Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

Ηλικιωμένη γυναίκα αφήνει την αρμενία χωρίς διαδίκτυο για 12 ώρες


Μια 75χρονη γυναίκα από τη Γεωργία (τη χώρα, όχι την πολιτεία των Η.Π.Α.), διέπραξε ένα εντυπωσιακό κατόρθωμα διεθνούς σαμποτάζ...
παρότι επρόκειτο μάλλον για ένα ατύχημα από εξαιρετικά κακή τύχη.

Ενώ έψαχνε για καλώδια χαλκού, για να πουλήσει το χαλκό που περιέχουν, κοντά στο σπίτι της στο χωριό Ksani, η ανώνυμη τρίτης ηλικίας κυρία, κατάφερε να πέσει πάνω σε ένα κρίσιμο καλώδιο οπτικών ινών, το οποίο ήταν υπεύθυνο για την παροχή σύνδεσης στο διαδίκτυο “του 90% των ιδιωτών και εταιρικών χρηστών διαδικτύου της Αρμενίας”, καθώς και για μερικές συνδέσεις στη δική της χώρα, τη Γεωργία.

Το γρήγορο χτύπημά της στην καρδιά του ανωτέρω αγωγού μεταφοράς δεδομένων, είχε ως αποτέλεσμα όλοι αυτοί οι δυστυχείς χρήστες να πεταχτούν εκτός Internet και να παραμείνουν έτσι για σχεδόν 12 ώρες, ενώ η Γεωργιανή Railway Telecom έψαχνε σαν τρελή να βρει και στη συνέχεια να επιδιορθώσει τη ζημιά.

Παρά τα σχετικά μη ταπεινά κίνητρά της, η 75χρονη αντιμετωπίζει ποινή τριών χρόνων φυλάκισης για τη ζημιά που προκάλεσε.

Θα έλεγα ότι τέλος καλό όλα καλά, αλλά αυτό δε μου φαίνεται και για καλό τέλος.

Αν πάντως, δείτε τη γιαγιά σας με κανένα γκασμά στο χέρι, έχετε το νου σας, γιατί στην Ελλάδα ποιος ξέρει πόσος χρόνος θα χρειαστεί για να βρεθεί (δε συζητάμε για να διορθωθεί), μια τέτοια βλάβη.
http://www.dailytech.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου