Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Η χρεοκρατία καθιερώθηκε...έρχεται η τρομοκρατία..


Η ιδεα επετυχε, η Ελλάδα καταρρέει.
Ποιος προσεκτικός παρατηρητης δεν διαπιστωνει πλεον με τα τελευταια γεγονοτα οτι η Ελλάδα μπαινει σε μια ‘‘καινουργια‘‘...
(καινουργια στην Ελλάδα) φαση, στην φαση δηλαδη της συνεχούς τρομοκρατίας.

Με μια προσεκτικη ματια στην αλληλουχία των γεγονοτων θα δει κανεις οτι η φαση που μας ‘‘σπρωχνουν‘‘ ειναι μια καλοστημένη παγιδα συνεχούς τρομοκρατίας και φόβου.

Αφου διέσπειραν σε ολη την επικρατεια όλους τους ανομοιογενείς λαθραίους ηλθε η ωρα να καρπωθουν τα ‘‘ωφελη‘‘ απο αυτην την κίνηση, ενα απο τα οποια ειναι η εξασφάλιση μιας συνεχούς εμπόλεμης κατάστασης στο εσωτερικο της χώρας.

Μετα απο την επιθεση στον ατυχο 44χρονο γιατρο, θα παρατηρησατε καπακι ηρθε ο θάνατος ενός Πακιστανου που προσπαθησαν να τον αποδωσουν σε αντίποινα ακροδεξιων ομαδων, ενω αποδειχθηκε οτι ηταν θάνατος απο ξεκαθαρισμα λογαριασμων μεταξυ των λαθρο.
Ακολουθησαν όντως αντιδρασεις ομαδων με κυνηγι αλλοδαπων οπου παρουσιαστηκαν και καταλλήλως απο τα παπαγαλακια της τηλεόρασης.
Ταυτοχρονα γινεται η διαδηλωση της ΓΕΣΕΕκαι αλλων φορεων, οπου επιλεγεται και απομονωνεται ενα συγκεκριμενο ατομο ο γνωστός ‘‘αριστερος‘‘ ονοματι Καφκας.
(Σχολιο: αναρωτιεμαι γιατι οποτε υπαρχουν πολιτικες εξελιξεις σημαντικες στην χωρα οι δημοσιογραφοι απεχουν, εχουν καθολικη απεργια)

Έπειτα, χτυπιεται με απεχθη τροπο ετσι ωστε να προκαλεσει την κοινη γνωμη και ιδιαιτερα τον ‘‘αριστερο‘‘ κοσμο στην Ελλαδα.
Δημιουργουνται ταυτοχρονα αντιδρασεις και διαδηλωσεις με αντιφατικο περιεχομενο μεταξυ τους με τον κινδυνο να συγκρουστουν.
Ετσι φθασαμε στην τρομοκρατικη ενεργεια ‘‘αριστερων‘‘ κουκουλοφορων στο αστυνομικο τμημα των Εξαρχειων με τα γνωστα παρατραγουδα και στην πλατεια με τους τραυματισμους των πολιτων.
Στην ουσια ειτε ειναι καποιοι βαλτοι ¨αριστερο騨 ,ειται ειναι προβοκατορες κατασκοποι κουκουλοφοροι, το αποτελεσμα ειναι το αυτο.
Η κατασταση συνεχους τρομοκρατιας ως συλληψη στα φυτωρια σκεψης των περα του ατλαντικου κεντρων δεν ειναι καινουργια.

Εφαρμοζεται ηδη...
Εφαρμοζεται εδω και δεκαετιες στο Ισραηλ
Εφαρμοζεται εδω και καιρο στο Ιρακ οπου η τρομοκρατια και ο φοβοΕ ειναι καθημερινοτητα
Αρχισε να εφαρμοζεται στις καινουργιες χωρες που εισηχθησαν προσφατως μετα απο ταραχες στην νεου παγκοσμοιου τυπου ‘‘δημοκρατια‘‘
π.χ η Αιγυπτοσ. τι συναιβει στην Αιγυπτο τελικα
που κατεληξε η ¨¨επανασταση‘‘
Απο οτι βλεπω τα γεγονοτα πριν την επανασταση ξεκινησαν με υποπτες σφαγες χριστιανων ---Μουσουλμανων και κατεληξε σημερα να συνεχιζει η κατασταση με σφαγες χριστιανων ---Μουσουλμανων

Στην Αλλαδα δεν μπορει να επιβληθει τροπος τετοιος οπωσ στο Ιρακ δηλαδη με πολεμο απευθειας λογω της Ευρωπης.
Μπορει ομως να επιβληθει με το γνωστο πλεον συστημα της εξαπατησης των δανειων της goldman sacks και της αλωσησ της χωρας με λαθροεισβολεις.

Βλεπουμε λοιπον μια εξαπλωση της καταστασης της συνεχους τρομοκρατιας σε ολη την λεκανη της Μεσογειου και σε μια ευρυτερη περιοχη με προφανεις στοχους και σκοπους.













Διαβάστε περισσότερα »

Έκλεψαν… τανκ για να πουλήσουν τα μέταλλα!


Αυτό πια που συνέβη στην Κω, ξεπερνάει κάθε όριο θράσους! Τα καλώδια της ΔΕΗ και τα μεταλλικά αντικείμενα που έκλεβαν, δεν απέφεραν αρκετά κέρδη σε δυο τσιγγάνους και αποφάσισαν να… αναβαθμίσουν τις «δουλειές» τους κλέβοντας ένα ολόκληρο… τάνκ του Στρατού!...



Οι δυο δράστες που είναι 31 και 38 χρόνων και προέρχονται από το Ζιπάρι της Κω, μπήκαν σαν… κύριοι σε ένα πεδίο βολής κοντά στο εργοστάσιο της ΔΕΗ στην περιοχή Μαστιχάρι και, χρησιμοποιώντας οξυγόνο και αλυσοπρίονα, άρχισαν να τεμαχίζουν το παλιό άρμα μάχης τύπου Μ24 το οποίο χρησιμοποιούσε ο Στρατός ως στόχο στις ασκήσεις βολών!

Κάποιοι περαστικοί τους είδαν και ειδοποίησαν την Ασφάλεια Kω, άνδρες της οποίας τσάκωσαν επ’ αυτοφώρω τους δυο δράστες την στιγμή που φόρτωναν τα βάρους περίπου ενάμισι τόνου τμήματα του άρματος σε ένα φορτηγό χωρίς πινακίδες κυκλοφορίας, με την βοήθεια ενός παλάντζου! Οι δυο τσιγγάνοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα που δέχθηκε αντιδράσεις από κατοίκους και στρατιωτικούς για να μην τους αφήσει ελεύθερους, όπως αρχικά είχε την πρόθεση. Έτσι, έμειναν στα κρατητήρια και σήμερα Δευτέρα θα οδηγηθούν στο Αυτόφωρο.





http://apolitistosteki.blogspot.com
Διαβάστε περισσότερα »

Skoda Fabia: 2.006 χιλιόμετρα με ένα μόνο γέμισμα


Μοναδική αυτονομία και χαμηλή κατανάλωση

Skoda Fabia: 2.006 χιλιόμετρα με ένα μόνο γέμισμαΓνωρίζουμε ότι τα πετρελαιοκίνητα οχήματα μπορούν να σημειώσουν εντυπωσιακά μεγάλα μεγέθη αυτονομίας, σε σύγκριση πάντα με τα βενζινοκίνητα αυτοκίνητα. Αυτό ακριβώς συμβαίνει και στην περίπτωση της Skoda Fabia GreenLine που στα χέρια του αυστριακού Gerhard Plattner σημείωσε αυτονομία 2.006 χιλιομέτρων!

Ο αυστριακός Gerhard Plattner που θεωρείται αυθεντία στο είδος του, ταξίδεψε από την Αυστρία έως τη Δανία και πίσω, καλύπτοντας την απόσταση των 2.006 συνολικά χιλιομέτρων χωρίς να κάνει ανεφοδιασμό! Το ταξίδι ξεκίνησε στις 10 Μαϊου στο Reutte της Αυστρίας, και συνέχισε με τον Gerhard Plattner να οδηγεί έως το Bov της Δανίας, ενώ ακολούθησε η αντίστροφη διαδρομή για να ολοκληρωθεί το ρεκόρ. Πρόκειται για το μοντέλο της σειράς GreenLine της Fabia που χρησιμοποιεί πετρελαιοκινητήρα στα 1,2 λίτρα, με την απόδοση του υπερτροφοδοτούμενου κινητήρα στους 75 ίππους στις 4.200 σ.α.λ. και τα 180 Nm στις 2.000 σ.α.λ. Τα 0-100 χ.α.ω. έρχονται σε 14,2 δλ., και η τελική του ταχύτητα είναι τα 172 χ.α.ω., ενώ η κίνηση μεταδίδεται εμπρός μέσω χειροκίνητου κιβωτίου 5 σχέσεων. Η μέση κατανάλωση που σημειώθηκε ήταν τα μόλις 2,2 λίτρα/100 χιλιόμετρα, με την επίσημη τιμή κατανάλωσης να είναι τα 3,4 λίτρα/100 χιλιόμετρα (ρεζερβουάρ καυσίμου 45 λίτρα).

Τέλος, ο ίδιος ο Gerhard Plattner δήλωσε ότι: «Με τη μέση τιμή της κατανάλωσης να είναι αρκετά κάτω από αυτή που ανακοινώνει ο κατασκευαστής, θέλω να δείξω ότι σε κάθε περίπτωση και ο οδηγός μπορεί να συμβάλλει στη μείωση της ρύπανσης».

Πηγή: autotriti.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Το βίντεο του βιασμού! Λεπτό προς λεπτό όλα όσα έγιναν στο ξενοδοχείο!



Το ασιατικό τηλεοπτικό δίκτυο μας ξεπέρασε όλους!
Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί όλα όσα έγιναν στο Sofitel της Νεας Υόρκης, όπως τουλάχιστον τα κατήγγειλε η καμαριέρα!

Και πάντα με το μάτι του ασιατικού τηλεοπτικού δικτύου το οποίο έκανε ένα έργο τέχνης!




newsit
Διαβάστε περισσότερα »

Σαν σήμερα 16/5/2011


1920: Ο Πάπας Βενέδικτος ο 15ος ανακηρύσσει Αγία τη Ζαν Ντ' Αρκ, γνωστή στην Ελλάδα και ως Ιωάννα της Λορένης.
1929: Λαμβάνει χώρα η πρώτη απονομή τωνβραβείων Όσκαρ.
1948: Ο βαρκάρης Λάμπρος Αντώναρος βρίσκει να επιπλέει στο θαλάσσιο χώρο της Θεσσαλονίκης το πτώμα του αμερικανού δημοσιογράφου Τζορτζ Πολκ, απεσταλμένου του CBS για την κάλυψη του Εμφυλίου Πολέμου. Γρήγορα διαπιστώνεται ότι πρόκειται για δολοφονία.
1966: Οι Beach Boys κυκλοφορούν στις ΗΠΑ το αριστουργηματικό άλμπουμ τους «Pet Sounds».
1966: Το Κομμουνιστικό Κόμμα της Κίνας εκδίδει την «Αγγελία της 16ης Μαίου», με την οποία ξεκινά η Πολιτιστική Επανάσταση.
1988: Με ψήφους έξι υπέρ και δύο κατά, το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ αποφασίζει ότι οι αστυνομικοί δεν χρειάζονται ένταλμα έρευνας για να ψάχνουν στα σκουπίδια των πολιτών.
  • Γεννησεις
1898: Κένζι Μιζογκούτσι, ιάπωνας σκηνοθέτης του κινηματογράφου. [θαν. 24/8/1956]
1913: Γούντι Χέρμαν, αμερικανός τζαζίστας, μπαντλίντερ, συνθέτης και βιρτουόζος του κλαρινέτου. [θαν. 29/10/1987]
1948: Κάτια Δανδουλάκη, ηθοποιός. («Οι Πανθέοι», «Βέρα στο δεξί»)
  • Θανατοι
1703: Σαρλ Περό, γάλλος παραμυθάς. («Η Σταχτοπούτα», «Η ωραία κοιμωμένη», «Ο Καρυοθραύστης») [γεν. 12/1/1628]
1953: Τζάνγκο Ράινχαρντ, τσιγγάνος από το Βέλγιο, βιρτουόζος της κιθάρας και από τις σημαντικότερες προσωπικότητες της τζαζ. [γεν. 23/1/1910]
1990: Τζιμ Χένσον, αμερικανός κινηματογραφιστής και τηλεοπτικός παραγωγός, δημιουργός του «Muppet Show». [γεν. 24/9/1936]
Διαβάστε περισσότερα »