πρώτα και κύρια τους αστυνομικούς σας. Δεν τους αξίζει να φυλάνε γήπεδα επιχειρηματιών και διόδια εργολάβων. Τιμήστε τη στολή σας.
Και επειδή σας γνωρίζω και προσωπικά, πιστέψτε με, δεν σας πάει η ρόμπα…
Δείτε και την εκπομπή για τα διόδια «Διόδια…όταν η μπάρα πέφτει στα κεφάλια μας» εδώ.




http://www.koutipandoras.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Έρευνες για πετρέλαιο στο Αιγαίο από ιδιώτες...

Μέσα στο πρώτο δεκαπανθήμερο του Μαΐου θα ξεκινήσει η διαδικασία διερεύνησης της ύπαρξης πετρελαίου και φυσικού αερίου, με τη δημοσίευση διεθνούς πρόσκλησης ενδιαφέροντος για εταιρείες, που ενδιαφέρονται να...


κάνουν σεισμικές έρευνες στη λεκάνη του Ιονίου πελάγους και νότια της Κρήτης, με τη μέθοδο των «μη αποκλειστικών δεδομένων».

Με τη διαδικασία αυτή, που εισάγεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, αλλά είναι ευρέως διαδεδομένη στο εξωτερικό, εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο πεδίο των ερευνών αναλαμβάνουν την πραγματοποίηση των ερευνών, χωρίς δαπάνες του Δημοσίου, και πωλούν τα δεδομένα, που ανακαλύπτουν, σε εταιρείες που ενδιαφέρονται για την εξόρυξη και εκμετάλλευση των κοιτασμάτων. Και στις δύο περιπτώσεις, δηλαδή τόσο στην πώληση των ερευνητικών δεδομένων, όσο και στην εκμετάλλευση των κοιτασμάτων, το Δημόσιο συμμετέχει στα κέρδη των εταιρειών.

Τα παραπάνω προκύπτουν από τις ανακοινώσεις που έκανε τη Δευτέρα ο υφυπουργός Ενέργειας Γιάννη Μανιάτη, ο οποίος πραγματοποίησε την προηγούμενη εβδομάδα επίσκεψη στη Νορβηγία, όπου είχε επαφές με τον ομόλογό του υφυπουργό Πετρελαίου και Ενέργειας της χώρας, καθώς και με στελέχη του κρατικού μηχανισμού και εταειριών του χώρου (Statoil, TGS και PGS) αναφορικά με το καθεστώς έρευνας και εκμετάλλευσης υδρογονανθράκων στη Νορβηγία.

Ο κ. Μανιάτης ενημερώθηκε για το νορβηγικό μοντέλο, το οποίο όπως αναφέρει «θεωρείται ως το πλέον αξιόπιστο, σταθερό, διαφανές και ελκυστικό σύστημα, με ιδιαίτερη αποτελεσματικότητα στα 45 χρόνια εφαρμογής και λειτουργίας του» και περιλαμβάνει τόσο τη διαδικασία έρευνας όσο και τον τρόπο αξιοποίησης των εσόδων του κράτους από την πετρελαϊκή βιομηχανία. Στη Νορβηγία με τα έσοδα αυτά έχει χρηματοδοτηθεί συνταξιοδοτικό ταμείο η περιουσία του οποίου ξεπερνά σήμερα τα 400 δισ. ευρώ.

Ο υφυπουργός ενημέρωσε, επίσης, για τις εξελίξεις στην Ελλάδα στο «μέτωπο» των ερευνών. Ειδικότερα:

- Έχει ολοκληρωθεί το νομοσχέδιο για τη σύσταση Φορέα Διαχείρισης των δικαιωμάτων του Δημοσίου στην αναζήτηση, έρευνα και εκμετάλλευση Υδρογονανθράκων. Ο φορέας θα ονομάζεται «Ελληνική Διαχειριστική Εταιρία Υδρογονανθράκων ΑΕ (ΕΔΕΥ ΑΕ) και τις επόμενες ημέρες ολοκληρώνεται το Προεδρικό Διάταγμα για το καταστατικό της εταιρείας.

Ολοκληρώθηκε, επίσης, η τροποποίηση του θεσμικού πλαισίου για την έρευνα και εκμετάλλευση υδρογονανθράκων που δίνει έμφαση στην προστασία του περιβάλλοντος, την ασφάλεια και υγιεινή των εργαζομένων.

- Οι διατάξεις αυτές έχουν περιληφθεί σε ενιαίο νομοσχέδιο, που θα εισαχθεί για δεύτερη ανάγνωση στο Υπουργικό Συμβούλιο πριν κατατεθεί στη Βουλή.

- Παράλληλα, και έως την ψήφιση του νέου θεσμικού πλαισίου, έχει ξεκινήσει η συγκέντρωση, ταξινόμηση και αποθήκευση των δεδομένων που υπάρχουν μέχρι στιγμής από τις έρευνες που έχουν γίνει στην ελληνική επικράτεια τα τελευταία 30 χρόνια, προκειμένου να δημιουργηθεί Εθνική Τράπεζα δεδομένων.

- Προχωρά η μελέτη των κανονισμών και οδηγιών εργασιών έρευνας και εκμετάλλευσης υδρογονανθράκων (τεχνικών, περιβαλλοντικών, ασφάλειας εργαζομένων) που έχουν θεσπιστεί από τη Νορβηγική Διεύθυνση Πετρελαίων και την Αρχή Ασφάλειας και Προστασίας, με στόχο την κατάρτιση αντίστοιχων σαφών και αυστηρών διαδικασιών, που θα ενταχθούν στο εθνικό δίκαιο.
ΤΑ ΝΕΑ

 http://www.trelokouneli.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Πέταξαν αυγά....στον Σκανδαλίδη!

Ο Υπουργός αγροτικής ανάπτυξης που πραγματοποιεί διήμερη περιοδεία στην Κρήτη δέχτηκε επίθεση από άγνωστα άτομα με...αυγά. Για καλή του τύχη όμως, τα...απέκρουσε ένας αστυνομικός!

Το Συνεταιριστικό Κίνημα βρίσκεται στο επίκεντρο των επαφών που έχει από το πρωί στην Κρήτη, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Κ. Σκανδαλίδης, με τους εκπροσώπους των Ενώσεων Αγροτικών Συνεταιρισμών του νησιού και με αιχμή το νομοσχέδιο που αφορά την αναμόρφωση του συνεταιριστικού κινήματος.

Σύμφωνα με το πρόγραμμά του, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων απόψε έχει συναντήσεις με αγροτικά στελέχη στο Ηράκλειο μετά την πρωινή επίσκεψή του στο Λασίθι ενώ αύριο θα βρίσκεται στο Ρέθυμνο και θα έχει σύσκεψη με τα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων των Ενώσεων Αγροτικών Συνεταιρισμών Ρεθύμνου και Μυλοποτάμου.

Ωστόσο, ο Υπουργός δέχτηκε επίθεση από άγνωστα άτομα με...αυγά.....

Για καλή του τύχη όμως, τα...απέκρουσε ένας αστυνομικός!

Έντονη ήταν η παρουσία δυνάμεων της Αστυνομίας στο σημείο, καθ' όλη τη διάρκεια της σύσκεψης.





http://apolitistosteki.blogspot.com
Διαβάστε περισσότερα »

Απίστευτο! Το Υπ.Παιδείας υποχρεώνει 166 μαθητές ΑΜΕΑ απο την Κρήτη να δώσουν Πανελλαδικές στην Αθήνα με δικά τους έξοδα!




Το υπουργείο Παιδείας υποχρεώνει τους μαθητές να φύγουν από την Κρήτη και να δώσουν Πανελλαδικές εξετάσεις στην Αθήνα γιατί καταργεί τα εξεταστικά κέντρα...


Σε απόγνωση βρίσκονται 166 υποψήφιοι των πανελλαδικών εξετάσεων και οι οικογένειές τους από την Κρήτη, καθώς αν και πρόκειται για παιδιά με αναπηρίες ή ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες το υπουργείο Παιδείας αποφάσισε να μην λειτουργήσουν φέτος εξεταστικά κέντρα στο Ηράκλειο και στα Χανιάς για τα παιδιά αυτά στο νησί, αλλά να ταξιδέψουν στην Αθήνα για να δώσουν τις εξετάσεις.

Όπως δήλωσε στο Νewsit η πρόεδρος της ΕΛΜΕ Ηρακλείου Μαρία Παναγιωτάκη " η αντικοινωνική πολιτική που εφαρμόζει η κυβέρνηση έχει θύματα τα 166 παιδιά της περιφέρειας Κρήτης που έχουν αναπηρίες και καλούνται να ταξιδέψουν μέχρι την Αθήνα για να δώσουν Πανελλαδικές Εξετάσεις. Εγείρεται θέμα άνισης μεταχείρισης των υποψηφίων οι οποίοι, εκτός των προβλημάτων αναπηρίας, θα επιβαρυνθούν ψυχικά και σωματικά και αφετέρου και ένα τεράστιο οικονομικό πρόβλημα για τις οικογένειές τους, πολλές από τις οποίες δεν έχουν την δυνατότητα να επιβαρυνθούν τα έξοδα ταξιδιού και διαμονής στην Αθήνα, με αποτέλεσμα να μην πάνε καν να δώσουν εξετάσεις. Εμείς προτείνουμε να λειτουργήσουν τα εξεταστικά κέντρα και προσφέρομαστε να μην πάρουμε την αμοιβή του επιτηρητή".





http://www.newsit.gr/
Διαβάστε περισσότερα »

Οι αριστερόχειρες φοβούνται πιο πολύ!



Οι αριστερόχειρες φοβούνται πιο πολύ!

Διπλάσιες οι περιπτώσεις μετατραυματικού στρες

Ο φόβος «χτυπά» περισσότερο τους αριστερόχειρες σε σχέση με τους δεξιόχειρες, σύμφωνα με βρετανική έρευνα, οι οποίοι διαπίστωσαν πως όσοι γράφουν με το αριστερό επηρεάζονται πολύ περισσότερο από καταστάσεις που προκαλούν φόβο.

Σύμφωνα με το πείραμα, εθελοντές παρακολούθησαν ένα οκτάλεπτο απόσπασμα από την ταινία «Η σιωπή των αμνών», με πρωταγωνιστή τον Άντονι Χόπκινς στο ρόλο του κατ' εξακολούθηση δολοφόνου Χάνιμπαλ Λέκτορ.

Η έρευνα έδειξε ότι οι αριστερόχειρες υπέφεραν πιο πολύ και εμφάνισαν περισσότερα συμπτώματα μετατραυματικού στρες μετά την παρακολούθηση του βιντεο. Όταν κλήθηκαν να ανακαλέσουν διάφορες σκηνές στην μνήμη τους, οι αριστερόχειρες είχαν σαφώς περισσότερες δυσκολίες σε σχέση με τους δεξιόχειρες και η αφήγησή τους ήταν πιο αποσπασματική και με περισσότερο άγχος.

Οι επιστήμονες ελπίζουν ότι θα μπορέσουν να ρίξουν περισσότερο φως στον τρόπο που ο ανθρώπινος εγκέφαλος αντιμετωπίζει τον φόβο και, κατ' επέκταση, στον τρόπο που οι άνθρωποι αναπτύσσουν τη διαταραχή του μετατραυματικού στρες έπειτα από μια οδυνηρή εμπειρία. Γενικότερα, οι περιπτώσεις μετατραυματικού στρες είναι αναλογικά σχεδόν διπλάσιες στους αριστερόχειρες σε σχέση με τους δεξιόχειρες.

Σύμφωνα με τους ερευνητές, φαίνεται πως τα δύο ημισφαίρια του εγκεφάλου έχουν διαφορετικούς ρόλους στο μετατραυματικό στρες και το δεξί ημισφαίριο, που είναι κυρίαρχο στους αριστερόχειρες, εμπλέκεται περισσότερο στο φόβο.


Διαβάστε περισσότερα »

Σαν σήμερα 2/5/2011


1885: Εκδίδεται στις ΗΠΑ το γυναικείο περιοδικό «Good Housekeeping», που κυκλοφορεί μέχρι σήμερα.
1893: Διοργανώνεται στην Αθήνα το πρώτο συλλαλητήριο των Ελλήνων σοσιαλιστών στο Παναθηναϊκό Στάδιο. Στο πλήθος απευθύνεται ο ιδρυτής του κινήματος στην Ελλάδα Πλάτων Δρακούλης.
1919: Η 1η μεραρχία του ελληνικού στρατού αποβιβάζεται στη Σμύρνη με εντολή του συμμαχικού συμβουλίου και γίνεται δεκτή με ενθουσιασμό από το πολυπληθές ελληνικό στοιχείο της πόλης. Αρχή της Μικρασιατικής Εκστρατείας.
1940: Ματαιώνονται οριστικά οι Ολυμπιακοί Αγώνες, λόγω των πολεμικών γεγονότων. Αρχικά ήταν προγραμματισμένοι να γίνουν στο Τόκιο και στη συνέχεια στο Ελσίνκι.
1949: Ο Άρθουρ Μίλερ τιμάται με το βραβείο Πούλιτζερ για το θεατρικό έργο του «Ο Θάνατος του Εμποράκου».
1995: O πάπας Ιωάννης Παύλος Β', με επιστολή του προς τις Ορθόδοξες Εκκλησίες, αναφέρει ότι το σχίσμα είναι λάθος και καλεί τους πιστούς σε συναδέλφωση.
  • Γεννησεις
1860: Τέοντορ Χερτζλ, ουγγροεβραίος δημοσιογράφος, ιδρυτής του σιωνιστικού κινήματος. [θαν. 3/7/1904]
1881: Αλεξάντρ Κερένσκι, σοσιαλδημοκράτης πολιτικός και τελευταίος πρωθυπουργός των Ρωσίας πριν από την άνοδο των μπολσεβίκων στην εξουσία. [θαν. 11/6/1970]
1892: Μάνφρεντ φον Ριχτχόφεν, πιλότος της γερμανικής πολεμικής αεροπορίας. Ο επονομασθείς και «Κόκκινος Βαρόνος» κατέχει το ρεκόρ κατάρριψης αεροπλάνων. [θαν. 21/4/1918]
  • Θανατοι
1519: Λεονάρντο ντα Βίντσι, ιταλός ζωγράφος, γλύπτης, επιστήμονας, εφευρέτης, οραματιστής, η προσωποποίηση δηλαδή του αναγεννησιακού ανθρώπου. [γεν. 15/4/1452]
1854: Σοφία ντε Μαρμπουά - Λεμπρέν, γνωστή ως Δούκισσα της Πλακεντίας. [γεν. 1785]
1972: Έντγκαρ Χούβερ, ο μακροβιότερος διευθυντής του FBI. [γεν. 1/1/1895]
Διαβάστε περισσότερα »

Τα πρώτα Petros Gaitanos Facts

By Vamvax

-Ο Χριστός περπατούσε πάνω σε νερό - O Πέτρος Γαϊτάνος περπατάει πάνω σε φωτογραφίες νερού

- O Πέτρος Γαϊτάνος δε φοράει lip gloss - το lip gloss φοράει Πέτρο Γαϊτάνο

- O Πέτρος Γαϊτάνος κέρασε σουβλάκι τον Άγιο Ιωάννη τον Νηστευτή

- Ο αγιασμός είναι φτιαγμένος από τα δάκρυα του Γαϊτάνου

-Ο Πετρος Γαιτανος καθε βραδυ σκεπαζεται με την ιερα σινδονη



-O Πέτρος Γαϊτάνος έπεισε τον άπιστο Θωμά

-Ο Πέτρος Γαϊτάνος δεν ανέβηκε στην κιβωτό του Νώε.

-Ο Πέτρος Γαϊτάνος έχει το άγιο φως σε αναπτήρα.

-Ο Πέτρος Γαϊτάνος έχει αντικλείδι για την πόρτα του παραδείσου.

-Ο Πέτρος Γαϊτάνος τη μεγάλη βδομάδα νηστεύει και τον αέρα

-Ο Πέτρος Γαϊτάνος κάνει Ανάσταση στις 12 παρα τέταρτο

-Ο Πέτρος Γαϊτάνος ψέλνει τον Ακάθιστο Ύμνο ξαπλωμένος

-Ο Τζεφιρελι δεν θα μπορουσε να σκηνοθετησει ποτε τον Πετρο Γαιτανο

-Ο Πετρος Γαιτανος δεν θα επλενε τα ποδια των μαθητων του. Θα τους πηγαινε σε κεντρο θαλασσοπεραπειας για ολοκληρωμενη περιποιηση σωματος.

- O Πέτρος Γαϊτάνος θα μπορούσε να κάνει μυστικό δείπνο στην πλατεία Συντάγματος

- Ο Πέτρος Γαϊτάνος εξομολογεί τον οικουμενικό Πατριάρχη

-Πάσχα στη μύκονο σημαίνει Πέτρος Γαιτάνος και Πέτρος Πελεκάνος

-Ο Πετρος Γαιτανος εφηυρε την μεταληψη χωρις αλκοολ.

-Ο Πέτρος Γαϊτάνος δεν τραγούδαγε τόσο καλά, μέχρι που έκανε εγχείριση και αφαίρεσε τις μαγδαληνές του

-Ο Πέτρος Γαϊτάνος επιτρέπεται να μεταλάβει με γεμάτο στομάχι

-Ο Πετρος Γαιτανος κατηγγειλε τον Ιουδα για φοροδιαφυγη και αποκτηση μαυρου χρηματος.

- Ο Πετρος Γαιτανος κανονισε τα της ταφης του Χριστου. Και ζητησε απο το γραφειο τελετων ταφο μονο για το ΠΣΚ.

-Ο Πέτρος Γαιτάνος τη Μεγάλη Παρασκευή το απόγευμα στην ελληνοαμερικανική ένωση θα κάνει signing στην Ιερά διαθήκη

-Ο Πέτρος Γαϊτάνος έβγαλε το πρώτο του δίσκο σε εκκλησία

-Ο Πέτρος Γαϊτάνος αντί για υπογραφή βάζει σταυρό

-Ο Πέτρος Γαϊτάνος είναι ανηψιός της Θείας Κοινωνίας

και άλλα! 

Πριν τον Πέτρο Γαϊτάνο ο ψαλμός Αλληλούια ήταν ψηλός

Ο Πέτρος Γαϊτάνος την ανάσταση τσουγκρίζει με μελάτα αυγά. Και κερδίζει.

Ο κύριος με τα σου, πήγε με άδεια χέρια στην Παναγία. Όλα τα σου τα έφαγε ο Πέτρος Γαϊτάνος.

Ο Πέτρος Γαϊτάνος είδε το Χριστό φαντάρο και τον έριξε για κάμψεις.

Ο Πετρος Γαιτανος αρνηθηκε να τραγουδησει τον προηγουμενο χειμωνα με τον Ηρωδη Αντυπα στον Διογενη.

Ο Πέτρος Γαϊτάνος δε φοβάται τη χρεωκοπία γιατι έχει μετατρέψει τα λεφτά του σε αργύρια

Ο Πέτρος Γαϊτάνος έχει δει την "εν πολλαίς αμαρτίαις περιπεσούσα" γυμνή.

Ο Πέτρος Γαϊτάνος σαντικάει. Ο Σαντικάι δεν πετρογαιτάνο..

Ο πέτρος γαϊτάνος έριξε dettol στα χέρια του πόντιου πιλάτου

ο Πέτρος Γαϊτάνος ξέρει πόσα μετρητά ήταν η ανάληψη του Κυρίου και αν υπήρχαν κρυφές χρεώσεις.

Στα παιδικά πάρτι ο Πέτρος Γαϊτάνος δεν χόρευε labada , κρατούσε λαμπάδα

Ο Πέτρος Γαϊτάνος ξέρει ποιες Ιερές Ακολουθίες είναι πεπερασμένες και ποιες άπειρες.

Ο Πέτρος Γαϊτάνος θα κυκλοφορήσει αθλητικά παπούτσια. Θα τα λένε Έαρ.

Ο Πέτρος Γαϊτάνος είναι ο μοναδικός που πήγε στη φάτνη κι έφυγε με δώρο

Ο Πέτρος Γαϊτάνος έχει λογαριασμό καταθέσεων στην Αγία Τράπεζα

Ο Πέτρος Γαϊτάνος κάνει παπάρα στη χωριάτικη με αντίδωρο

Ο Πέτρος Γαϊτάνος ρίχνει τίμιο ξύλο

Oι Empty Frame βγάλανε δίσκο. Ο Πέτρος Γαϊτάνος δισκοπότηρο:
Διαβάστε περισσότερα »