Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

Χρεοκρατία ......Πρέπει να το δουν όλοι ! ! !

"Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ένα ντοκιμαντέρ με παραγωγό το θεατή.

Διαβάστε περισσότερα »

Ο Πρετεντέρης κι ο βοσκός....


Μόλις άκουσα για την τετραήμερη(…) απεργία των ΜΜΕ, έκανα την ίδια σκέψη με την πλειοψηφία του κόσμου: «Τέσσερις μέρες χωρίς Πρετεντέρη, Τράγκα, Τρέμη και το κακό συναπάντημα. Yeah!». Μετά όμως θυμήθηκα ότι δε βλέπω κανέναν απ’αυτούς ούτως ή άλλως και η επόμενη σκέψη μου ήταν η εξής: «Στα παπάρια μου». Μετά όμως έκανα και τρίτη σκέψη: «Αμάν… απεργούν και οι ιστοσελίδες. Τι θα διαβάσω;».

Καλά και χρυσά τα blogs, αλλά εκεί διαβάζει κανείς απόψεις ή βρίσκει σκέτη καταγραφή γεγονότωνπου είναι αναπαραγωγή από τα επαγγελματικά sites. Αν αυτά απεργούν (μαζί και το ΑΠΕ) τότε επικρατεί ξεραΐλα πληροφοριών παντού...

Ευτυχώς όμως καμάρια μου δεν είμαι δημοσιογράφος και δεν απεργώ. Ένας «Νίντζα των αποκαλύψεων» εξάλλου δεν απεργεί ποτέ. Τι σας έχει σήμερα; Ακολούθησε τον Πρετεντέρη που εκμεταλλεύτηκε το τετραήμερο και πήγε ένα μικρό ταξιδάκι…









































































http://www.drseeng.com/
Διαβάστε περισσότερα »

Ήταν ο Ψωμιάδης, ο ΛεΠα και ο Τσακ Νόρρις...


Ενώ η πολιτική ατιμωρησία έχει φτάσει στο ζενίθ της, χθες παρακολουθήσαμε έκπληκτοι τηνεξαίρεση του κανόνα και μάλιστα με πρωταγωνιστή ένα από τα πιο ισχυρά μέλη της πολιτικής ζωής της χώρας. Και ο λόγος; Είχε «μειώσει τα πρόστιμα σε πρατήριο καυσίμων που είχε κατηγορηθεί για νοθεία κατ’επανάληψη». Τόσο απλό ήταν… Κι εμείς αναλώνουμε φαιά ουσία με τις ρήψεις γιαουρτιών.

Ο Ψωμιάδης λοιπόν τίθεται σε διαθεσιμότητα για 6 ή 12 μήνες, μέχρι να παρθεί οριστικά η απόφαση από τον Άρειο Πάγο. Πολύ πιθανό είναι να υπάρξει ανατροπή μέχρι τότε, αλλά το πλήγμα στον (πρώην;) Περιφερειάρχη είναι καίριο.

Το εκτελεστικό απόσπασμα τον περιμένει μαζί με... εκλεκτή παρέα. Δύο πρόσωπα που επίσης απασχόλησαν την επικαιρότητα το τελευταίο διάστημα: Ο Λε-Πα και ο Τσακ Νόρρις (του οποίου το Facebook θα διαβάσετε αύριο). Πάμε να δούμε τι είπαν οι τρεις τους στις τελευταίες τους στιγμές:






















































































http://www.drseeng.com
Διαβάστε περισσότερα »

Αυτό δεν είναι πορνό!!!



Απίστευτη έμπνευση, τρομερή παρωδία. Δείτε πώς οι ταινίες πορνό μπορούν να πάρουν μία εντελώς διαφορετική διάσταση!







Διαβάστε περισσότερα »

Η πιο τρελή εκτέλεση πέναλτι!!


Ο Γιόονας Γιόκινεν σκόραρε από την άσπρη βούλα με έναν ασύλληπτο τρόπο, καθώς πριν η μπάλα καταλήξει στα δίχτυα του αντίπαλου γκολκίπερ είχε προλάβει να πραγματοποιήσει... ανάποδη τούμπα! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ 
Η αναμέτρηση για το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα Ελβετίας μεταξύ της FC Baar και της FC Sempach θεωρητικά δεν θα "συγκινούσε" παρά ελάχιστα άτομα σε όλο τον πλανήτη, όμως ο Γιόνας Γιόκινεν φρόντισε να δώσει τεράστιο ενδιαφέρον στο τοπικό αυτό ντέρμπι.

Και αυτό γιατί με το σκορ στο 0-0, ο πρώην διεθνής με την Εθνική Νέων της Φιλανδίας αποφάσισε να "συστηθεί" σε πολύ κόσμο πετυχαίνοντας ένα από πιο θεαματικά γκολ στην ιστορία της μπάλας.
Τι έκανε; Ταυτόχρονα με την εκτέλεση της εσχάτης των ποινών έκανε μία εκπληκτική ανάποδη τούμπα, με τη μπάλα να αναπαύεται στην εστία και τον ίδιο να προσγειώνεται την ίδια στιγμή στο χορτάρι.

Για την ιστορία να αναφέρουμε, ότι η FC Baar ήταν τελικά η νικήτρια του ντέρμπι, καθώς μετά το ζογκλερικό τέρμα που σημείωσε ο νεαρός Φινλανδός άσος της, κατάφερε να πετύχει άλλα δύο τέρματα διατηρώντας παράλληλα ανέπαφη την εστία της.

Απίστευτη εκτέλεση πέναλτι στην Ελβετία by pklora7

Sport24.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Η σκληρή ζωή του στρατιώτη!


Και τα χαρακώματα


Διαβάστε περισσότερα »

Καταδικάστηκε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης...


Σε φυλάκιση ενός έτους με τριετή αναστολή, καταδικάστηκε από το πενταμελές εφετείο Θεσσαλονίκης ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Ο κ. Ψωμιάδης είχε κριθεί ένοχος για παράβαση καθήκοντος στις 13 Φεβρουαρίου του 2009 και είχε καταδικαστεί σε ...12μηνη φυλάκιση με τριετή αναστολή.

Ο κ. Ψωμιάδης είχε παραπεμφθεί σε δίκη μετά από καταγγελία υψηλόβαθμου υπαλλήλου της πρώην νομαρχίας Θεσσαλονίκης ότι αποπέμφθηκε όταν αντέδρασε σε υπερβολική μείωση προστίμων σε πρατηριούχο.

Σύμφωνα με την αγόρευση του εισαγγελέα (ζήτησε την ενοχή του), "προκύπτουν και αντικειμενικά και υποκειμενικά κριτήρια για την παράβαση καθήκοντος του περιφερειάρχη επειδή είχε μειώσει τα προστιμα σε πρατηριούχο υγρών καυσίμων που είχε κατηγορηθεί για νοθεία κατ΄ επανάληψη. Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης στην απολογία του υποστήριξε ότι έδρασε νόμιμα.

Σε διαθεσιμότητα ο Περιφερειάρχης

Σύμφωνα με τον νόμο, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης θα τεθεί σε διαθεσιμότητα, μέχρι να αποφανθεί οριστικά και αμετάκλητα ο Άρειος Πάγος.

Μέχρι να παραλάβει την απόφαση ο γενικός γραμματέας αποκεντρωμένης διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης, Θύμιος Σώκος, από το δικαστήριο, τον θέτει σε προσωρινή αργία.

Μέχρι να ανακοινωθεί η οριστική παύση ή αργία του από τον υπουργό Εσωτερικών Γ. Ραγκούση θα τον αντικαθιστά ο αδερφός του Δ. Ψωμιάδης, τον οποίο ο ίδιος έχει ορίσει ως αναπληρωτή.

Μετά την οριστική παύση ή την αργία (6μηνη ή ενός έτους), θα εκλεγεί με ψηφοφορία μεταξύ των συμβούλων ο νέος Περιφερειάρχης





http://totefteri.blogspot.com
Διαβάστε περισσότερα »

Ηλικιωμένη γυναίκα αφήνει την αρμενία χωρίς διαδίκτυο για 12 ώρες


Μια 75χρονη γυναίκα από τη Γεωργία (τη χώρα, όχι την πολιτεία των Η.Π.Α.), διέπραξε ένα εντυπωσιακό κατόρθωμα διεθνούς σαμποτάζ...
παρότι επρόκειτο μάλλον για ένα ατύχημα από εξαιρετικά κακή τύχη.

Ενώ έψαχνε για καλώδια χαλκού, για να πουλήσει το χαλκό που περιέχουν, κοντά στο σπίτι της στο χωριό Ksani, η ανώνυμη τρίτης ηλικίας κυρία, κατάφερε να πέσει πάνω σε ένα κρίσιμο καλώδιο οπτικών ινών, το οποίο ήταν υπεύθυνο για την παροχή σύνδεσης στο διαδίκτυο “του 90% των ιδιωτών και εταιρικών χρηστών διαδικτύου της Αρμενίας”, καθώς και για μερικές συνδέσεις στη δική της χώρα, τη Γεωργία.

Το γρήγορο χτύπημά της στην καρδιά του ανωτέρω αγωγού μεταφοράς δεδομένων, είχε ως αποτέλεσμα όλοι αυτοί οι δυστυχείς χρήστες να πεταχτούν εκτός Internet και να παραμείνουν έτσι για σχεδόν 12 ώρες, ενώ η Γεωργιανή Railway Telecom έψαχνε σαν τρελή να βρει και στη συνέχεια να επιδιορθώσει τη ζημιά.

Παρά τα σχετικά μη ταπεινά κίνητρά της, η 75χρονη αντιμετωπίζει ποινή τριών χρόνων φυλάκισης για τη ζημιά που προκάλεσε.

Θα έλεγα ότι τέλος καλό όλα καλά, αλλά αυτό δε μου φαίνεται και για καλό τέλος.

Αν πάντως, δείτε τη γιαγιά σας με κανένα γκασμά στο χέρι, έχετε το νου σας, γιατί στην Ελλάδα ποιος ξέρει πόσος χρόνος θα χρειαστεί για να βρεθεί (δε συζητάμε για να διορθωθεί), μια τέτοια βλάβη.
http://www.dailytech.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Σαν σήμερα 8/4/2011


1820: Ένας αγρότης στη Μήλο, σκάβοντας στο κτήμα του, ανακαλύπτει ένα αρχαίο γυναικείο άγαλμα. Είναι η πασίγνωστη σήμερα Αφροδίτη της Μήλου.
1904: Η Βρετανία και η Γαλλία υπογράφουν μία ιστορική συμφωνία, την οποία ονομάζουν «Εγκάρδια Συμφωνία» και διευθετούν όλες τις διαφορές τους.
1950: Ξεκινά το πρώτο πρωτάθλημα του ΝΒΑ.
1989: Το ΚΚΕ, η Ελληνική Αριστερά, η ΕΔΑ και ανεξάρτητοι αριστεροί συγκροτούν το Συνασπισμό της Αριστεράς και της Προόδου. Πρόεδρος ορίζεται ο Χαρίλαος Φλωράκης και γραμματέας ο Λεωνίδας Κύρκος.
1990: Η Νέα Δημοκρατία αναδεικνύεται πρώτο κόμμα, με ποσοστό 46,8% και 150 έδρες, στις τρίτες βουλευτικές εκλογές που έγιναν μέσα σ' ένα χρόνο. Ακολουθούν το ΠΑΣΟΚ με 38,6% και ο Συνασπισμός με 10,2%.
1996: H κυβέρνηση της Νέας Γιουγκοσλαβίας (Σερβία και Μαυροβούνιο) αναγνωρίζει την ΠΓΔΜ με το όνομα Μακεδονία.
  • Γεννησεις
563 π.Χ: Βούδας, θρησκευτικός ηγέτης, ιδρυτής του βουδισμού. [θαν. 483 π.Χ.]
1798: Διονύσιος Σολωμός, ποιητής. [θαν. 9/2/1857]
1941: Βιβιέν Γουέστγουντ, αγγλίδα σχεδιάστρια μόδας, που διαμόρφωσε τη μόδα του πανκ και του νιου-γουέιβ.
  • Θανατοι
1861: Ελίσα Ότις, αμερικανός εφευρέτης του ασανσέρ. [γεν. 3/8/1911]
1942: Κώστας Σκαρβέλης, συνθέτης του ρεμπέτικου. [γεν. 1880]
1973: Πάμπλο Πικάσο, ισπανός ζωγράφος. [γεν. 25/10/1881]
Διαβάστε περισσότερα »

Ποιούς εξυπηρετεί η απεργία στα ΜΜΕ?


Μέσα στις ελληνικές πρωτοτυπίες, εντάσσεται και η 96ωρη αφωνία που από χθες έχουν επιβάλλει σε όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης η ΕΣΗΕΑ και η Διασωματειακή Επιτροπή. Μια ακόμη ελληνική πρωτοτυπία είναι ότι οι ονομαζόμενοι «λειτουργοί» της ενημέρωσης, γελοιοποιούντες την ενημέρωση και τον εαυτό τους δέχτηκαν να δουλέψουν για την έκδοση των κυριακάτικων φύλλων την Πέμπτη.


Η απεργία κηρύχθηκε με βασικό αίτημα την υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας. Το αίτημα είναι δίκαιο, αλλά την εποχή που εξαιτίας της κρίσης παντού γίνονται μειώσεις, δεν μπορείς να εκβιάσεις αυξήσεις, από επιχειρήσεις που βρίσκονται στα όρια της πτώχευσης. Αντίθετα με το να τους στερούν με την απεργία και τα έτσι και αλλιώς μειωμένα έσοδα, επιταχύνουν την κατάρρευση των επιχειρήσεων ΜΜΕ.
Ξεχνά η ΕΣΗΕΑ ότι δεν είναι άμοιρη ευθυνών για την σημερινή κατάσταση στα ΜΜΕ αλλά και για το επίπεδο της ενημέρωσης. Υπηρέτησε πιστά και με το αζημίωτο τους σκοπούς και τις επιδιώξεις των διαπλεκόμενων επιχειρηματιών που μπήκαν στα ΜΜΕ για να εξυπηρετήσουν τα επιχειρηματικά τους συμφέροντα.
Η πείρα έχει δείξει ότι τα μαξιμαλιστικά αιτήματα των εργαζόμενων οδηγούν συνήθως στο τίποτα και στο κλείσιμο των επιχειρήσεων. Διευκολύνουν δε τους επιχειρηματίες, οι οποίοι σπρώχνουν την ευθύνη στους εργαζόμενους, οι οποίοι είναι και οι τελευταίοι που κλείνουν την πόρτα.
Τα λέει όλα με τη γελοιογραφία του στο ΒΗΜΑ της Κυριακής, που κυκλοφόρησε χθες Πέμπτη, ο Κώστας Μητρόπουλος.


www.kentri.gr
Διαβάστε περισσότερα »