Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Η χρεοκρατία καθιερώθηκε...έρχεται η τρομοκρατία..


Η ιδεα επετυχε, η Ελλάδα καταρρέει.
Ποιος προσεκτικός παρατηρητης δεν διαπιστωνει πλεον με τα τελευταια γεγονοτα οτι η Ελλάδα μπαινει σε μια ‘‘καινουργια‘‘...
(καινουργια στην Ελλάδα) φαση, στην φαση δηλαδη της συνεχούς τρομοκρατίας.

Με μια προσεκτικη ματια στην αλληλουχία των γεγονοτων θα δει κανεις οτι η φαση που μας ‘‘σπρωχνουν‘‘ ειναι μια καλοστημένη παγιδα συνεχούς τρομοκρατίας και φόβου.

Αφου διέσπειραν σε ολη την επικρατεια όλους τους ανομοιογενείς λαθραίους ηλθε η ωρα να καρπωθουν τα ‘‘ωφελη‘‘ απο αυτην την κίνηση, ενα απο τα οποια ειναι η εξασφάλιση μιας συνεχούς εμπόλεμης κατάστασης στο εσωτερικο της χώρας.

Μετα απο την επιθεση στον ατυχο 44χρονο γιατρο, θα παρατηρησατε καπακι ηρθε ο θάνατος ενός Πακιστανου που προσπαθησαν να τον αποδωσουν σε αντίποινα ακροδεξιων ομαδων, ενω αποδειχθηκε οτι ηταν θάνατος απο ξεκαθαρισμα λογαριασμων μεταξυ των λαθρο.
Ακολουθησαν όντως αντιδρασεις ομαδων με κυνηγι αλλοδαπων οπου παρουσιαστηκαν και καταλλήλως απο τα παπαγαλακια της τηλεόρασης.
Ταυτοχρονα γινεται η διαδηλωση της ΓΕΣΕΕκαι αλλων φορεων, οπου επιλεγεται και απομονωνεται ενα συγκεκριμενο ατομο ο γνωστός ‘‘αριστερος‘‘ ονοματι Καφκας.
(Σχολιο: αναρωτιεμαι γιατι οποτε υπαρχουν πολιτικες εξελιξεις σημαντικες στην χωρα οι δημοσιογραφοι απεχουν, εχουν καθολικη απεργια)

Έπειτα, χτυπιεται με απεχθη τροπο ετσι ωστε να προκαλεσει την κοινη γνωμη και ιδιαιτερα τον ‘‘αριστερο‘‘ κοσμο στην Ελλαδα.
Δημιουργουνται ταυτοχρονα αντιδρασεις και διαδηλωσεις με αντιφατικο περιεχομενο μεταξυ τους με τον κινδυνο να συγκρουστουν.
Ετσι φθασαμε στην τρομοκρατικη ενεργεια ‘‘αριστερων‘‘ κουκουλοφορων στο αστυνομικο τμημα των Εξαρχειων με τα γνωστα παρατραγουδα και στην πλατεια με τους τραυματισμους των πολιτων.
Στην ουσια ειτε ειναι καποιοι βαλτοι ¨αριστερο騨 ,ειται ειναι προβοκατορες κατασκοποι κουκουλοφοροι, το αποτελεσμα ειναι το αυτο.
Η κατασταση συνεχους τρομοκρατιας ως συλληψη στα φυτωρια σκεψης των περα του ατλαντικου κεντρων δεν ειναι καινουργια.

Εφαρμοζεται ηδη...
Εφαρμοζεται εδω και δεκαετιες στο Ισραηλ
Εφαρμοζεται εδω και καιρο στο Ιρακ οπου η τρομοκρατια και ο φοβοΕ ειναι καθημερινοτητα
Αρχισε να εφαρμοζεται στις καινουργιες χωρες που εισηχθησαν προσφατως μετα απο ταραχες στην νεου παγκοσμοιου τυπου ‘‘δημοκρατια‘‘
π.χ η Αιγυπτοσ. τι συναιβει στην Αιγυπτο τελικα
που κατεληξε η ¨¨επανασταση‘‘
Απο οτι βλεπω τα γεγονοτα πριν την επανασταση ξεκινησαν με υποπτες σφαγες χριστιανων ---Μουσουλμανων και κατεληξε σημερα να συνεχιζει η κατασταση με σφαγες χριστιανων ---Μουσουλμανων

Στην Αλλαδα δεν μπορει να επιβληθει τροπος τετοιος οπωσ στο Ιρακ δηλαδη με πολεμο απευθειας λογω της Ευρωπης.
Μπορει ομως να επιβληθει με το γνωστο πλεον συστημα της εξαπατησης των δανειων της goldman sacks και της αλωσησ της χωρας με λαθροεισβολεις.

Βλεπουμε λοιπον μια εξαπλωση της καταστασης της συνεχους τρομοκρατιας σε ολη την λεκανη της Μεσογειου και σε μια ευρυτερη περιοχη με προφανεις στοχους και σκοπους.













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου