Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Το facebook ενός παππά... του DR SEENG

http://www.drseeng.com/ Πατήστε την εικόνα για μεγέθυνση!
Διαβάστε περισσότερα »

36 Κόκκινες σε έναν αγώνα!!!

Ο διαιτητής Νταμιάν Ρουμπίν πέρασε στην ιστορία καθώς απέβαλε 36 παίκτες σε έναν και μόνο ποδοσφαιρικό αγώνα!
Το απίστευτο αυτό περιστατικό έλαβε χώρα στο Claypole-Victoriano Arenas για την τέταρτη κατηγορία του αργεντίνικου πρωταθλήματος, με τον "άρχοντα του αγώνα" να βγάζει την κόκκινη κάρτα από το τσεπάκι του στους 22 που βρίσκονταν μέσα στον αγωνιστικό χώρο και στους υπόλοιπους 14 αναπληρωματικούς.

Αιτία ήταν μία γενικευμένη σύρραξη στο τέλος του αγώνα, ο οποίος είχε βρει λίγο νωρίτερα τους γηπεδούχους να επικρατούν με 2-0.
Όπως έγινε γνωστό, ο διαιτητής ήταν λεπτομερέστατος στην αναφορά που έκανε στο φύλλο αγώνα, και μέχρι την Τετάρτη αναμένεται οι "καυγατζήδες" να απολογηθούν ενόψει της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Αργεντινής (Afa).
Πηγή : http://www.sport24.gr/
Διαβάστε περισσότερα »

Με ένα κλικ 0,10 Ευρώ στο ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ! Αξίζει...


Μια εξαιρετική πρωτοβουλία που πρέπει όλοι να στηρίξουμε ξεκίνησε από το N'JOY. Με κάθε like στη σελίδα του N'JOY UNILEAGUE στο facebook η εταιρία δίνει 0,10 ευρώ στο ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ. Ο σύνδεσμος είναι παρακάτω.



Διαβάστε περισσότερα »

Κάψου Γαμ.....λη μπάτσε!


Κάτι τέτοιες στιγμές είναι που το μυαλό του ανθρώπου ξεστρατίζει από τις καθιερωμένες διαδρομές του και αδυνατεί να καταλάβει τα συμφραζόμενα των ημερών που έρχονται και φεύγουν. Δεν λέω σε καμία περίπτωση ότι το «κάψου γαμιόλη», που ακούστηκε στο ρεπορτάζ του CNN από κάποιον ψυχανώμαλο συνάνθρωπό μας, την ώρα που η μολότοφ έσκαγε πάνω στο πρόσωπο του πεσμένου αστυνομικού της ομάδας «Δίας», εκφράζει όλους αυτούς τους ανθρώπους που κατεβαίνουν στον δρόμο και διαδηλώνουν. Σε καμία περίπτωση.
Αλλά βρε αδερφέ, με συγκλόνισε η προστυχιά της φράσης αυτής, γιατί μου αποκάλυψε το μέγεθος της κατάντιας μας. Το πόσο χαμηλά φτάσαμε ως χώρα και το πόσο χυδαία επιμένουμε να σκεφτόμαστε για τον συνάνθρωπό μας. Διαψεύσαμε και αυτόν ακόμα τον Φλωμπέρ, που έλεγε για τον αστό ότι είναι αυτός που σκέφτεται χυδαία. Γιατί και εμείς έτσι σκεφτόμαστε, χωρίς να έχουμε υπάρξει ποτέ μας πραγματικοί αστοί. To ξέρω ότι η διαπίστωση αυτή φαντάζει- και είναι- υπερβολική και ισοπεδωτική. Δεν παύει, όμως, να αφορά σε ένα μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας μας. Που κουβαλάει μέσα του μια ανέστια οργή, δίχως καμία προοπτική, για όλα αυτά που διαδραματίζονται εμπρός του. Μια οργή τυφλή, που κατευθύνεται εναντίον ολόκληρου του πολιτικού συστήματος και των μισητών σωμάτων ασφαλείας του.
Όταν οργίζεσαι, όμως, για τη λάθος πορεία που πήρε η ζωή σου, το κάνεις είτε επειδή η πυξίδα σου ήταν χαλασμένη όλα αυτά τα χρόνια, οπότε την πετάς και την αλλάζεις, είτε επειδή ο κακός ο καιρός σε πέταξε σε άλλες στράτες. Και στις δυο περιπτώσεις, πάντως, η οργή σου είναι για τον γνωστό από τα πριν προορισμό, που κάπως ξεμακραίνει.
Εδώ, όμως, βιώνουμε μια εντελώς διαφορετική κατάσταση. Το πρόβλημα στη δική μας περίπτωση είναι ότι ξανοιχτήκαμε σε άγριες και, εν πολλοίς άγνωστες σε μας, θάλασσες με χαλασμένη πυξίδα, με αλλοπρόσαλο καιρό και -το σημαντικότερο- με πλήρη άγνοια για το πού πάμε. Ταξίδι αυτοκτονίας ήταν αυτό με καβάφηδες καπεταναίους, δίχως κανείς να μπορεί να βρεί το όποιο άλλοθι στου Καβάφη το ταξίδι. Εκεί η Ιθάκη ήτανε μπροστά και οι Λαιστρυγόνες και οι Κύκλωπες, απλά προέκυπταν δίνοντας νόημα στο ταξίδι.
Εδώ, η Ιθάκη απλά δεν υπήρξε ποτέ, και οι Λαιστρυγόνες και οι Κύκλωπες αποδείχτηκαν στο τέλος ενοχλητικοί συνταξιδιώτες. Δεν με νοιάζει αν ο συγκεκριμένος «μπάτσος» είναι ένας κακός μπάτσος. Ούτε αν συνεχώς κάνει κατάχρηση της εξουσίας του για να ταλαιπωρεί τις εύθραυστες, λόγω των ημερών, αντοχές μου.
Ακόμα και εσύ που με διαβάζεις κάποια κατάχρηση εξουσίας θα έχεις κάνει στον στενό περίβολο του ιδιώτη βίου σου. Είτε ως δημόσιος υπάλληλος, μιλώντας άσχημα σε κάποιον πολίτη που τόλμησε να μπει στο γραφείο σου δίχως να χτυπήσει την πόρτα της αδιαπραγμάτευτής σου αυθεντίας.
Είτε ως ελεύθερος επαγγελματίας, πουλώντας στο μαγαζί σου ένα ρούχο, αγορασμένο απ' τα ασιατικά πανέρια της ανέχειας, για πανάκριβο και φιρμάτο ένδυμα.
Είτε ως ταρίφας, χρεώνοντας πολλαπλάσια για μια διαδρομή λίγων χιλιομέτρων.
Είτε ως γιατρός, συνταγογραφώντας άχρηστα φασόν σε κάποιον ανυποψίαστο ασθενή σου.
Κατάχρηση εξουσίας είναι και αυτό αγαπημένε φίλε. Μόνο που δεν γεννάει τέτοιας έντασης συναισθήματα και δεν προσφέρεται για τόσο παθιασμένα γιούχα. Εξάλλου, το σύστημα το έχεις ταυτίσει προ πολλού στο μυαλό σου με τον κακό τον μπάτσο. Και ούτε που σου περνάει από το μυαλό οτι έναν τέτοιο μπάτσο κουβαλάμε όλοι μέσα μας. Το «κάψου γαμιόλη» συγκλονίζει.
Έχουμε χάσει τον μπούσουλα αδέλφια.
Το μέτρο.
Τον μέσο όρο.
Κραδαίνουμε την οργή μας και βγαίνουμε στους δρόμους για να κάνουμε τί; Να ρίξουμε ένα κακό σύστημα, θα μου απαντήσει κάποιος. Ναι αδερφέ μαζί σου σε αυτό. Αλλα πώς; Με κραυγές; Με δακρυγόνα; Με πλακάτ και συνθήματα; Με βρισιές και χυδαιότητες; Με αλαφιασμένα ένστικτα; Όχι. Σίγουρα όχι. Δεν είναι αυτή η χώρα που μου υποσχέθηκαν. Δεν θα χτιστεί το μέλλον μου με το κάψιμο ενός «γαμιόλη». Δεν θέλω να περπατάω στους ίδιους δρόμους με την χυδαιότητα αυτή.
Μπορούμε περισσότερα. Γιατί πολύ απλά είμαστε άνθρωποι. Προορισμένοι να φτιάχνουμε ό,τι χαλάει. Καταδικασμένοι να χαλάμε ό,τι φτιάχνουμε. Αλλά πάνω απ' όλα γεννημένοι για να προσφέρουμε το χέρι μας στον διπλανό μας. Έστω κι αν αυτός είναι ένας «γαμιόλης μπάτσος».
Ο Τάσος Φούντογλου είναι γιατρός στο Γενικό Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας.
από το αιχμη.gr



σ.σ. Να ευχαριστήσουμε τον φανατικό αναγνώστη που μας το έστειλε...
Διαβάστε περισσότερα »

Ένωση Αθέων και απαλλαγή από τα Θρησκευτικά.

του Αλέξανδρου Κυριακόπουλου
Έτοιμοι να προσφύγουν στο ΣτΕ και σε δικαστήρια της Ε.Ε. για το δικαίωμα στην ανεξιθρησκία Ελλάδα.

«Το να πιστεύεις στον θεό είναι σαν να πιστεύεις στον Μπάτμαν» γράφει ένα σύνθημα στο Πολυτεχνείο λίγο πριν από την αίθουσα MAX. Προχωρώντας μέσα στην αίθουσα, ένα διάτρητο σχέδιο από
χαρτόνι με τον Χριστό σε περίοπτη θέση, την επιγραφή δίπλα «πώς να τετραγωνίσετε τον κύκλο» και από πάνω ένα τετράγωνο φωτοστέφανο. Παρ' όλο που οι παραπάνω αφορισμοί μόνο οργισμένες αντιδράσεις μπορεί να προκαλέσουν, κάποιοι όχι απλά δεν θίγονται αλλά πάνε και μερικά βήματα παραπέρα.
Με σκέψεις για προσφυγές μέχρι και στα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια, η «Ένωση Αθέων» διαπιστώνει πως «η θρησκευτική ελευθερία είναι μια έννοια ελάχιστα κατανοητή στη χώρα μας».
Υπάρχει τέτοια Ένωση; Κι όμως. «Υπάρχουν πολλοί που δεν το δηλώνουν ανοικτά από φόβο κοινωνικού στίγματος. Να ακουστεί δημόσια η φωνή μας και να αντιπροσωπεύσουμε την αθεϊστική σκοπιά των πραγμάτων στον κοινωνικό διάλογο». Για την ώρα η Ένωση Αθέων είναι μια απλή ένωση προσώπων, η οποία όμως βρίσκεται στη διαδικασία ίδρυσης σωματείου που αναμένεται να ολοκληρωθεί τον ερχόμενο Μάιο. «Αντιληφθήκαμε ότι χρειαζόμαστε νομική υπόσταση για να προχωρήσουμε σε διεκδικήσεις». Μόλις αποκτήσουν νομική προσωπικότητα, θα αρχίσουν να προβαίνουν και σε νομικές ενέργειες, όπως η καταγγελία της αναγραφής του θρησκεύματος σε κρατικά έγγραφα. «Εάν δεν δικαιωθούμε στο Συμβούλιο της Επικρατείας», λένε, «θα καταφύγουμε στα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια, με όλα όσα αυτό συνεπάγεται για την Ελλάδα». Το θρήσκευμα καταγράφεται «καταχρηστικά», όπως υποστηρίζουν, σε πάρα πολλά κρατικά έγγραφα και αρχεία.
«Κατήχηση»
Το πλαίσιο δράσης της Ένωσης Αθέων είναι να παρέχει πληροφορίες για τα δικαιώματα που ήδη ισχύουν σύμφωνα με το νόμο, όπως η απαλλαγή από το μάθημα των θρησκευτικών στα σχολεία, η διαγραφή του θρησκεύματος από το ληξιαρχείο, η διαφορά ανάμεσα σε ονοματοδοσία και βάπτιση κ.λπ. «Επίσης κάνουμε παρεμβάσεις προς τους αρμόδιους φορείς για θέματα όπως η καταχρηστική αναγραφή του θρησκεύματος στα απολυτήρια των σχολείων, και σε πολλά άλλα κρατικά αρχεία και έγγραφα, οι θρησκευτικές αναφορές στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση».
Η τελευταία παρέμβαση της Ένωσης Αθέων έγινε προς το υπουργείο Παιδείας και προτείνει - μεταξύ άλλων - την πλήρη κατάργηση των θρησκευτικών στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση, αφού σε αυτές τις ηλικίες «ισοδυναμεί με κατήχηση». Ωστόσο, η ανάπτυξη θρησκευτικής συνείδησης «μπορεί κάλλιστα να καλυφθεί στη Δευτεροβάθμια, όταν ο μαθητής θα είναι πιο ώριμος και συνειδητοποιημένος».
Πάντως, καταλήγουν «στο θέμα της απαλλαγής από τα θρησκευτικά επικρατεί μεγάλη σύγχυση, για την οποία ευθύνεται η απροθυμία του υπουργείου Παιδείας να πάρει σαφή θέση στο ζήτημα».
ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΠΠΑΣ
Πρωτοετής φοιτητής πλέον, είχε πάρει απαλλαγή από το μάθημα των θρησκευτικών στην τελευταία τάξη του λυκείου: «Αποφάσισα συνειδητά να απαλλαγώ από το μάθημα των θρησκευτικών. Πρόκειται για ένα μάθημα που καταπατά τη θρησκευτική ελευθερία του ατόμου, καθώς από τις πρώτες κιόλας τάξεις του δημοτικού ουσιαστικά κατηχεί τα παιδιά στη θρησκεία του χριστιανισμού. Αναγνωρίζοντας μόνος μου το πρόβλημα, αποφάσισα να απαλλαγώ από το συγκεκριμένο μάθημα στη Γ Λυκείου. Ο κηδεμόνας μου, αν και χριστιανός, δέχτηκε να υπογράψει τη δήλωση απαλλαγής. Σύμφωνα με την τότε διεύθυνση του σχολείου, προκειμένου να απαλλαγείς έπρεπε επίσης να δηλώσεις (προφορικά) "αλλόθρησκος" και υποχρεωνόσουν να παρακολουθείς κάποιο άλλο μάθημα σε άλλο τμήμα την ώρα των θρησκευτικών. Παραδόξως, κάθε σχολείο ακολουθεί διαφορετική πολιτική απαλλαγών, ερμηνεύοντας ελεύθερα τις ήδη αντιφατικές εγκυκλίους. Οι περισσότεροι συμμαθητές μου ξαφνιάστηκαν μαθαίνοντας πως έχουν τη δυνατότητα απαλλαγής από τα θρησκευτικά. Όσοι επιχείρησαν να κάνουν το ίδιο, ντράπηκαν ή φοβήθηκαν να το ζητήσουν από τους γονείς τους, οι οποίοι πιθανόν να το θεωρούν θέμα ταμπού που θα μπορούσε να τους "στιγματίσει" στον κοινωνικό τους περίγυρο».
ΜΗΤΕΡΑ
«Το δικαίωμα απαλλαγής από το μάθημα των θρησκευτικών το άσκησα ανεμπόδιστα ήδη από το 1982, όταν ήμουν μαθήτρια. Απαλλάξαμε τη μεγάλη μας κόρη στο γυμνάσιο φοβούμενοι πιθανή περιθωριοποίησή της, κάτι όμως που δεν συνέβη ποτέ. Έτσι, τα μικρά μας δεν έκαναν καθόλου θρησκευτικά, φροντίσαμε για την απαλλαγή τους ήδη από τη Γ' Δημοτικού. Δεν είχαμε κανένα πρόβλημα ούτε με τους εκπαιδευτικούς ούτε με τους συμμαθητές τους. Στο Γυμνάσιο δημιουργήθηκε ένα θέμα με το διευθυντή, λόγω της ελλιπούς ενημέρωσής του για την ισχύουσα νομοθεσία, το οποίο όμως λύθηκε άμεσα. Μεγαλώνουμε τα παιδιά μας μαθαίνοντάς τα τις πανανθρώπινες αξίες. Αν αύριο, ως ενήλικες, νιώσουν ότι τους χρειάζεται να πιστεύουν σε κάποιο θεό, ας είναι αποκλειστικά δική τους απόφαση».
ΜΑΘΗΤΡΙΑ
«Πήρα απαλλαγή από το μάθημα των θρησκευτικών στη Β' Γυμνασίου. Το οικογενειακό μου περιβάλλον ποτέ δεν με πίεσε να διαλέξω τα πιστεύω μου. Μέσω συζητήσεων έμαθα να σκέφτομαι σφαιρικά, χωρίς καθοδήγηση να ασπαστώ κάτι που ίσως ακόμα δεν μπορούσα να καταλάβω. Στα χρόνια που ακολούθησαν μέχρι την αποφοίτησή μου δεν είχα κάποια άσχημη αντιμετώπιση. Ήμουν αρκετά έτοιμη να υποστηρίξω τις απόψεις μου, αλλά φρόντισα επίσης να μη χαλάσω τις σχέσεις μου προσπαθώντας να τις επιβάλω στους άλλους».
αναδημοσίευση από την εφημερίδα «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ» (28.02.2011)
Anagrafes.com
Διαβάστε περισσότερα »

Παππάδες αρπάχτηκαν για τα… «τυχερά» του Ψυχοσαββάτου!

http://www.star.gr/uploads/images_resize/2011/03/82587_1247.jpgΤρικούβερτος καυγάς για τα «τυχερά» του Ψυχοσαββάτου στήθηκε στο Νεκροταφείο... του Αγίου Φλώρου στη Μεσσηνία όταν ο παπάς του χωριού -πηγαίνοντας στο κοιμητήριο για να εκτελέσει τα τρισάγια- είδε έναν άλλο ιερέα να βρίσκεται εκεί!

Η αντίδραση του... άμεση: πλησιάζει τον ηλικιωμένο κληρικό (τον οποίο είχε στείλει η Μητρόπολη καθώς τα Ψυχοσάββατα είναι μεγάλη η ζήτηση από τη μεριά των πιστών) και αρχίζει να κατεβάζει μερικά… «καντήλια» στον ηλικιωμένο "επισκέπτη"-παπά καθώς θα έπρεπε να μοιραστεί μαζί του τα χρήματα από τα τρισάγια!

Ο κόσμος που ήταν παρών στο συμβάν κυριολεκτικά τα έχασε με το… «κήρυγμα αγάπης» του δεσπότη, ενώ ο δεύτερος ιερέας αποχώρησε αμίλητος.

Το περιστατικό, όμως, δεν άργησε να φθάσει στα αυτιά του μητροπολίτη ο οποίος τιμώρησε με αργία τον οξύθυμο παπά. Ετσι, ο μητροπολίτης κ. Χρυσόστομος επέβαλε στον ιερέα την ποινή την τρίμηνης αργίας από κάθε ιεροπραξία καθώς -όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Μητρόπολης- ο συγκεκριμένος ιερωμένος επέδειξε ανάρμοστη, απρεπή, εχθρική και ανάδελφο συμπεριφορά σε νέο κληρικό και σκανδάλισε τους παρευρισκόμενους πιστούς.

http://24wro.blogspot.com
Διαβάστε περισσότερα »

Υπερπροσφορά! Το αφεντικό τρελάθηκε!!!

2 ποτά στην τιμή των... 2 ποτών...



Διαβάστε περισσότερα »

Οι καλύτερες τούμπες του Φεβρουαρίου!

Διαβάστε περισσότερα »

Γερμανός vs Έλληνας


Γερμανος: Σοβαρά; Απίστευτο ! Εντυπωσιακό!
Ελληναρας : Πω , πω κουφάθηκα ρε π@ύσtη!

Γερμανος : Δε με απασχολεί ιδιαίτερα το συγκεκριμένο ζήτημα
Ελληναρας : Στ ‘@ρχίδι@μου !

Γερμανος : Μου αρέσουν οι προκλήσεις
Ελληναρας : Γ@μώ την τύχη μου! Κι άλλη στραβή! ...



Γερμανος : Δεν είχα σχέση με το συγκεκριμένο εγχείρημα
Ελληναρας : Τι στο διάολο έχω να κάνω εγώ με αυτή την π@π@ρι@ !

Γερμανος : Ναι , οπωσδήποτε σήμερα θα μπορέσω να δουλέψω μερικές ώρες παραπάνω
Ελληναρας : Ωραία ! Και κερατάς και δαρμένος !

Γερμανος : Δε γνωρίζει ο συνάδελφος το συγκεκριμένο πρόβλημα
Ελληναρας : Είναι εντελώς μ@λ@κ@ς !

Γερμανος : Με συγχωρείτε κύριε
Ελληναρας : ΕΕ ! Εσύ ! Ναι , εσύ ρε μ@λαάκ@!

Γερμανος : Ο προϊστάμενος δεν έμεινε ιδιαίτερα ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα
Ελληναρας : Είστε όλοι άχρηστοι !

Γερμανος : Λυπάμαι αλλά δε μπορώ να σε εξυπηρετήσω
Ελληναρας : Δε γ@μιέσαι λέω γω!

Γερμανος : Ε πιτέλους αναγνωρίστηκαν οι προσπάθειές της
Ελληναρας : Τι ; Πήρε προαγωγή ; Αναρωτιέμαι πόσους από το διοικητικό συμβούλιο έχει τσι$μπουκώσει

Γερμανος : Μήπως θυμάσαι που τοποθέτησες τα έγγραφα που σου έδωσα ;
Ελληναρας : Τι τα έκανες τα κωλόχ@ρτ@;

Γερμανος : Νομίζω πως η πρότασή σου είναι ανεφάρμοστη
Ελληναρας : Καλά , σκ@τ@ έχεις στο μυαλό σου;

Γερμανος : Το νέο αίτημα του για αύξηση απορρίφθηκε
Ελληναρας : Πάλι τα @ρχίδι@ μου πήρε!

Γερμανος : Δεν υπάρχουν περιθώρια για περαιτέρω ανέλιξη
Ελληναρας : Θα ψοφήσεις και θα είσαι ακόμα κλητήρας !

Γερμανος : Το φωτοτυπικό έχει τεθεί εκτός λειτουργίας
Ελληναρας : Πάλι χάλασε η μπακατέλα!

Γερμανος : Οι συνθήκες εργασίας δεν είναι οι ιδανικότερες
Ελληναρας : Μπορντέλο έχουμε καταντήσει!

Γερμανος : Ο ανελκυστήρας δεν λειτουργεί
Ελληναρας : Από τα σκαλιά και άμα σ’αρέσει!

Διαβάστε περισσότερα »

Σαν Σήμερα: 02/03/2011



1907: Πρόσφυγες από την Αγχίαλο Βουλγαρίας ιδρύουν τη Νέα Αγχίαλο στον Αλμυρό Βόλου.

1923: Κυκλοφορεί το πρώτο τεύχος του περιοδικού TIME.

1924: Γεννιέται ο φιλόλογος και συγγραφέας Ρένος Αποστολίδης.

1931: Γεννιέται ο τελευταίος ηγέτης της Σοβιετικής Ένωσης Μιχαήλ Γκορμπατσόφ.

1931: Γεννιέται ο αμερικανός δημοσιογράφος και συγγραφέας Τομ Γουλφ.

1942: Γεννιέται ο αμερικανός ρόκερ Λου Ριντ.

1948: Γεννιέται ο βρετανός ρόκερ Ρόρι Γκάλαχερ.

1962: Γεννιέται ο αμερικανός ρόκερ Τζον Μπον Τζόβι.

1992: Η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ καλωσορίζει εννέα νέα μέλη: οκτώ πρώην Σοβιετικές Δημοκρατίες και το Σαν Μαρίνο.

2003: Πεθαίνει, σε ηλικία 76 ετών, ο αμερικανός τραγουδοποιός Χανκ Μπάλαρντ. Έγραψε και τραγούδησε το 1958 το τραγούδι «The Twist», το οποίο τότε πέρασε απαρατήρητο. Ένα χρόνο αργότερα, το τραγούδησε ο Τσάμπι Τσέκερ και ξεκίνησε την τρέλα του χορού τουίστ τη δεκαετία του ΄60.
Διαβάστε περισσότερα »