Παρασκευή 13 Μαΐου 2011

Ηθελαν να σκοτώσουν! - Βίντεο ντοκουμέντο από τις επιθέσεις εναντίον αλλοδαπών στο κέντρο της Αθήνας!


Περιμένοντας το κράτος να επέμβει...
- Σκηνές που δεν χωράει του ανθρώπου ο νους!
- Σταμάτησαν λεωφορείο έβγαλαν έξω τους μετανάστες και τους έδειραν!
- Οικογένεια με μικρό παιδί κρύφτηκε σε μαγαζί για να γλυτώσει το μένος των δολοφόνων
- Ακραία στοιχεία οπλισμένα με μαχαίρια επιτίθενται σε μετανάστες

Τα πρόσωπά τους έχουν αποτυπωθεί από τον φωτογραφικό φακό αλλά και από κάμερες ασφαλείας. Οι στιγμές που έζησαν όλοι χθες στην Ομόνοια έλληνες και αλλοδαποί θα χαραχθούν για πάντα στη μνήμη τους.
Διψασμένοι για αίμα, κρανοφόροι και μη, κραδαίνοντας ρόπαλα, αλλά και μαχαίρια κυνηγούν μέσα στον κόσμο μετανάστες. Και όλα αυτά στην πλατεία Ομονοίας, ίσως το πιο κεντρικό και πολυσύχναστο σημείο μαζί με το Σύνταγμα.

Οι σκηνές που θα δείτε είναι αποκαλυπτικές. Μια οικογένεια, βρίσκεται την στιγμή της επίθεσης έξω από ένα μαγαζί. Η μητέρα, ο πατέρας και το παιδάκι τους. Μετανάστες. Βλέπουν τους ακροδεξιούς να κατευθύνονται προς το μέρος τους απειλητικά. Ο καταστηματάρχης τους γνέφει να μπουν μεσα. Το κάνουν και κρύβονται πίσω από έναν πάγκο.
Κάποιος από εκείνους που διψούν για εκδίκηση υποψιάζεται ότι κάτι συμβαίνει και ρωτάει τον καταστηματάρχη μήπως κρύβει αλλοδαπούς στο μαγαζί του. Εκείνος το αρνείται και τελικά ο άνδρας φεύγει.
Λίγο μετά η οικογένεια φεύγει να σωθεί από το μένος των επίδοξων δολοφόνων της!
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ Ο ΑΛΦΑ


Σε άλλο περιστατικό, αλλοδαπός δέχθηκε επίθεση με μανία από έλληνες και σώθηκε τελικά από έναν άλλο έλληνα ο οποίος δεν γλύτωσε κι εκείνος από το μένος των ακροδεξιών.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ


Αυτές οι σκηνές και άλλες παρόμοιες διαδραματίσθηκαν χθες στο κέντρο της Αθήνας, η οποία σήμερα θύμιζε έρημη πόλη. Ούτε αλλοδαποί, ούτε έλληνες κυκλοφορούσαν στις γειτονιές γύρω από την Γ Σεπτεμβρίου. Το μίσος και ο ρατσισμός έχουν φωλιάσει για τα καλά στις ψυχές των ανθρώπων.


newsit
Διαβάστε περισσότερα »