Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

Η πιο τρελή εκτέλεση πέναλτι!!


Ο Γιόονας Γιόκινεν σκόραρε από την άσπρη βούλα με έναν ασύλληπτο τρόπο, καθώς πριν η μπάλα καταλήξει στα δίχτυα του αντίπαλου γκολκίπερ είχε προλάβει να πραγματοποιήσει... ανάποδη τούμπα! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ 
Η αναμέτρηση για το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα Ελβετίας μεταξύ της FC Baar και της FC Sempach θεωρητικά δεν θα "συγκινούσε" παρά ελάχιστα άτομα σε όλο τον πλανήτη, όμως ο Γιόνας Γιόκινεν φρόντισε να δώσει τεράστιο ενδιαφέρον στο τοπικό αυτό ντέρμπι.

Και αυτό γιατί με το σκορ στο 0-0, ο πρώην διεθνής με την Εθνική Νέων της Φιλανδίας αποφάσισε να "συστηθεί" σε πολύ κόσμο πετυχαίνοντας ένα από πιο θεαματικά γκολ στην ιστορία της μπάλας.
Τι έκανε; Ταυτόχρονα με την εκτέλεση της εσχάτης των ποινών έκανε μία εκπληκτική ανάποδη τούμπα, με τη μπάλα να αναπαύεται στην εστία και τον ίδιο να προσγειώνεται την ίδια στιγμή στο χορτάρι.

Για την ιστορία να αναφέρουμε, ότι η FC Baar ήταν τελικά η νικήτρια του ντέρμπι, καθώς μετά το ζογκλερικό τέρμα που σημείωσε ο νεαρός Φινλανδός άσος της, κατάφερε να πετύχει άλλα δύο τέρματα διατηρώντας παράλληλα ανέπαφη την εστία της.

Απίστευτη εκτέλεση πέναλτι στην Ελβετία by pklora7

Sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου