Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Steven Seagal... Σχεδόν Chuck Norris!

Βρείτε πόσα... κόκαλα σπάει ο μάστερ του ξύλου Στήβεν Σηγκάλ σε ένα...
απολαυστικό βίντεο που επιμελήθηκε το site filmdrunk, που προφανώς δηλώνει τα οπαδικά του συναισθήματα για τον μεγάλο δάσκαλο...







Διαβάστε περισσότερα »

ΟΙ 10 ΠΙΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Σε κάθε χώρα του κόσμου οι παραδόσεις και τα έθιμα είναι βασικό συστατικό του κάθε λαού για την συνέχιση της ιστορίας του, που μεταφέρονται από γενιά σε γενιά.
Εδώ θα δούμε 10 από τις πιο παράξενες παραδόσεις που υπάρχουν στον κόσμο. Μερικές από αυτές τείνουν να εξαφανιστούν, άλλες όμως συνεχίζουν μέχρι και σήμερα.
01 – Ημέρα της Χήνας – Ισπανία
Η Ημέρα της χήνας, ή Antzar Eguna, είναι μια ισπανική παράδοση κατά την οποία μία λαδωμένη χήνα κρέμεται πάνω από το νερό και νέοι άνδρες πηδούν από τις βάρκες και προσπαθούν να πιαστούν από το κεφάλι της χήνας. Ο ανταγωνισμός αυτός χρησιμεύει ως ένας τρόπος για τους νεαρούς άνδρες για να αποδείξουν την δύναμη τους.
Οι νικητές έπαιρναν και την χήνα σαν δώρο και έπρεπε να την φροντίζουν.
Πλέον αυτή η παράδοση γίνεται μόνο στο Φεστιβάλ Antolin στο Lekeitio της Ισπανίας, αλλά όχι με ζωντανές χήνες πιά!
02 – Κόψιμο δαχτύλων - Ινδονησία
Ενώ οι περισσότεροι πολιτισμοί θρηνούν την απώλεια των μελών μιας οικογένειας, οι γυναίκες στην φυλή Dani της Ινδονησίας, πρέπει να υποστούν μεγάλο σωματικό πόνο μαζί με τον ψυχολογικό της απώλειας.
Όταν κάποιο μέλος της οικογένειας πεθάνει, οι γυναίκες πρέπει να κόψουν την άκρη ενός δακτύλου των χεριών τους, για να ικανοποιηθούν τα πνεύματα της φυλής.
Ευτυχώς αυτό το έθιμο τείνει να εξαφανιστεί πλέον..
03 – Φαγοπότι μαϊμούδων – Ταϊλάνδη
Το Monkey Buffet Festival γίνεται κάθε χρόνο στην Ταϊλάνδη. Σε αυτό καλούνται 2.000 μαϊμούδες για να φάνε φρούτα και λαχανικά από τους πάγκους που υπάρχουν στην πλατεία, προς τιμή των Θεών τους.
Πάνω από 3.000 κιλά καταναλώνονται από τις μαϊμούδες στην περιοχή Lopburi, κοντά στην Bangkok
04- Συρρίκνωση ποδιών – Κίνα
Για πάνω από 1.000 χρόνια στην Κίνα, τα κορίτσια έπρεπε να συρρικνώσουν τα πόδια τους, για να χωράνε σε παπούτσια των 3ων Ιντσών. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να αφήνει όλες με μόνιμη αναπηρία στα πόδια.
Αυτές οι κοπέλες που είχαν συρρικνωμένα πόδια, θεωρούνταν πιο ερωτικές από τις υπόλοιπες και αυτό γιατί λόγω της αναπηρίας δεν μπορούσαν να περπατήσουν κανονικά και ήταν σαν να πετούσαν πάνω από το έδαφος.
Αυτές οι περιορισμένες κινήσεις τους ήταν που τις ανάγκαζαν να μένουν και στο σπίτι.
Αυτά τα συρρικνωμένα πόδια ήταν σύμβολο αγνότητας και ερωτισμού για την Κίνα.
05 – Ουράνια ταφή – Θιβέτ
Στο Θιβέτ και για τους λόγους ότι το έδαφος ήταν πετρώδες και βραχώδες, είχαν σαν έθιμο τους νεκρούς να μην τους θάβουν αλλά να τους αφήνουν εκτεθειμένους στα βράχια για 3 ημέρες, προσφορά στους γύπες.
Οι ιερείς έψελναν το πτώμα και μετά το ετοίμαζαν για κατανάλωση από τους γύπες.
Το σώμα ήταν γυμνό και με μπαλτάδες το έκοβαν σε τεμάχια.
Η σάρκα κόβεται σε κομμάτια κρέατος. Τα εσωτερικά όργανα τα κόβουν σε κομμάτια. Τα οστά είναι σπασμένα σε θραύσματα και κατόπιν αναμειγνύονται με Tsampa.
Για να εξασφαλιστεί η ανάβαση της ψυχής, ολόκληρο το σώμα του νεκρού θα πρέπει να φαγωθεί.
06 – Ντοματοπόλεμος – Ισπανία
Η La Tomatina είναι ένα φεστιβάλ που διοργανώνεται στην πόλη της Βαλένθια Buñol, στην οποία οι συμμετέχοντες ρίχνουν ντομάτες ο ένας στον άλλο.
Η εκδήλωση αυτή έχει γίνει ένα από τα κυριότερα φεστιβάλ τους καλοκαιρινούς μήνες στην Ισπανία με χιλιάδες ανθρώπους να συρρέουν σε αυτή τη μικρή πόλη της Βαλένθια για αυτό το χαοτικό αγώνα.
07 – Απαγόρευση χρήσης τουαλέτας –Ινδονησία
Οι Tidong είναι μια ομάδα ανθρώπων από το βόρειο Βόρνεο της Ινδονησίας με ένα ιδιαίτερα δυσάρεστο έθιμο γάμου. Για 3 μέρες και 3 νύχτες μετά το γάμο, η νύφη και ο γαμπρός απαγορεύεται να κάνουν χρήση της τουαλέτας. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορούν να ουρήσουν, δεν μπορούν να αφοδεύσουν, και να πλυθούν.
Με αυτό το έθιμο πιστεύουν ότι ο γάμος θα είναι μακρύς, χαρούμενος και γόνιμος.
Για να επιτευχθεί αυτό το έθιμο οι νεόνυμφοι μπορούν να τρώνε και να πίνουν σε πολύ μικρές ποσότητες και παρακολουθούνται στενά από τα μέλη της οικογένειας.
08 – Gurning - Αγγλία
Το 'gurn' είναι μια στρεβλή έκφραση του προσώπου, και στην αγγλική αγροτική παράδοση γιορτάζονται αυτές οι αστείες γκριμάτσες από το 1267. Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Gurning Egremont, στην Αγγλία, οι ανταγωνιστές φορούν ένα περιλαίμιο αλόγου και θα προσπαθήσουν να κάνουν το πιο γελοίο πρόσωπο.
Αν και αυτή η παράδοση ακούγεται ανόητη, μερικοί, όπως ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Peter Jackman, το παίρνει πολύ σοβαρά υπόψη.
Αφαίρεσε όλα του τα δόντια το 2000, για να μπορεί να κάνει καλύτερους ελιγμούς στο πρόσωπο του.
09- Περιλούσιμο νύφης – Σκωτία
Οι νύφες της Σκωτίας, πριν τον γάμο τους θα πρέπει να περάσουν ένα όχι και τόσο καλό τελετουργικό έθιμο.
Φίλοι της νύφης πρέπει να την περιλούσουν με αυγά, χαλασμένο γάλα και φτερά και με αυτά θα πρέπει να κάνει τον γύρο της πόλης.
Ο σκοπός αυτού του εθίμου είναι η προετοιμασία της νύφης για τον γάμο, γιατί μετά από αυτό πιστεύουν ότι θα μπορεί να ξεπεράσει κάθε εμπόδιο στον γάμο της, αφού πέρασε αυτή την δοκιμασία.
10 – Σπασίματα γυαλικών - Γερμανία
Το Polterabend είναι μια γερμανική παράδοση πριν το γάμο όπου οι φίλοι και η οικογένεια των νεόνυμφων, κάνουν μια ομάδα.
Παρόλο που ίσως να μην φαίνεται παράξενο, αυτή η ομάδα θα πρέπει να σπάσει πιάτα, γλάστρες, πλακάκια και οτιδήποτε άλλο μπορεί να σπάσει, εκτός από γυαλιά και καθρέπτες.
Τα σπασμένα πρέπει να τα μαζέψει η νύφη και ο γαμπρός, ως συμβολισμός της συντροφικότητας και της συνεργασίας μεταξύ τους στην κοινή ζωή τους.


πηγη: kalyterotera
Διαβάστε περισσότερα »

Κλιμακώνεται η ένταση στην Κερατέα αυτή τη στιγμή

Όπως δήλωσε στο tvxs.gr, ο δήμαρχος Λαυρεωτικής Κ. Λεβαντής, 4 διμοιρίες των ΜΑΤ και ένα μηχάνημα έφτασαν στην περιοχή με σκοπό να απομακρύνουν τα μπάζα από τη λεωφόρου Λαυρίου και να ανοίξουν το δρόμο. Κάτοικοι επιχείρησαν να εμποδίσουν την επιχείρηση, με αποτέλεσμα να συγκρουστούν με τις αστυνομικές δυνάμεις, που προχώρησαν σε χρήση χημικών. «Όλη η πόλη της Κερατέας έχει βγει στους δρόμους, αποκλείοντας όλους τους δρόμους που οδηγούν στο Λαύριο», τόνισε ο κ. Λεβαντής.

Ένταση σημειώθηκε και το πρωί, όταν μηχάνημα επιχείρησε επίσης να ανοίξει τη λεωφόρου Λαυρίου. Πληροφορίες ανέφεραν ότι οι συγκεντρωθέντες στο σημείο επιτέθηκαν στο όχημα και του έβαλαν φωτιά για να ακολουθήσουν στη συνέχεια τα επεισόδια με τις αστυνομικές δυνάμεις.

Το πρωί της Δευτέρας, τοποθετήθηκαν μπάζα στη Λεωφόρο Λαυρίου, στο σημείο ανάμεσα στην πρώτη και δεύτερη είσοδο Κερατέας. Σήμερα τα ξημερώματα, με τον ίδιο τρόπο, κλείστηκε ο παράδρομος της λεωφόρου Λαυρίου, καθώς και η επαρχιακή οδός Αναβρύτου-Κερατέας και στις δύο κατευθύνσεις, όπου έχει διακοπεί η κυκλοφορία από το ύψος της παραλιακής Αθηνών-Σουνίου, με αποτέλεσμα η κίνηση των οχημάτων προς Λαύριο να γίνεται μόνο από την παραλιακή Αθηνών-Σουνίου. Σημειώνεται ότι τις τελευταίες υπήρχαν έντονες φήμες ότι πρόκειται να μεταφερθούν νέα μηχανήματα για την κατασκευή του ΧΥΤΑ στο Οβριόκαστρο και όσοι αντιδρούν θέλησαν να κόψουν την πρόσβαση.

Από την πλευρά του, ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης, απαντώντας σε ερώτηση του προέδρου της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, επισήμανε πως οι διαδικασίες προετοιμασίας των έργων διαχείρισης απορριμμάτων στην Αττική -ανάμεσά τους και εκείνο στο Οβριόκαστρο Κερατέας- βασίζονται σε εκτεταμένες μελέτες και πολύχρονες διαδικασίες διαβούλευσης, ενώ υποσχέθηκε και διαφάνεια στη διαδικασία δημοπράτησης και υλοποίησης του έργου.

«Τα τεύχη δημοπράτησης θα τεθούν σε δημόσια διαβούλευση για πρώτη φορά στην ιστορία», δήλωσε ο υπουργός και υποστήριξε πως «από αυτή την άποψη, οι ισχυρισμοί περί επιλογής πανάκριβων τεχνολογιών αντί κάποιων άλλων φθηνότερων είναι άνευ νοήματος, εφόσον κάθε δοκιμασμένη και εμπορικά διαθέσιμη τεχνολογία πλην της καύσης σύμμεικτων απορριμμάτων θα έχει όλο το περιθώριο να ανταγωνιστεί έναντι άλλων».

Πάντως, τη Δευτέρα, ο αντιδήμαρχος Λαυρεωτικής Βασίλης Θηβαίος, απαντώντας σε προηγούμενες δηλώσεις του Γ. Ραγκούση, σύμφωνα με τις οποίες ο ΧΥΤΑ στην Κερατέα «πρέπει πάση θυσία να πραγματοποιηθεί και θα πραγματοποιηθεί», υπογράμμισε πως «αυτό το έργο που θέλετε 'πάση θυσία' να κάνετε δεν πρόκειται να γίνει ποτέ. Δεν πρόκειται να γίνει ποτέ γιατί δεν θα το επιτρέψουμε εμείς και εμείς είμαστε και πολλοί και αποφασισμένοι».

Την ίδια στιγμή, οι Οικολόγοι Πράσινοι καταθέτουν προτάσεις διεξόδου γα την Κερατέα, κάνοντας λόγο για ανησυχητικές εξελίξεις, που αφορούν σε «πληροφορίες για διπλασιασμό των αστυνομικών δυνάμεων στην περιοχή, τις καταγγελίες ότι σκοπός ήταν ο αποκλεισμός της πόλης προκειμένου να δοθεί εγκατασταθούν νέα μηχανήματα στο Οβριόκαστρο και να αρχίσουν οι εργασίες κατασκευής της χωματερής, αλλά και με τον αποκλεισμό της κεντρικής οδικής αρτηρίας με μπάζα, ως αντίδραση των κατοίκων».

Οι Οικολόγοι Πράσινοι καλούν τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη να σεβαστεί την απόφαση της δικαιοσύνης που απαγορεύει τη συνέχιση των εργασιών, και να αποσύρει τις αστυνομικές δυνάμεις από την περιοχή, προλαμβάνοντας πιθανή τραγική κατάληξη της στείρας αντιπαράθεσης με τους κατοίκους. Επίσης, το δήμαρχο και το δημοτικό συμβούλιο Λαυρεωτικής, όπου ανήκει και η Κερατέα, να εγγυηθούν την ομαλή αποχώρηση του εργολάβου και των αστυνομικών δυνάμεων. «Ως αμέσως επόμενο βήμα θεωρούμε όμως απαραίτητη την επείγουσα διερεύνηση εναλλακτικών λύσεων που θα επιτρέψουν στην περιοχή να συμβάλει σε βιώσιμες λύσεις για το πρόβλημα των απορριμμάτων στην Αττική χωρίς νέους ΧΥΤΑ σε καμιά περιοχή».




http://tvxs.gr

Διαβάστε περισσότερα »

Μια είδηση που δεν θα μεταδοθεί ποτέ από την τηλεόραση....




Αναβλήθηκε για δεύτερη φορά η επιβολή στα τηλεοπτικά κανάλια του ειδικού φόρου 20% για τις τηλεοπτικές διαφημίσεις.
Ο φόρος επρόκειτο να επιβληθεί την 1η Ιουλίου 2010, αναβλήθηκε για την 1η Οκτωβρίου
και αυτές τις μέρες αποφασίστηκε να εφαρμοστεί την 1η Ιανουαρίου του2013!!.




Την ώρα που οι εργαζόμενοι μετατρέπονται με αλλεπάλληλα νομοσχέδια -και επίσημα πια- σε σκλάβους.


«Μέχρι πότε θα πληρώνουμε Πρετεντέρη;»




Επί ένα χρόνο έχει γίνει χαμός με τους δημοσίους υπαλλήλους που είναι υπεράριθμοι, τους κουβαλάμε στην πλάτη μας και δεν μας αφήνουν να πάρουμε ανάσα. Ωραία, το εμπεδώσαμε ότι οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι κακοί. Μπορεί κάποιος τώρα να μας εξηγήσει γιατί θα πρέπει να συνεχίζουμε να κουβαλάμε στην πλάτη μας τους νταβατζήδες της διαπλοκής και τα τσιράκια τους;


Είναι κακό να πληρώνουμε περιττούς δημοσίους υπαλλήλους, αλλά δεν είναι κακό να πληρώνουμε τον Μπόμπολα, τον Πρετεντέρη και όλο αυτό το σκουπιδαριό που έχει μαζευτεί στα ιδιωτικά κανάλια. Τα ιδιωτικά κανάλια είναι επιχειρήσεις σε ελεύθερη αγορά. Όποια δεν αντέχουν, ας βάλουν λουκέτο, όπως βάζουν λουκέτο τόσες και τόσες επιχειρήσεις Ελλήνων πολιτών.


Ακούσαμε για ελέγχους σε γιατρούς, σε δικηγόρους, σε εστιατόρια – παντού γίνονται έλεγχοι. Στους τηλεοπτικούς σταθμούς πότε θα γίνει έλεγχος; Τις περιουσίες των καναλαρχών και των τηλεδημοσιογράφων ποιος θα τις ελέγξει; Με τα εικονικά τιμολόγια στο Alter τι έγινε;


Ήδη, οι ιδιωτικοί τηλεοπτικοί σταθμοί έχουν τεράστια χρέη και επιβιώνουν εξαιτίας της κρατικής διαφήμισης. Τα χρήματα της κρατικής διαφήμισης είναι δικά μας χρήματα. Αν θέλει η κυβέρνηση να πληρώνει την Τρέμη, τον Πρετεντέρη, τον Τσίμα, την Μανωλίδου, την Κορομηλά, τον Λαζόπουλο, ας τους πληρώσει από τα δικά της λεφτά, από αυτά που φάγαμε μαζί, όπως είπε ο Πάγκαλος.


Αυτοί οι σκουπιδοτενεκέδες που ονομάζονται «τηλεοπτικά κανάλια» συνεχίζουν να υπάρχουν επειδή τα ταΐζει το κράτος, επειδή δεν πληρώνουν τους φόρους που τους αναλογούν και επειδή χρωστάνε παντού. Γιατί δεν ισχύει το ίδιο και για τις επιχειρήσεις των απλών πολιτών; Κι από πού κι ως πού οι κλέφτες τηλεδημοσιογράφοι γίνονται κάθε βράδυ κριτές όλων των κοινωνικών και επαγγελματικών ομάδων;


Ο ειδικός φόρος στα έσοδα από τις τηλεοπτικές διαφημίσεις πρέπει να εφαρμοστεί τώρα. Τι; Θα χαθούν θέσεις εργασίας στα κανάλια; Ας χαθούν. Τι προσφέρουν τα κανάλια; Μήπως προσφέρουν ενημέρωση; Προπαγάνδα του κερατά προσφέρουν. Μήπως προσφέρουν ψυχαγωγία; Κάθε χρόνο η αποβλάκωση γίνεται όλο και περισσότερη.


Όσο η κυβέρνηση συντηρεί άχρηστους και ζημιογόνους τηλεοπτικούς σταθμούς και τελειωμένες εφημερίδες, ας μην της κακοφαίνεται όταν κάποιοι μιλούν για χούντα.


Έχουμε μια χούντα πολιτικών, μεγαλοεκδοτών και καναλαρχών.




Διαβάστε περισσότερα »

Claudia Lynx: H πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjeADVe2oaKp1XDfbgBsRdFLqhWNX_4sxOiz-AmVJFFRuKVXOtrlybWKv2PtxMTKiP7MQOwe1IHWAr2u5nejIKmtIuYV_meY81WFwypiikvSktjEAnnC3OKlBYTxKiZHHiZpN4N-8_CYwQ/s1600/images.jpgΗ Claudia Lynx είναι ηθοποιός και μοντέλο, γεννημένη στις 8 Ιουνίου του 1982, στην Τεχεράνη και θεωρείται από τους...

fan της, η πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο.....
Η μητέρα της είναι από την Νορβηγία και ο πατέρας της από το Ιράν.Έχει φανατικούς θαυμαστές οι οποίοι έχουν δημιουργήσει και ιστοσελίδα www.claudialynxfan.com, για όποιον ενδιαφέρεται να γίνει μέλος.....







http://24wro.blogspot.com
Διαβάστε περισσότερα »

Πώς βγήκε η έκφραση "το μ**νί σέρνει καράβι"???


Περιγραφή: Περιγραφή: http://lh4.ggpht.com/_DwkylDNDbVE/TLOHe5_lrcI/AAAAAAAAAmw/ey5QvG_qPb0/0056.jpg

Πριν γίνει ο ισθμός της Κορίνθου, για να έκανε κάποιος το ταξίδι Πειραιάς-Πάτρα θα

έπρεπε να κάνει τον γύρο της Πελοποννήσου. Για να κόψουν δρόμο, έβγαζαν τα πλοία στο

στενό του Ισθμού και βάζοντας μεγάλα ξύλα από κάτω, έσερναν το πλοίο πάνω στο γη μέχρι

να το βγάλουν από τον Κορινθιακό κόλπο. Φυσικά όλη αυτή η διαδικασία ήθελε.
αρκετές μέρες και ήταν πάρα πολύ κουραστική για τους ναυτικούς που το τραβούσαν.

Όμως σε αυτό το στενό κομμάτι της γης υπήρχαν πάρα πολλοί οίκοι ανοχής.

Έτσι λοιπόν οι ναυτικοί, παρόλο που κουράζονταν, προτιμούσαν να σέρνουν

το καράβι και να πηγαίνουν στους οίκους ανοχής παρά να κάνουν τον κύκλο.

Έτσι λοιπόν οι ντόπιοι έβγαλαν την φράση ότι «το..μ**νί σέρνει καράβι».

Διαβάστε περισσότερα »

Τιμά το... αριστερό πόδι του Τσιάρτα η Σεβίλλη


ΔΕΙΤΕ: Βίντεο με χτύπημα του έλληνα άσσου

Όσα χρόνια κι αν περάσουν, το… αριστερό πόδι του Βασίλη Τσιάρτα δεν θα το ξεχάσουν στη Σεβίλλη! Ο σύλλογος της Ανδαλουσίας θα τιμήσει τον Τσιάρτα στο «homenaje a la aficion», στην τιμή, δηλαδή, για τους φιλάθλους, που διοργανώνεται για τρίτη φορά και θα διεξαχθεί πριν το παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης. «Δεν μπορώ παρά να εκτιμήσω απεριόριστα το γεγονός ότι αναγνωρίζεται η προσφορά μου και ότι με τιμούν σε ένα τόσο ιδιαίτερο παιχνίδι απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης. Είναι συγκινητικό να σε τιμούν και να σε αναγνωρίζουν στο εξωτερικό. Η τιμή που μου κάνει η Σεβίλλη έχει πολύ μεγάλη αξία και δείχνει μεγάλο σεβασμό. Ήμουν στην ομάδα τέσσερα χρόνια, όχι στα καλύτερα χρόνια της, αλλά αυτό φανερώνει τη δυσκολία που υπήρχε για να διακριθώ. Μόνο υπερηφάνεια και σεβασμό μπορώ να νιώσω απέναντι σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο», δήλωσε στην εφημερίδα SportDay ο Βασίλης Τσιάρτας. «Η κορυφαία στιγμή μου ήταν η άνοδος στην Πριμέρα Ντιβιζιόν γιατί ήταν δύσκολη. Υπήρχαν αρκετά παιχνίδια που σίγουρα χάρηκε ο κόσμος. Θα ξεχώριζα ένα με τη Ρεάλ στο «Σάντσεθ Πιθχουάν», είχε τελειώσει 1-1 και είχα σκοράρει με φάουλ. Και μία νίκη επί της Μπαρτσελόνα, πάλι εντός έδρας, με 3-2, είχα κάνει τρεις ασσίστ και είχα αναδειχθεί καλύτερος παίκτης του αγώνα. Και τότε στην Μπαρτσελόνα έπαιζαν Γκουαρντιόλα, Ριβάλντο, Φίγκο, Λουίς Ενρίκε», τόνισε ο παλαίμαχος μέσος. Όσο για την επιστροφή του το «Σάντσεθ Πινχουάν»: «Σίγουρα, δεν θα ξεχάσω ποτέ την αγάπη του κόσμου και θα χαρώ που θα βρεθώ ξανά κοντά στους φιλάθλους της Σεβίλλης. Θα είναι πολύ συγκινητική βραδιά και σίγουρα θα ξυπνήσει και σε μένα και σε αυτούς πολλές αναμνήσεις. Θα ευχόμουν να είχα ζήσει με τη Σεβίλλη το 30% όσων έχει ζήσει την τελευταία δεκαετία».Τι Δείτε το βίντεο… Πηγή: sport-fm.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Ο χειρότερος δρομέας όλων των εποχών!






Δείτε στο παρακάτω βίντεο τον χειρότερο δρομέα όλων των εποχών !!!







me-aresei.blogspot.com
Διαβάστε περισσότερα »

Πήγαν στο γήπεδο φέρετρο με νεκρό!

Ένα απίστευτο και συνάμα σοκαριστικό γεγονός εκτυλίχθηκε στον αγώνα της ...Ντεπορτίβο Κούκουτα με την Ενβιγάδο (1-1) για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κλαουσούρα της Κολομβίας.

Οι φανατικοί οπαδοί της Ντεπορτίβο πήραν μαζί τους στο στάδιο «General Santander» το φέρετρο του Τζακόμ, 17χρονου οπαδού της ομάδας που δολοφονήθηκε το Σάββατο από σπείρα κακοποιών, ενώ έπαιζε ποδόσφαιρο σε πάρκο της πόλης.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ από τη χώρα της Λατινικής Αμερικής, οι επικεφαλής του συνδέσμου «Barra del Indio», στον οποίο άνηκε ο νεαρός οπαδός, μετά το τέλος της κηδείας του 17χρονου, πήραν το φέρετρο μαζί τους στο γήπεδο.
Η αιτιολογία που ισχυρίστηκαν; Ότι έπρεπε ο δολοφονημένος οπαδός της Ντεπορτίβο να «πάει στο στάδιο για τελευταία φορά».

Με δηλώσεις του ο αρχηγός της τοπικής αστυνομίας, Αλβάρο Πίκο, έκανε λόγο για «ατυχές περιστατικό» , αποκαλύπτοντας ότι αρκετοί οπαδοί, που θεωρήθηκαν υπεύθυνοι για αυτό το μακάβριο σκηνικό, έχουν ήδη αναγνωριστεί και σύντομα οι υποθέσεις τους θα πάρουν το δρόμο της δικαιοσύνης.




Διαβάστε περισσότερα »

Τέρμα στα ανέκδοτα με τις ξανθιές!

Τέρμα στα ανέκδοτα με τις ξανθιές

Οι φωτογραφίες είναι καλύτερες!

Διαβάστε περισσότερα »

Σαν σήμερα 29/3/2011


1430: Οι δυνάμεις του Οθωμανού σουλτάνου Μουράτ Β' καταλαμβάνουν την πόλη της Θεσσαλονίκης.

1821: Η πρώτη μάχη της Εθνεγερσίας. Δύναμη 300 Μανιατών υπό τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη νικά τους Τούρκους, που αριθμούσαν 1700 άνδρες, στον Άγιο Αθανάσιο της Καρύταινας. Οι Τούρκοι αφήνουν στο πεδίο της μάχης 500 νεκρούς.

1864: Η Αγγλία ανακοινώνει ότι παραχωρεί τα Επτάνησα στην Ελλάδα, ως προίκα στον νέο βασιλιά Γεώργιο Α'.

1896: Ο Σπύρος Λούης κόβει το νήμα στον μαραθώνιο των πρώτων σύγχρονων Ολυμπιακών Αγώνων. Χρόνος: 2 ώρες, 58 λεπτά και 50 δευτερόλεπτα.

1971: Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Νίκος Γουλανδρής προσφέρει στους παίκτες του Παναθηναϊκού 225.000 δραχμές ως δώρο για την πρόκρισή τους επί της Έβερτον. Η προσφορά δεν θα γίνει δεκτή.

1993: Αρχίζει στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας η δίκη του Γιώργου Κοσκωτά και 26 ακόμα ατόμων. Η υπόθεση αφορά στην υπεξαίρεση 32 δισεκατομμυρίων δραχμών από την Τράπεζα Κρήτης και την εισροή 12,1 δισεκατομμυρίων δραχμών από αυτά στην εκδοτική εταιρία «Γραμμή».

  • Γεννησεις

1553: Βιτσέντζος Κορνάρος, κρητικός ποιητής. («Ερωτόκριτος», «Η Θυσία του Αβραάμ») [θαν. 12/8/1613]

1870: Παύλος Μελάς, στρατιωτικός και από τους οργανωτές του Μακεδονικού Αγώνα. [θαν. 13/10/1904]

1943: Βαγγέλης Παπαθανασίου, συνθέτης.

  • Θανατοι

1979: Νίκος Πεντζαρόπουλος, διεθνής ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου, για πολλούς ο κορυφαίος έλληνας τερματοφύλακας, ο επονομασθείς και «Ήρωας του Τάμπερε». [γεν. 1927]

2005: Μίλτος Σαχτούρης, ποιητής. [γεν. 29/7/1919]

2005: Γιώργος Σισιλιάνος, συνθέτης λόγιας μουσικής. [γεν. 1920]

Διαβάστε περισσότερα »