Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Απαγόρευσαν την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου!


http://static.madata.gr/files/2010_IMAGES/V/valentine2_584357043.jpgΣύμφωνα με τα ρωσικά ΜΜΕ οι ερωτευμένοι στη ρωσική πόλη... Μπέλγκοροντ δεν θα μπορούν να γιορτάσουν στις 14 Φεβρουαρίου της Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου επειδή οι τοπικές αρχές έχουν απαγορεύσει από φέτος γιορτασμούς τέτοιου είδους για λόγους «πνευματικής ασφάλειας».


Παράλληλα, το Πανεπιστήμιο απαγόρευσε στους φοιτητές να κάνουν πάρτι και να δώσουν συναυλίες στις 14 Φεβρουαρίου, ενώ και στον ζωολογικό κήπο της πόλης δεν θα υπάρξει καμία έκπτωση εισιτηρίων στα ερωτευμένα ζευγαράκια που θα θελήσουν να κάνουν μια ρομαντική βόλτα εκεί.

Ο κυβερνήτης της πόλης ανέφερε ότι αυτή γιορτή δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τη ρωσική παράδοση, ενώ ο εκπρόσωπός του πρότεινε αντ' αυτής να γιορτάζεται η «Ημέρα της Βότκας».




http://24wro.blogspot.com



Διαβάστε περισσότερα »

Ζανκτ Πάουλι... Πολλά περισσότερα από μια ομάδα...


Η Ζανκτ Πάουλι ιδρύθηκε το 1899 στο Αμβούργο από μια παρέα ποδοσφαιρόφιλων, αλλά επισήμως απέκτησε υπόσταση το 1910. Προπολεμικά δεν πέτυχε κάτι αξιοσημείωτο, όμως μετά το τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου αναδείχθηκε σε σημαντική δύναμη του γερμανικού ποδοσφαίρου, ειδικά στις αρχές της δεκαετίας του ’50, όπου όμως έπεσε πάνω στο πανίσχυρο Αμβούργο, κι έτσι δεν κατάφερε να κατακτήσει ποτέ την Ομπερλίγκα Νορντ, όπως ονομαζόταν το τοπικό πρωτάθλημα της βόρειας Γερμανίας, και φυσικά ούτε και το Πρωτάθλημα.
Η δημιουργία της ενιαίας Μπουντεσλίγκα, το 1963, βρήκε την Ζανκτ Πάουλι στην δεύτερη κατηγορία, καθώς την προηγούμενη χρονιά είχε τερματίσει μόλις 6η στην Ομπερλίγκα Νορντ, και μόνο οι πρώτες 3 ομάδες πέρασαν στην Μπουντεσλίγκα. Χρειάστηκαν 14 ολόκληρα χρόνια για να κερδίσει την πολυπόθητη άνοδο η Ζανκτ Πάουλι, το 1977. Υποβιβάστηκε την αμέσως επόμενη χρονιά, ενώ τη μεθεπόμενη χρονιά, το 1979, υποβιβάστηκε στην τρίτη κατηγορία, λόγω οικονομικών προβλημάτων. Η επιστροφή στην δεύτερη κατηγορία έγινε το 1984. Από τότε, η Ζανκτ Πάουλι βολοδέρνει μεταξύ 1ης και 3ης κατηγορίας, αποτελώντας χαρακτηριστικό παράδειγμα ομάδας-ασανσέρ.
Αν αυτή ήταν η ιστορία της Ζανκτ Πάουλι, θα ήταν μάλλον αδιάφορη και δεν θα είχε θέση στο blog μας. Αλλά από δω και πέρα αρχίζουν τα καλά…
Από τα μέσα της δεκαετίας του ’80, η Ζανκτ Πάουλι μετατράπηκε σταδιακά σε έναν “καλτ” ποδοσφαιρικό σύλλογο, μια ομάδα που συσπείρωσε γύρω της άτομα περιθωριακά, ριζοσπαστικά, αμφιλεγόμενα ή, απλώς, ασυνήθιστα. Η Ζανκτ Πάουλι συνδέθηκε με την καταπολέμηση του ναζισμού και του ρατσισμού, την ανοχή στις διαφορετικές σεξουαλικές προτιμήσεις, την αναρχία, αλλά και με το κίνημα των punks. Ο ίδιος ο πρόεδρος της ομάδας, ο Κόρνι Λίτμαν, είναι δεδηλωμένος ομοφυλόφιλος. Εξάλλου, η Ζανκτ Πάουλι ήταν η πρώτη Μία άλλη κατηγορία οπαδών που προσείλκυσε η γερμανική ομάδα είναι οι γυναίκες – μάλιστα, φημολογείται ότι η Ζανκτ Πάουλι έχει περισσότερες γυναίκες οπαδούς από κάθε άλλη ομάδα στη Γερμανία!
Οι οπαδοί της Ζανκτ Πάουλι είναι πάνω απ’όλα πιστοί. Όταν η ομάδα τους έφτασε στα πρόθυρα της χρεωκοπίας το 2003, οι οπαδοί τύπωσαν σε μπλουζάκια το έμβλημα της ομάδας, και από κάτω τη λέξη Retter (σωτήρας). Μέσα σε 6 εβδομάδες, είχαν πουληθεί περισσότερες από 140.000 μπλούζες. Επίσης, οι ίδιοι οι οπαδοί οργάνωσαν ένα φιλικό παιχνίδι με την Μπάγερν Μονάχου, ώστε να επωφεληθούν από τα έσοδα. Τελικά, η ομάδα σώθηκε. Εξάλλου, δεν είναι τυχαίο ότι συνήθως το χωρητικότητας 20.000 θέσεων γήπεδό της, το Μίλερντορ, είναι ασφυκτικά γεμάτο, ενώ οι οπαδοί συχνά υπερηφανεύονταν ότι, αν και η ομάδα τους αγωνιζόταν στη δεύτερη κατηγορία, οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας της Ζανκτ Πάουλι ήταν περισσότεροι από τους αντίστοιχους κάποιων ομάδων της Μπουντσελίγκα.
Επίσης, είναι φιλάνθρωποι. Από το 2005, η Ζανκτ Πάουλι έχει ξεκινήσει την φιλανθρωπική εκστρατεία “Viva con Agua de Sankt Pauli”, που σαν σκοπό έχει τη βελτίωση της ποιότητας παροχής πόσιμου νερού σε χώρες που αντιμετωπίζουν προβλήματα σε αυτόν τον τομέα, όπως η Κούβα, η Κένυα και το Μπενίν.
Το έμβλημα του αθηναϊκού συλλόγου φιλων της Ζανκτ Πάουλι
Οπαδοί της Ζανκτ Πάουλι υπάρχουν παντού. Μάλιστα, η γερμανική ομάδα συνεργάζεται με αρκετές ομάδες παρόμοιων φρονημάτων στην Ευρώπη, όπως η σκωτσέζικη Σέλτικ  (που κάθε χρόνο συμμετέχει στο Φεστιβάλ Αμβούργου – Σέλτικ, που διοργανώνει η Ζανκτ Πάουλι), η Χάποελ Τελ-Αβίβ από το Ισραήλ, η ιταλική Τερνάνα, αλλά και η Ομόνοια Λευκωσίας. Επίσης, σύλλογοι φίλων της υπάρχουν σε πάρα πολλές χώρες, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα.
Αξιοσημείωτο είναι και το έμβλημα των οπαδών της ομάδας: Αν και το επίσημο έμβλημα της Ζανκτ Πάουλι είναι μία εκκλησία, οι οπαδοί της χρησιμοποιούν το Totenkopf ή, όπως θα το λέγαμε στα ελληνικά, την νεκροκεφαλή, το σύμβολο των πειρατών. Από εκεί πήρε η Ζανκτ Πάουλι το παρατσούκλι της, “Οι Πειρατές της Λίγκας”.

(αξίζει να σημειωθεί ότι, λόγω του ότι στην περιοχή που βρίσκεται η έδρα της Ζανκτ Πάουλι υπάρχουν πολλοί οίκοι ανοχής, κυκλοφορεί και ένα ακόμα παρατσούκλι: “Das Freudenhaus der Liga”, το οποίο κυριολεκτικά σημαίνει “Το Σπίτι της Χαράς της Λίγκας”, αλλά ουσιαστικά σημαίνει… “Το Μπορντέλο της Λίγκας”! Οι οπαδοί της Ζανκτ Πάουλι, πάντως, δεν ενστερνίζονται κανένα από τα δύο προσωνύμια.)
Φανταστείτε την ατμόσφαιρα στο Μίλερντορ. Ένα γήπεδο που βρίσκεται στην κακόφημη περιοχή του Αμβούργου, όπου υπάρχουν οι αποβάθρες και οι οίκοι ανοχής. Ένα γήπεδο στο οποίο οι ομάδες εισέρχονται στον αγωνιστικό χώρο με μουσική υπόκρουση ΑC/DC, ενώ κάθε φορά που σκοράρουν οι γηπεδούχοι, ολόκληρο το γήπεδο πάλλεται από το εκκωφαντικό Song 2 των Blur. Δύσκολη έδρα, έτσι;
Ναι, δύσκολη έδρα. Και αυτό φάνηκε ιδιαίτερα το 2006, όταν η Ζανκτ Πάουλι έκανε την έκπληξη και έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του Γερμανικού Κυπέλλου, αποκλείοντας στην πορεία ομάδες όπως η Μπόχουμ, η Χέρτα Βερολίνου και η Βέρντερ Βρέμης, πριν πέσει πάνω στην πανίσχυρη Μπάγερν Μονάχου και αποκλειστεί ένα βήμα πριν τον τελικό.
Ένα από τα πιο “τρελά” πράγματα που έχει κάνει η Ζανκτ Πάουλι, ήταν η διεξαγωγή στην έδρα της του FIFI Cup το 2006. Πρόκειται για μία διοργάνωση που διεξάγεται κάθε 4 χρόνια, στην οποία συμμετέχουν χώρες (ή “χώρες”) οι οποίες δεν είναι επίσημα αναγνωρισμένες από την FIFA και άρα δεν μπορούν να συμμετάσχουν στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Είναι, κατά κάποιον τρόπο, το Παγκόσμιο Κύπελλο των Περιθωριακών.
Στη διοργάνωση του 2006, η Ζανκτ Πάουλι αγωνίστηκε ως “Δημοκρατία του Ζανκτ Πάουλι”, κόντρα στην Ζανζιβάρη, το Γιβραλτάρ, την Τουρκοκρατούμενη Κύπρο, τη Γροιλανδία και το Θιβέτ. Τη διοργάνωση κατέκτησαν οι Τουρκοκύπριοι στα πέναλτι, κόντρα στην Ζανζιβάρη. Η “Δημοκρατία του Ζανκτ Πάουλι” αναδείχθηκε 4η.




Επίσημος ύμνος της Ζανκτ Πάουλι....

ΤΣΟΓΛΑΝΙ


Διαβάστε περισσότερα »

Γ. Μπουτάρης: Ναι στις γκέι παρελάσεις και στους γάμους ομοφυλοφίλων!



troktiko    Γ. Μπουτάρης: Ναι στις γκέι παρελάσεις και στους γάμους ομοφυλοφίλων!Έχει βαλθεί να «ξεκάνει» τον Μητροπολίτη Άνθιμο ο Γιάννης Μπουτάρης. Δεν εξηγείται … αλλιώς. Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, δίνει το ένα χτύπημα μετά το άλλο στο συντηρητικό κομμάτι της κοινωνίας της Θεσσαλονίκης. Οι νέες δηλώσεις του αφορούν στους ομοφυλόφιλους. Σε συνέντευξη…που παραχώρησε στο μηνιαίο περιοδικό για ομοφυλόφιλους «Screw», ο δήμαρχος τάσσεται ξεκάθαρα υπέρ του γάμου ομοφυλοφίλων, ενώ δηλώνει οτι θα συνεργαστεί με δημάρχους άλλων πόλεων για να αλλάξει το οικογενειακό δίκαιο της χώρας και να «αποκτήσει τα χαρακτηριστικά των σύγχρονων ευρωπαϊκών χωρών, με τις οποίες θέλουμε να συμπεριλαμβανόμαστε» (Λέτε να γίνει Τήλος και η Θεσσαλονίκη;).
Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης όμως δεν σταματά εκεί. Πάει ένα βήμα πιο πέρα και καταθέτει την άποψή του και για το θέμα της υιοθεσίας παιδιών απο άτομα του ίδιου φύλου. «Το επιτρέπουν στην Αμερική και είναι μια κοινωνία πιο συντηρητική από τη δική μας» τονίζει ο κ. Μπουτάρης.
Ο δήμαρχος δηλώνει οτι έχει επισκεφτεί γκέι μπαρ, καθώς, όπως λέει, έχει πολλούς ομοφυλόφιλους φίλους, ενώ τάσσεται υπερ και της πραγματοποίησης γκέι παρέλασης στη Θεσσαλονίκη! «Εάν γίνεται γκέι παρέλαση στη Νέα Υόρκη, στο Βερολίνο, στο Παρίσι, στο Λονδίνο, σε όλες τις πόλεις δηλαδή που οι συμπολίτες μας θέλουν να επισκεφτούν για τη ζωντάνια τους, το δυναμισμό τους, το ανοιχτό τους πνεύμα, γιατί να μη γίνουν και στη Θεσσαλονίκη;» αναρρωτιέται!
Για την ιστορία, στο εξώφυλλο του συγκεκριμένου περιοδικού, αναφέρεται οτι είναι «αυστηρά ακατάλληλο για ομοφοβικούς παπάδες»!
thestival.blogspot.com
Διαβάστε περισσότερα »

19χρονη εθισμένη στο σαπούνι λόγω σπάνιας ασθένειας!


troktiko    19χρονη τρώει… σαπούνι!
Παρά τις προειδοποιήσεις των γιατρών ότι ο εθισμός της μπορεί να τη σκοτώσει, η 19χρονη …Tempestt Henderson από τη Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών, δε μπορεί να σταματήσει να τρώει… σαπούνι!
Σε μια εβδομάδα η νεαρή κοπέλα μπορεί να φάει μέχρι και πέντε μπάρες σαπουνιού, καθώς και απορρυπαντικό πλυντηρίου σε σκόνη. «Θυμάμαι την πρώτη φορά που έβαλα τα δάχτυλά μου μέσα σε απορρυπαντική σκόνη» εξομολογείται η Tempestt «έβαλα τη σκόνη στη γλώσσα μου και ήταν τόσο γλυκιά και αλμυρή μαζί, που εθίστηκα από τη πρώτη στιγμή».
Αν και γνωρίζει πολύ καλά πως είναι επικίνδυνο να τρώει σαπούνι, η 19χρονη φοιτήτρια νοσηλευτικής, αγνοεί όλα τα σημάδια που βρίσκονται πάνω στο κουτί, μόνο και μόνο για να γευτεί έστω και λίγο από την αγαπημένη της κακή συνήθεια.
troktiko    19χρονη τρώει… σαπούνι!
«Όταν βρίσκομαι στο μπάνιο, μου αρέσει να κάνω πολύ σαπουνάδα και μετά να γλύφω τις φυσαλίδες. Και καθώς το σαπούνι συρρικνώνεται, κόβω ένα μικρό κομμάτι από το σαπούνια και το καταπίνω. Είναι θεϊκό!» λέει η Tempestt που από τη πρώτη στιγμή που θα σηκωθεί το πρωί, μόνο της μέλημα είναι να κατευνάσει την εξάρτισή της.
Έπειτα από περίπου έξι μήνες που τρώει σαπούνι, η 19χρονη κοπέλα, αποφάσισε να ζητήσει τη βοήθεια κάποιου ειδικού γιατρού. Οι εξετάσεις έδειξαν ότι πάσχει από μια σπάνια ανωμαλία που ονομάζεται PICA, και σύμφωνα με τους γιατρούς χαρακτηρίζεται από την τεράστια όρεξη για κατάποση ουσιών που δεν έχουν καμία θρεπτική αξία.
troktiko    19χρονη τρώει… σαπούνι!
troktiko    19χρονη τρώει… σαπούνι!
Πολλοί που διαθέτουν παρόμοια ανωμαλία συνηθίζουν να τρώνε μέταλλο, κέρματα, κιμωλία, μπαταρίες, ακόμα και οδοντόβουρτσες! Αυτό προκαλείται από την ανεπάρκεια σιδήρου στον οργανισμό, κάτι που εξηγεί και την ακατανίκητη όρεξη που έχουν οι έγκυες γυναίκες για άνθρακα.
Σύμφωνα όμως με τους γιατρούς, η κατάσταση αυτή προκλήθηκε στην Tempestt από το στρες. Τα πράγματα δυσκόλεψαν πολύ για την κοπέλα όταν το αγόρι της, της ανακοίνωσε ότι θα έπρεπε να χωρίσουν για να πάει να σπουδάσει σε πανεπιστήμιο του Κάνσας.
troktiko    19χρονη τρώει… σαπούνι!
Μετά από μια φαρμακευτική αγωγή που της έδωσε ο γιατρός, η Tempestt δεν λαχταρά το σαπούνι όπως παλιά. Μάλιστα προσπαθεί να αποφεύγει να έρχεται αντιμέτωπη με τέτοιου είδους απορρυπαντικά, ενώ πλέον στο σπίτι χρησιμοποιούν υγρό σαπούνι, κάτι που δεν δελεάζει τη κοπέλα.




Διαβάστε περισσότερα »

Ο υπολογιστής σου είναι άντρας ή γυναίκα???


Είναι αρκετά εύκολο να μάθετε το φύλο του υπολογιστή σας. Ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες και θα δείτε!...

1) Ανοίξτε το σημειωματάριο σας (ENAΡΞΗ-ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ-ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑΡΙΟ)
2) Πληκτρολογήστε ή κάνετε αντιγραφή-επικόλληση:CreateObject("SAPI.SpVoice").Speak"I love you"
3) Πατήστε Αποθήκευση ως και αλλάξτε την ονομασία του αρχείου σε computer_sex.vbs
4)Σώστε το αρχείο στην επιφάνεια εργασίας
5) Πηγαίντε στην επιφάνεια εργασίας και πατήστε διπλό κλικ πάνω στο αρχείο.

Εάν ακούσετε ανδρική φωνή, συγχαρητήρια, έχετε αγόρι, εάν ακούσετε γυναικεία , τότε είναι κορίτσι.

news24gr.blogspot.com
Διαβάστε περισσότερα »

Σαν Σήμερα: 07/02/2011



1812: Γεννιέται ο άγγλος μυθιστοριογράφος Κάρολος Ντίκενς.

1828: Ο Ιωάννης Καποδίστριας συγκροτεί τον πρώτο τακτικό ελληνικό στρατό.

1922: Κυκλοφορεί το πρώτο φύλλο της εφημερίδας «Ελεύθερο Βήμα» (σήμερα «Το Βήμα»), που πρόσκεινται στο κόμμα των φιλελευθέρων (Βενιζελική παράταξη). Μεταξύ των ιδρυτών της ο Δημήτριος Λαμπράκης.

1927: Γεννιέται η γαλλίδα τραγουδίστρια και ηθοποιός Ζιλιέτ Γκρεκό.

1937: Γεννιέται ο ηθοποιός Ανέστης Βλάχος.

1964: Ο Κάσιους Κλέι ασπάζεται το Μουσουλμανισμό και μετονομάζεται σε Μοχάμετ Αλι.

1969: Ο ηγέτης της παλαιστινιακής οργάνωσης Αλ Φατάχ αναλαμβάνει πρόεδρος της PLO.

1981: Πεθαίνει σε ηλικία 63 ετών στα ανάκτορα της Θαρθουέλα η πρώην βασίλισσα της Ελλάδας Φρειδερίκη.

1984: Δύο αμερικανοί αστροναύτες αιωρούνται ελεύθερα έξω από το διαστημικό λεωφορείο «Τσάλεντζερ» και γίνονται οι πρώτοι άνθρωποι -δορυφόροι.

1990: Καταρρέει η Σοβιετική Ένωση. Η Κεντρική Επιτροπή του κομουνιστικού κόμματος συμφωνεί να παραδώσει το μονοπώλιο της εξουσίας που κατείχε εδώ και 73 χρόνια.
Διαβάστε περισσότερα »