Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Ο Αγώνας της Κερατέας στα Διεθνή ΜΜΕ!

Και τα δικά μας ΜΜΕ κάνουν τους ινδιάνους!!

It looked like a scene from a science fiction film featuring forces of the future in an apocalyptic battle zone.
But these images were captured during a riot in Keratea, Greece, where residents opposing a decision to establish a new landfill rubbish ...tip nearby took to the streets.
They used laser pens to dazzle riot police officers and then attacked them with catapults, stones and.....

petrol bombs.

Targeted: Protesters use a laser pen to track a riot police officer during violent protests in Keratea, Greece, where locals are opposing a planned rubbish tip

Dazzling: The officers are caught in the beam as they attempt to protect the town's police station
Three people were arrested and two officers injured during the violent clashes which began when people in a crowd attacked the town's police station.

 executive breathes new life into anti-Mubarak protests as he tells 250,000 cheering Egyptians 'fight goes on'
They were objecting to the detention of a local man suspected of involvement in previous clashes.


Police responded with tear gas.
Residents of the town, 25 miles south east of the capital Athens, have clashed repeatedly over the past two months with riot police guarding the site of the planned rubbish dump.

Daily Mail Reporter
Διαβάστε περισσότερα »

Κουφός σκύλος μαθαίνει να «μιλά» στη νοηματική!

Perierga.gr - Κουφός σκύλος μαθαίνει να «μιλά»!
Απίστευτο κι όμως αληθινό! Ο Σπάρκι καταλαβαίνει και ανταποκρίνεται σε χειρονομίες που του υποδεικνύουν να κάθεται, να ξαπλώνει και να σταματάει.
Ο Σπαρκι είναι κουφός, αλλά μαθήματα που του έδωσαν κρατούμενοι σε μια φυλακή και παιδιά σε ένα σχολείο κωφαλάλων έμαθε μερικές λέξεις στη νοηματική γλώσσα.
Ανταποκρίνεται σε χειρονομίες που τον καλούν να κάτσει, να ξαπλώσει, ενώ εκπαιδεύεται για να μάθει επιπλέον σήμερα που σημαίνουν «φαγητό» και «έξω».
Οι κρατούμενοι σε φυλακή του Μισούρι εκπαίδευσαν τον Σπάρκι, ένα κουφό ντατσχάουντ και μετά ζήτησε από τη Σχολή Κωφών του Φούλτον να τον αναλάβουν. Σήμερα ο Σπάρκι έχει βρει στέγη στο σχολείο και φροντίδα από τα παιδιά που του έμαθαν επιπλέον λέξεις. Το σχολείο μπορεί μάλιστα να αναλάβει άλλο ένα κουφό σκυλί, τον Πίτι.
Ο Σπάρκι και ο Πίτι προέρχονται από ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα για κρατούμενους της Σωφρονιστικής Υπηρεσίας του Μισούρι. Οι κρατούμενοι καλούνται να αναλάβουν και να εκπαιδεύσουν ζώα με προβλήματα συμπεριφοράς ή άλλα, που τα εμποδίζουν να βρουν σπίτι να τα υιοθετήσει.
Το πρόγραμμα αυτό σώζει σκυλιά που σε διαφορετική περίπτωση θα υποβάλλονταν σε ευθανασία και ταυτόχρονα δίνει στους κρατούμενους την ευκαιρία να ασχοληθούν με μια εποικοδομητική δραστηριότητα.
πηγή: newsit.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Συνελήφθη βαρόνος των ναρκωτικών στη Χίο!!!


troktiko    Τον έπιασαν με κάνναβηΈνας 21χρονος, ο οποίος είχε τοποθετήσει μέσα στο πίσω φανάρι του δικύκλου του πλαστική συσκευασία, που περιείχε 8 γραμμάρια ακατέργαστη … ινδική κάνναβη συνέλαβαν οι αρχές στο λιμάνι της Χίου. Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χίου, που διενεργεί την προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατέσχεσε τη ναρκωτική ουσία η οποία θα αποσταλεί στη Χημική Υπηρεσία Χίου.
newsday


Σχόλιο Τσογλανίου:  Μπράβο μαλάκες! Τον πιάσατε τον Βαρόνο!
2ο Σχόλιο Τσογλανίου: Σίγουρα στη χημική υπηρεσία θα σταλεί η "ναρκωτική" ουσία... (Το άλλο με τον τοτό???)
Διαβάστε περισσότερα »

Σαν Σήμερα: 10/02/2011




1634: Ο Γαλιλαίος απαρνιέται μπροστά στους ιεροεξεταστές τη θεωρία του ως αιρετική και λαθεμένη και δέχεται ότι η Γη είναι επίπεδη και ακίνητη. Λέγεται ότι την ίδια στιγμή σιγομουρμούρισε: «Και όμως κινείται!»

1755: Πεθαίνει ο γάλλος πολιτικός φιλόσοφος Σαρλ ντε Μοντεσκιέ.

1890: Γεννιέται ο ρώσος συγγραφέας Μπορίς Πάστερνακ.

1898: Γεννιέται ο γερμανός δραματουργός Μπέρτολντ Μπρεχτ.

1923: Πεθαίνει ο γερμανός φυσικός Βίλχελμ Κόνραντ Ρέντγκεν, που ανακάλυψε την ύπαρξη των ακτινών Χ και την ακτινογραφία.

1934: Γεννιέται ο καμερουνέζος τραγουδοποιός και σαξοφωνίστας της τζαζ Μανού Ντιμπάγκο.

1939: Γεννιέται η αμερικανίδα τραγουδίστρια Ρομπέρτα Φλακ.

1942: Απονέμεται ο πρώτος χρυσός δίσκος στην ιστορία της μουσικής, στον Γκλεν Μίλερ για την επιτυχία του «Chattanooga Choo Choo».

1946: Γεννιέται ο άγγλος τραγουδιστής Ντόνοβαν.

1947: Τα Δωδεκάνησα περιέρχονται στην Ελλάδα με τη συνθήκη των Παρισίων.

1975: Πεθαίνει ο ποιητής Νίκος Καββαδίας.
Διαβάστε περισσότερα »