Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Το Facebook του Αλέξη Τσίπρα


Οι φανατικοί της στήλης «Facebook διασημοτήτων» θα παρατηρήσατε πως υπάρχουν μερικές σταθερές στα status των πρωταγωνιστών, όπως η παρουσία του Ψινάκη και της Μενεγάκη. Πρόσφατα προστέθηκε και ο Αλέξης Τσίπρας στην παρέα, ο οποίος έχει ένα μόνιμο παράπονο: Δεν του κάνουν like ποτέ.

Δεν ξέρω πως προέκυψε αυτή η ιδέα. Ίσως επειδή τον θεωρώ τελείως άοσμο κι άχρωμο, ίσως επειδή το κόμμα του οποίου ηγείται, παραπαίει, ίσως επειδή έχει παιδικό πρόσωπο και είναι ότι πρέπει για δούλεμα… Δεν ξέρω.

Η παρούσα ανάρτηση μπήκε εκτάκτως σήμερα και όχι το Σάββατο, επειδή δεν τη θεώρησα και τόσο σπουδαία για να πιάσει θέση στην καθιερωμένη μέρα της στήλης. Πάμε να δούμε λοιπόν τι έγραψε στο τελευταίο του status ο παραπονιάρης Αλέξης:









http://www.drseeng.com
Διαβάστε περισσότερα »

Στην πορνεία οι φοιτητές λόγω υψηλών διδάκτρων!


Την... πορνεία σκέφτεται ένας στους τρεις φοιτητές του Βερολίνου ως μέσο για να εξασφαλίσει χρήματα για τις σπουδές του, σύμφωνα με μια νέα έρευνα που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (18.05).

Οι τρεις πόλεις οι οποίες συμμετείχαν στην έρευνα ήταν το Βερολίνο, το Παρίσι και το Κίεβο.



Όπως φανερώνουν τα ποσοστά, στην πόλη του Βερολίνου, όπου η πορνεία είναι νόμιμη, οι φοιτητές ωθούνται πιο εύκολα σ'αυτήν (30%) απότι στο Παρίσι (29,2%) ή το Κίεβο (18,5%).

Η μελέτη διαπίστωσε ότι περίπου το 4 τοις εκατό των ερωτηθέντων από ένα σύνολο 3.200 φοιτητών στο Βερολίνο δήλωσαν ότι είχαν κάνει ήδη κάποια μορφή σεξουαλικής εργασίας, η οποία περιλαμβάνει την πορνεία, τον ερωτικό χορό και σόους στο Ίντερνετ.

"Το βασικό κίνητρο των μαθητών που τους ώθησε να στραφούν στην πορνεία, ήταν τα οικονομικά κίνητρα” δηλώνει στο Reuters η Εύα Μπλούμενσειν, που συμμετείχε στην καταγραφή της έρευνας.

Σύμφωνα με την ίδια, το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια έχουν επέλθει αρκετές εκπαιδευτικές μεταρρυθμίσεις αναφορικά με το χρόνο που μπορεί ένας φοιτητής να ολοκληρώσει τις σπουδές του και τη μείωση του, έχει ωθήσει τους τελευταίους στο να αναζητούν “εύκολο χρήμα”: δηλαδή με οτιδήποτε σχετίζεται με σεξ.

Όλα αυτά, σε συνδυασμό με τα υψηλότερα δίδακτρα, οδηγεί τους μαθητές στην πορνεία, αναφέρει η 26χρονη Εύα.

Ο λόγος που το τριάντα τοις εκατό των φοιτητών που εργάζονται στη βιομηχανία του σεξ, οδηγείται σε αυτό το... επάγγελμα, ήταν τα οικονομικά χρέη, όπως διαπίστωσε η μελέτη.

Τα αποτελέσματα εξέπληξαν τους συντάκτες της μελέτης, αφού δεν είχε γίνει ποτέ εκτενής μελέτη πάνω στο ζήτημα αυτό.







http://www.on-news.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Ανοιχτή όλο το χρόνο η Ακρόπολη 8:00-19:00



Ανοιχτή όλο το χρόνο η Ακρόπολη 8:00-19:00

«Το εξασφαλίσαμε μέσω των μετατάξεων» είπε ο υπουργός Πολιτισμού

Για έντεκα ώρες, από τις 8:00-19:00, θα παραμένει από εδώ και στο εξής ανοιχτή η Ακρόπολη, όπως ανακοίνωσε χθες ο υπουργός Πολιτισμού Παύλος Γερουλάνος στο κατάμεστο Νέο Μουσείο της Ακρόπολης, όπου γιορτάστηκε η Διεθνής Ημέρα Μουσείων.

«Σήμερα μπορούμε να ανακοινώσουμε πως από εδώ και πέρα και για πάντα η Ακρόπολη θα ανοίγει στις 8 το πρωί και θα κλείνει στις 7 το βράδυ, χειμώνα-καλοκαίρι.

Είναι η πρώτη φορά που γίνεται αυτό και το εξασφαλίσαμε μέσω των μετατάξεων που έχουν πραγματοποιηθεί. Έχουμε πλέον το προσωπικό που χρειαζόμαστε για να μένει πάντα ανοιχτή η Ακρόπολη, κάτι που θέλαμε τόσο καιρό και καταφέραμε να κάνουμε όπως είχαμε υποσχεθεί. Είμαι περήφανος που αυτό θα αναδείξει την Αθήνα όπως της αξίζει, όπως αξίζει στους κατοίκους της, ενώ ταυτόχρονα θα την κάνει πιο ευχάριστο τουριστικό προορισμό» είπε ο υπουργός.


Διαβάστε περισσότερα »

Εκδηλώσεις μνήμης για τη Γενοκτονία των Ποντίων

Με εκδηλώσεις μνήμης γιορτάζουν σήμερα...
οι ποντιακές οργανώσεις τη Γενοκτονία των Ποντίων.
Η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδας (ΠΟΕ) θα τιμήσει την επέτειο με συγκεντρώσεις που θα λάβουν χώρα σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, ενώ η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ποντιακών Σωματείων (ΠΟΠΣ) παρέστησε στο τρισάγιο που τελέστηκε από τον μητροπολίτη Άνθιμο, στις 11:00 το πρωί, στην πλατεία Αγίας Σοφίας της Θεσσαλονίκης.
Η γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου αναφέρεται σε σφαγές και εκτοπισμούς εναντίον Ελληνικών πληθυσμών στην περιοχή του Πόντου που πραγματοποιήθηκαν από το κίνημα των Νεότουρκων κατά την περίοδο 1914-1923.
Από το ειδεχθές έγκλημα υπολογίζεται πως έχασαν τη ζωή τους περίπου 213.000-368.000 Έλληνες. Ωστόσο, οι επιζώντες κατέφυγαν στον Άνω Πόντο (στην ΕΣΣΔ) και μετά τη Μικρασιατική Καταστροφή το 1922, στην Ελλάδα. Τα γεγονότα αυτά αναγνωρίζονται επισήμως ως γενοκτονία από το Ελληνικό Κράτος και την Αυστραλία[4] αλλά και από διεθνείς οργανισμούς όπως η Διεθνής Ένωση Μελετητών Γενοκτονιών.
newsbomb

24ωρο
Διαβάστε περισσότερα »

Πρώτος σε ψήφους ο Μήτρογλου!


Η ΦΑΡΣΑ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ...Πρώτο κόμμα ο Κώστας Μήτρογλου. Στις φοιτητικές εκλογές των ΑΕΙ και ΤΕΙ οι φοιτητές φρόντισαν να το διασκεδάσουν το θέμα, αφού προκοπή δεν βλέπουν και έβαλαν από το «παράθυρο» ένα άλλο κόμμα, διαφορετικό. Αυτό του Κώστα Μήτρογλου. Με τίτλο ΚΩΜΗΤΗΣ, δηλαδή Κώστας Μήτρογλου Η Σωτηρία και με παρασύνθημα, Ερέστο δεν ξεχνώ κάποιοι φρόντισαν να δώσουν το μήνυμά τους, με αρκετή δόση χιούμορ βέβαια… Τα συγκεκριμένα ψηφοδέλτια εντοπίστηκαν στα ΤΕΙ Αθήνας, το Πανεπιστήμιο Πειραιά, στο τμήμα Πολιτικών Μηχανικών Πάτρας, το τμήμα Πληροφορικής ΑΠΘ, στην Ιατρική Αθηνών, Μηχανολόγων Μηχανικών Πάτρας, στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Ε.Μ.Π. και αλλού. 

πηγή: news247.gr 
Διαβάστε περισσότερα »

Σαν σήμερα 19/5/2011


1919: Ο Κεμάλ Ατατούρκ αποβιβάζεται στη Σαμψούντα και αρχίζει τη δεύτερη και σκληρότερη φάση της Γενοκτονίας των Ποντίων.
1944: Λήγει η μάχη του Μόντε Κασίνο, με νίκη των Συμμάχων και έπαθλο τη Ρώμη.
1962: Η Μέριλιν Μονρόε τραγουδάει αισθησιακά το «Happy Birthday» προς τιμήν του αμερικανού προέδρου Κένεντι στο πάρτι γενέθλιων του.
1978: Οι Dire Straits κυκλοφορούν το πρώτο τους σινγκλ «Sultans of swing», που ηχογραφήθηκε για 120 δολάρια και αποτέλεσε μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους.
1979: Ο Έρικ Κλάπτον παντρεύεται την πρώην σύζυγο του Τζορτζ Χάρισον, Πάτι Μπόιντ. Είναι η περίφημη «Λάιλα» του ομώνυμου τραγουδιού του Κλάπτον.
1996: Ο Ολυμπιακός ανακηρύσσεται πρωταθλητής Ελλάδας στο μπάσκετ, καθώς νικά τον Παναθηναϊκό στον πέμπτο αγώνα των πλέι οφ με 73-38, σημειώνοντας τη μεγαλύτερη διαφορά στα μεταξύ τους παιχνίδια.
  • Γεννησεις
1890: Χο Τσι Μινχ, κομμουνιστής πολιτικός του Βιετνάμ, που ηγήθηκε του αγώνα των συμπατριωτών του εναντίον των γάλλων αποικιοκρατών και τους ενέπνευσε στον αγώνα τους εναντίον των αμερικανών εισβολέων στις δεκαετίες του '60 και '70. [θαν. 2/9/1969]
1925: Μάλκολμ Χ (Μάλκολμ Λιτλ το πραγματικό του όνομα, Ελ Χάτζι Μαλίκ Ελ Σαμπάζ το μουσουλμανικό του), αμερικανός μουσουλμάνος ηγέτης και υπέρμαχος των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. [θαν. 21/2/1965]
1945: Πιτ Τάουνσεντ, βρετανός ρόκερ, από τα ιδρυτικά μέλη των «Who».
  • Θανατοι
1898: Γουίλιαμ Γκλάντστον, γνωστός στους έλληνες ως Γλάδστων, βρετανός πρωθυπουργός και φιλέλληνας. Προς τιμήν του η Οδός Γλάδστονος στο κέντρο της Αθήνας φέρει το όνομά του. [γεν. 29/12/1809]
1935: Τόμας Έντουαρντ Λόρενς, άγγλος στρατιωτικός, αρχαιολόγος και συγγραφέας, γνωστότερος ως «Λόρενς της Αραβίας». Ηγήθηκε της εξέγερσης των Αράβων εναντίον των Οθωμανών. [γεν. 16/8/1888]
1969: Κόλμαν Χόκινς, αμερικανός σαξοφωνίστας, από τις κορυφαίες προσωπικότητες της τζαζ. [γεν. 21/11/1904]
Διαβάστε περισσότερα »