Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

Εθελοντική αιμοδοσία στα Βριλήσσια








ΣΑΒΒΑΤΟ 5-2-11 9 π.μ.-13 μ.μ.

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ

1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ
(Κύπρου & Φλωρίνης)

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ

& ΔΩΡΗΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΣΩΜΑΤΟΣ

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Διαβάστε περισσότερα »

Η επόμενη ζωή μου. Από τον Γούντι Άλλεν ...







Την επόμενη ζωή μου θέλω να την ζήσω ανάποδα.
Ξεκινάς από νεκρός. - ‘Έτσι το γλιτώνεις αυτό.
Μετά ξυπνάς σε ένα γηροκομείο και αισθάνεσαι κάθε μέρα και καλύτερα.
Σε πετάνε έξω από το γηροκομείο γιατί δεν είσαι πλέον τόσο γέρος. Πηγαίνεις και εισπράττεις την σύνταξή σου και μετά όταν αρχίζεις να δουλεύεις σου δίνουν δώρο ένα χρυσό ρολόι και κάνουν πάρτι για σένα την πρώτη μέρα στην δουλειά.
Δουλεύεις τα επόμενα 40 χρόνια μέχρι να γίνεις νέος και να χαρείς την ζωή.
Κάνεις πάρτι, πίνεις αλκοόλ και γενικά είσαι ‘ατακτούλης'. Μετά είσαι έτοιμος για το γυμνάσιο.
Μετά πας στο δημοτικό, γίνεσαι παιδί, παίζεις. Δεν έχεις ευθύνες, γίνεσαι βρέφος μέχρι τη στιγμή που γεννιέσαι. Μετά περνάς 9 μήνες κολυμπώντας σε ένα πολυτελές σπά με όλα τα κομφόρ, κεντρική θέρμανση και πλήρη εξυπηρέτηση, μεγαλύτερο χώρο κάθε μέρα και - Νάτο !!
Τελειώνεις σαν ένας οργασμός..





http://www.ipanicmag.com
Διαβάστε περισσότερα »

Λωζάνη: «Ένα δέντρο για κάθε παιδί που γεννιέται»


Μία ξεχωριστή και «πράσινη» παράδοση έχει καθιερωθεί στη Λωζάνη τα τελευταία δέκα χρόνια. Η πρωτοβουλία του δήμου «Ένα δέντρο για κάθε παιδί που γεννιέται» ξεκίνησε το 2001. Από τότε κάθε χρόνο, περίπου στα μέσα του Φθινοπώρου, εκατοντάδες νέοι γονείς ανταποκρίνονται στο κάλεσμα και φυτεύουν ένα δέντρο, σε αντιστοιχία με τη νέα ζωή που έφεραν στον κόσμο.
Η ετήσια δενδροφύτευση μπορεί να βασίζεται στην πρωτοβουλία του δήμου της Λωζάνης, όμως έχει πιο βαθιές ρίζες στην παράδοση. Ένα δέντρο θεωρείται ότι συμβολίζει τη δύναμη, την υπομονή και τη σοφία. Το να φυτεύει ένας γονιός ένα δέντρο είναι ο καλύτερος τρόπος να γιορτάσει τον «ερχομό» ενός παιδιού. Είναι μία πράξη που συμβολίζει ένα νέο ξεκίνημα, μία νέα αρχή.
Ο δήμος στοχεύει στην ανάπτυξη συναισθηματικού δεσμού των κατοίκων της Λωζάνης με τα δάση της ευρύτερης περιοχής. Τα παιδιά γίνονται ανάδοχοι αυτών των δέντρων που φύτεψαν οι γονείς κατά τη γέννησή τους.
Η τοποθεσία δενδροφύτευσης δεν είναι κάθε χρόνο η ίδια. Ο δήμος ενημερώνει τους γονείς για την ημερομηνία και για το τόπο συνάντησης. Σκοπός είναι η δημιουργία ενός νέου δάσους που θα φέρει τις ιδιότητες των υπολοίπων.
Μέσω της πρωτοβουλίας «Ένα δέντρο για κάθε παιδί που γεννιέται» φυτεύονται κάθε χρόνο περίπου 1.300 δέντρα. Το 2009 φυτεύτηκαν 1.483 βελανιδιές από 500 οικογένειες που ανταποκρίθηκαν πρόθυμα στο κάλεσμα του δήμου. Το 2008 φυτεύτηκαν 1433 βελανιδιές από 480 οικογένειες. Αρκετές χρονιές η δενδροφύτευση πραγματοποιείται με τη βοήθεια συμβούλων.
Στο τέλος αυτής της συμβολικής ενέργειας πραγματοποιείται μία τελετή όπου τα παιδιά-νονοί των δέντρων καταγράφονται σε ένα κατάλογο επισφραγίζοντας έτσι, το δεσμό που δημιουργείται ανάμεσά τους.

Διαβάστε περισσότερα »

Είμαστε τρίτοι παγκοσμίως στο sex!

Τρίτη δύναμη αναδείχτηκε η Ελλάδα στην παγκόσμια κατάταξη γνωστής βιομηχανίας προφυλακτικών, με θέμα τις εθνικότητες που επιτυγχάνουν συχνότερα …οργασμό!


• Σύμφωνα με τα αποτελέσματα οι Έλληνες άντρες, εμφανίζονται στο top 3 των περισσότερο ικανοποιημένων σεξουαλικά στον κόσμο, αφού το 85% φτάνει σε οργασμό κάθε φορά που κάνει σεξ!

• Τα πράγματα όμως δεν είναι τόσο… ανεβασμένα και για τις Ελληνίδες! Εκεί τα ποσοστά μας πέφτουν στο 44% – τόσες Ελληνίδες απάντησαν στην έρευνα ότι έχουν οργασμό σε κάθε σεξουαλική επαφή!

Τα παραπάνω στοιχεία, μας χαρίζουν τυπικά την 3η θέση παγκοσμίως, με συνολικό ποσοστό 64%, ως προς την ευκολία να φτάσουμε στην ερωτική κορύφωση! Αν και μια ματιά στα αναλυτικά στοιχεία, δείχνει ότι στην πραγματικότητα ερχόμαστε έκτοι!

Κι αυτό γιατί

• στις πρώτες θέσεις ισοβαθμούν με 66 % η Ισπανία, η Ιταλία, το Μεξικό και η Νότια Αφρική

• ενώ τη δεύτερη θέση καταλαμβάνει με 65% η Βραζιλία!

Τι γίνεται όμως με τους τρόπους που χρησιμοποιούν οι έλληνες και οι ελληνίδες για να κατακτήσουν την κορύφωση! Σύμφωνα πάντα με την έρευνα,

• οι Eλληνίδες βρίσκουν στο διαδίκτυο, σε βιβλία και βίντεο, στοιχεία για να κάνουν πιο πιπεράτη τη σεξουαλική τους ζωή,

• οι άντρες χρησιμοποιούν με προθυμία sex toys και διάφορα ερωτικά παιχνίδια!

Μεταξύ των πιο «στερημένων» σε οργασμό χωρών του πλανήτη συγκαταλέγονται η Ιαπωνία, η Κίνα και το Χονγκ Κονγκ που έρχονται «τελευταίοι και καταϊδρωμένοι»!

newsbomb.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Σαν Σήμερα: 04/02/2011



1789: Στις ΗΠΑ, το εκλεκτορικό σώμα εκλέγει τον Τζορζ Ουάσιγκτον πρώτο πρόεδρο της χώρας. 

1843: Πεθαίνει ο ηγέτης της ελληνικής επανάστασης Θεόδωρος Κολοκοτρώνης. 

1891: Γεννιέται ο ιταλός θεατρικός συγγραφέας Ούγκο Μπέτι. 

1914: Γεννιέται η αγγλίδα ηθοποιός Αΐντα Λουπίνο. 

1920: Εκτελείται η πρώτη πτήση Λονδίνο - Νότιος Αφρική. Το αεροπλάνο έκανε ενάμιση μήνα να φτάσει στον προορισμό του. 

1945: Αρχίζει η Συνδιάσκεψη της Γιάλτας, μεταξύ Ρούζβελτ, Στάλιν και Τσόρτσιλ, που καθόρισε το μέλλον του μεταπολεμικού κόσμου.

1948: Γεννιέται ο αμερικανός ρόκερ Άλις Κούπερ, καλλιτεχνικό ψευδώνυμο του Βίνσεντ Φέρνιερ. 

1975: Γεννιέται η αυστραλή τραγουδίστρια Ναταλί Ιμπρούλια. 

2001: Πεθαίνει, σε ηλικία 78 ετών, ο συνθέτης πρωτοποριακής μουσικής, Ιάνης Ξενάκης. 

2003: Το γιουγκοσλαβικό κοινοβούλιο αποφασίζει τη διάλυση του κράτους και την επανασύστασή του με το όνομα Σερβία - Μαυροβούνιο. 
Διαβάστε περισσότερα »