Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

Το Facebook της Άντζελας Δημητρίου!

Πιστεύω πως η Άντζελα Δημητρίου είναι από τους ανθρώπους που δεν έχουν ούτε έναν εχθρό στη ζωή τους. Θα μου πείτε… μετά από τόσες θεϊκές ατάκες που έχει ξεστομίσει (με πιο γνωστή την «κανείς δεν είναι άσφαλτος», που τυχαίνει να είναι… ολόσωστη), λογικό είναι το πρώτο συναίσθημα που σου προκαλεί, να είναι η συμπάθεια.

Οι καχύποπτοι ίσως πείτε πως επίτηδες πετάει τόσα μαργαριτάρια (όπως κάνει η Μενεγάκη, η οποία ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ συμμετέχει και στο σημερινό ποστ) για να κάνει ντόρο γύρω από το όνομά της. Μπορεί και να’ναι έτσι, αν και αμφιβάλλω…

Όπως και να έχει, την πάω με χίλια, δε με θεωρώ καλύτερο από αυτήν (μικρός νόμιζα πως «παιδί μάλαμα» ήταν όποιος αγαπούσε τον ομώνυμο τραγουδιστή), την προσκυνώ και την κατασκοπεύω: Ορίστε τι έγραψε στο τελευταίο της status στο Facebook:




Διαβάστε περισσότερα »

Άντρας για 24 ώρες...

Έρευνα που έγινε από την εταιρία FOCUS δείχνει τι θα έκαναν οι γυναίκες αν μπορούσαν να γίνουν άντρες για 24 ώρες.

τΤο ερώτημα έγινε σε γυναίκες ηλικίας 18 έως 44 ετών.


46,1% θα πήγαινα στο Αγιο Όρος

37,4% θα έκανα σεξ για να δω πως είναι από την πλευρά του άντρα

35,9% θα έβγαινα έξω με αντροπαρέα

24,4% θα πετούσα τα ρούχα μου και τα παπούτσια μου μπαίνοντας στο σπίτι

18,5% θα εκτονωνόμουν βρίζοντας στο γήπεδο

12,9% θα πήγαινα σε στριπτιτζάδικο

12,5% θα την έπεφτα αδιακρίτως στις γυναίκες

11,5% θα έτρωγα μεγάλες μερίδες

9,5% θα έπαιζα ξύλο





Ε, ναhttp://www.ipanic.gr

ι λοιπόν, 4,6 στις 10 γυναίκες δεν πάνε καλά...

Διαβάστε περισσότερα »

Πρωτοφανής διαδήλωση στο Λονδίνο κατά των περικοπών

Δεκάδες χιλιάδες διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν το Σάββατο στο κέντρο του Λονδίνου διαμαρτυρόμενοι για τις περικοπές στις δημόσιες υπηρεσίες.
Οι διαδηλωτές συνέρρευσαν στο Λονδίνο από όλη τη χώρα με πανώ, σφυρίχτρες και μπαλόνια. Εκτεταμένα επεισόδια από ομάδες που αποσπάστηκαν από τον κορμό της πορείας.
Στους συγκεντρωμένους μίλησε ο αρχηγός των Εργατικών Έντι Μίλιμπαντ.
Σύμφωνα με το BBC, οι διοργανωτές εκτιμούν ότι έχουν κινητοποιηθεί 250.000 άτομα σε αυτό που η συνομοσπονδία βρετανικών συνδικάτων αποκαλεί τη μεγαλύτερη διαδήλωση των τελευταίων χρόνων. Παρόμοιες διαδηλώσεις είχαν πραγματοποιηθεί το 2003 κατά του πολέμου στο Ιράκ. Η αστυνομία, ωστόσο, δεν κάνει εκτιμήσεις για τον αριθμό των διαδηλωτών.
Επεισόδια

Σύμφωνα με την Μητροπολιτκή Αστυνομία του Λονδίνου, ομάδα διαδηλωτών πέταξε μπογιές και αυτοσχέδια εκρηκτικά με λάμπες κατά κτιρίων, όπου στεγάζονται επιχειρήσεις και κατά αστυνομικών.
Σύμφωνα πάντα με την αστυνομία άλλη ομάδα, αποτελούμενη από άτομα με μαύρες κουκούλες πέταξε μπογιές σε καταστήματα και τράπεζες στην Όξφορντ Στρητ και στη Νιου Μποντ Στρητ.
Η ομάδα των κουκουλοφόρων αποσπάστηκε από μια μεγαλύτερη ομάδα διαδηλωτών και τα επεισόδια περιγράφονται από την αστυνομία ως μεμονωμένα.
Η κυβέρνηση συνασπισμού του Ντέιβιντ Κάμερον αποφάσισε να προχωρήσει σε περικοπές ύψους 80 εκατ. λιρών στον δημόσιο τομέα, σε μια προσπάθεια να θέσει υπό έλεγχο το έλλειμμα της χώρας.
Η συνομοσπονδία των σωματείων εκφράζει φόβους ότι οι περικοπές απειλούν την ανάκαμψη της οικονομίας της χώρας και πιέζει την κυβέρνηση να επιβάλλει φόρους στις τράπεζες και να κλείσει νομικά «παραθυράκια» που επιτρέπουν σε ορισμένες εταιρείες να πληρώνουν μικρότερους φόρους.
Η συνομοσπονδία των βρετανικών σωματείων έχει απευθύνει έκκληση για μια ειρηνική διαδήλωση και έχει καλέσει τους συγκεντρωμένους να ακολουθήσουν μια συγκεκριμένη πορεία. Ωστόσο, στους δρόμους έκαναν εμφάνιση φυλλάδια, που καλούν τους διαδηλωτές να μην ακολουθήσουν την επίσημη διαδρομή και να παραμείνουν στο κέντρο του Λονδίνου μετά το πέρας της διαδήλωσης.



πηγή: in.gr
Διαβάστε περισσότερα »

ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΑΓΩΓΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ FIMOTRO ΑΠΟ ΤΟ MEGA...

ακολουθεί αυτούσια η ανάρτηση του blog fimotro



ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
OI ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΙ ΖΗΤΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ!
Δεν ζητάνε πολλά. Μερικά... εκατομμυριάκια ευρώ. Όλοι μαζί. Ο διευθυντής ειδήσεων Παναγιωτόπουλος (δική του ιδέα ήταν),Τρέμη, Πρετεντέρης, Τσίμας και Καψής έστειλαν αγωγή στο Fimotro και σε συγκεκριμένο δημοσιογράφο (θα τη δημοσιεύσουμε ολόκληρη τη Δευτέρα), ο οποίος κατά την γνώμη τους βρίσκεται πίσω από το... blog μας! Τι μας καταμαρτυρούν; Ότι δημοσιεύσαμε ηλεκτρονική ψηφοφορία (εδώ) με ερώτηση "ποιο από τα παρακάτω δημοσιογραφικά πρόσωπα γλύφει καλύτερα την κυβέρνηση;"! Δεν αντέχουν στην κριτική. Θα την συνηθίσουν όμως σιγά-σιγά. Παρά τους εκφοβισμούς τους...
Fimotro





ΤΣΟΓΛΑΝΟΣ: Γιατί μου μυρίζει νέος νόμος περί ανωνυμίας blog μετά από αυτό???
Διαβάστε περισσότερα »

Πως ψωνίζουν οι γυναίκες και οι άντρες...

Γυναίκες: Προσπαθούν να παρκάρουν...
Παίρνουν ένα καροτσάκι.
Το γεμίζουν... με χρήσιμα πράγματα σε χρόνο ρεκόρ.
Βάζουν τα ψώνια στις σακούλες με απόλυτα λογικό τρόπο (ό,τι είναι για το
ψυγείο σε μία σακούλα, τα λαχανικά σε άλλη κλπ)
Πληρώνουν.
Γυρίζουν στο σπίτι
Αδειάζουν τις σακούλες και τακτοποιούν τα ψώνια.

Αντρες:

Παρκάρουν.
Μπαίνουν στο σούπερ-μάρκετ...
Ξαναβγαίνουν για να πάρουν καροτσάκι
Αντιλαμβάνονται ότι δεν έχουν κέρμα.
Πηγαίνουν στο περίπτερο να κάνουν ψιλά
Βρίσκουν ευκαιρία και διαβάζουν την "sportime" (σε σπάνιες κλινικές περιπτώσεις την ημερησία και τον επενδυτή)
Παίρνουν το καροτσάκι.
Κάνουν όλες τις πιθανές διαδρομές στο σούπερ-μάρκετ (κατά μήκος, κατά πλάτος και διαγώνια)
Τελικά αγοράζουν ένα ζευγάρι κάλτσες, 2 κατεψυγμένες πίτσες, φιστίκια, λουκάνικα, μπύρες και ένα κόμικς
Δεν ασχολούνται με άχρηστα πράγματα όπως βούτυρο, γάλα, γιαούρτι, απορρυπαντικό και λοιπές αηδίες
Πηγαίνουν στο ταμείο με την πιο ξανθιά και ......εννοείται πιο αργή ταμία
Βάζουν στη σακούλα τις πίτσες μαζί με τις κάλτσες και το κόμικς
Γυρίζουν σπίτι
Βάζουν τις σακούλες σ' ένα τραπέζι (ίσως πάλι νομίζουν ότι τα ψώνια θα βαρεθούν και θα βγουν μόνα τους).
Βάζουν όμως τις μπύρες στο ψυγείο (μα για τι τους περάσατε... για άσχετους
Την πέφτουν στον καναπέ με το κόμικς και τα φιστίκια και περιμένουν να κρυώσουν οι μπύρες.




Διαβάστε περισσότερα »

Τα νέα σήματα της Τροχαίας...από τον ΚΥΡ

Διαβάστε περισσότερα »

Μαθητές αρνήθηκαν να κοιτάξουν τους επισήμους στην παρέλαση της Σύρου!

Γύρισαν το πρόσωπό τους από την άλλη πλευρά...


Αποστρέφοντας το πρόσωπο τους απο τους επισήμους και γυρίζοντας το αριστερά προς το άγαλμα του Μιαούλη, οι μαθητές της Σύρου έδωσαν τη δικιά τους απάντηση στα κανάλια της Αθήνας, στο κύριο Ρήγα και τα πράσινα παπαγαλάκια. Το ζεστό χειροκρότημα των γονιών τους τους δικαίωσε!!

Μετά το τέλος της παρέλασης, παρέλασαν με μαύρα ρουχα και φιμωμένα στόματα οι μαθητές των δύο λυκείων που συγχωνεύονται.

Ακολούθησε διαμαρτυρία στα σκαλιά του Δημαρχείου και πορεία, πάντα κάτω απο το χειροκρότημα του κόσμου.βΤώρα κύριε Ρήγα τί θα ανακοίνωση θα βγάλετε; ότι τα παιδιά που παρέλασαν ήταν και αυτά μεταφερόμενα;.

Διαβάστε περισσότερα »

Έφυγαν τρέχοντας από την παρέλαση οι πολιτικοί σε όλη τη χώρα!


ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ

Φωτιές άναψε η παρουσία της υφυπουργού Εργασίας, Άννας Νταλάρα σε μαθητική παρέλαση στο Περιστέρι, καθώς αγανακτισμένοι γονείς της έδειξαν το δρόμο για την έξοδο, διαμαρτυρόμενοι για τις συγχωνεύσεις σχολείων. Στη Θεσσαλονίκη, ο υπουργός Άμυνας Ευάγγελος Βενιζέλος...



προέβλεψε καβγάδες, γι' αυτό και έφυγε λίγο πριν τη λήξη της παρέλασης!

Η Άννα Νταλάρα, από την εξέδρα των επισήμων δέχθηκε τα γιουχαΐσματα γονέων και μαθητών που ανάγκασαν το Δήμο να διακόψει τη μαθητική παρέλαση.

Οι γονείς ζήτησαν από την υφυπουργό να φύγει, ωστόσο η κυρία Νταλάρα δήλωσε ότι δεν πρόκειται να πάει πουθενά “γιατί έχουμε Δημοκρατία”.

Τότε, οι διαμαρτυρόμενοι ύψωσαν πανό και μαζί με τα παιδιά τους πραγματοποίησαν μικρή πορεία όπου και αποχώρησαν.

Μπορεί όμως η Άννα Νταλάρα να ήταν το θύμα, άλλη πολιτικός όμως έφυγε.

Η βουλευτής της ΝΔ, Κατερίνα Παπακώστα, αποχώρησε από την εξέδρα μετά τα γιουχαΐσματα!

Νωρίτερα στη Θεσσαλονίκη, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας έφυγε κυριολεκτικά “από την πίσω πόρτα”, λίγο πριν τη λήξη της παρέλασης.

Πού όρεξη τώρα για αντιπαραθέσεις.

Έτσι, προτού καν να υψωθεί ένα πανό, ο Ευάγγελος Βενιζέλος μπήκε στο υπουργικό αμάξι και κατευθύνθηκε προς άγνωστη κατεύθυνση...








http://apolitistosteki.blogspot.com

Διαβάστε περισσότερα »

Γιατί αλλάζουμε την ώρα δύο φορές κάθε χρόνο?

Η ημέρα που οι λάτρεις του ύπνου θα βρεθούν κατά μία ώρα λιγότερο στην αγκαλιά του... Μορφέα είναι προ των πυλών. Την Κυριακή, στις 3 τα ξημερώματα, οι δείκτες του ρολογιού θα προχωρήσουν μια ώρα μπροστά, καθώς είναι η στιγμή που λήγει η...


εφαρμογή του μέτρου της χειμερινής ώρας και ξεκινάει και επίσημα το καλοκαιράκι. Αναρωτηθήκατε ποτέ όμως, ποια είναι η αιτία που αλλάζουμε την ώρα δύο φορές τον χρόνο;


Στην Ελλάδα, στόχος της αλλαγής της ώρας είναι η εξοικονόμηση ενέργειας, μιας και συνολικά κατά τους επτά μήνες της θερινής ώρας εξοικονομούμε 210 ώρες ηλεκτρικής ενέργειας εκμεταλλευόμενοι το φυσικό φως.
Γι αυτήν την αλλαγή μπορεί να «κατηγορηθεί» ο Βενιαμίν Φραγκλίνος. Η σημαντική αυτή φιγούρα του Διαφωτισμού, ήταν ο πρώτος άνθρωπος που διατύπωσε το 1784 την ιδέα της θερινής ώρας, καθώς διαπίστωσε ότι περισσότερος ήλιος σημαίνει εξοικονόμηση χρημάτων και ενέργειας.
Έτσι, εκατομμύρια κάτοικοι σε διάφορες περιοχές του πλανήτη «αναγκάζονται» να ρυθμίζουν δύο φορές το χρόνο τα ρολόγια τους, εάν θέλουν να είναι… συνεπείς στις δουλειές τους.
Στην Ελλάδα, αλλά και σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση φέρνουμε το δείκτη μια ώρα πίσω τον Οκτώβριο και μια ώρα μπροστά τον Μάρτιο, στην τελευταία Κυριακή των δύο αυτών μηνών.
Η διαδικασία αυτή ξεκίνησε στη χώρα μας, όπως και παγκοσμίως, το 1973, μετά την ενεργειακή κρίση. Ωστόσο, η ελληνική κυβέρνηση το 1997 διατύπωσε τη σκέψη να σταματήσει η εφαρμογή του μέτρου της θερινής ώρας, έτσι ώστε να μην έχουμε μεγάλη διαφορά ώρας από τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες.

Κάτι τέτοιο, όμως, δεν εγκρίθηκε, με αποτέλεσμα το καλοκαίρι η Ελλάδα να είναι 3 ώρες και το χειμώνα 2 ώρες μπροστά από το Γκρίνουιτς. Στην πραγματικότητα, οι τοπικές ώρες κάθε περιοχής, όπως την Αθήνας, της Κέρκυρας και της Ρόδου, είναι διαφορετικές μεταξύ τους.




Αυτό το… πρόβλημα, όμως, δεν αφορά μόνο την περιοχή μας, αλλά και όλες τις πόλεις-σημεία πάνω στο χάρτη, λόγω των διαφορετικών συντεταγμένων τους.
Έτσι, για να αντιμετωπιστούν και πρακτικά αυτές οι διαφοροποιήσεις των λεπτών, αποφασίστηκε να χωριστεί η Γη σε 24 συνολικά ίσες ατράκτους (άξονες περιστροφής) και όλες οι χώρες που ανήκουν στην ίδια άτρακτο να έχουν και την ίδια επίσημη ώρα που θα διαφέρει από τη διπλανή άτρακτο κατά μία ώρα.
Παράλληλα, για να λυθεί το πρόβλημα που θα προέκυπτε για τις περιοχές των χωρών που βρίσκονται στα όρια διαφορετικής ατράκτου, αποφασίστηκε η επίσημη ώρα κάθε κράτους να είναι αυτή της πρωτεύουσάς του. Εάν δεν ίσχυε το τελευταίο, τότε όταν στην Αθήνα θα ήταν 12:00, στην Κέρκυρα το ρολόι θα έπρεπε να δείχνει 12:16, ενώ στη Ρόδο 12:49.
Η εναλλαγή της ώρας από «χειμερινή» σε «θερινή» και αντίστροφα εφαρμόστηκε για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου στην Αυστραλία, στη Γερμανία, στη Βρετανία και τις Ηνωμένες Πολιτείες.
Το μέτρο αυτό εφαρμόζουν σήμερα 70 χώρες παγκοσμίως.


perierga.gr


Διαβάστε περισσότερα »

Σαν σήμερα 26/3/2011


1881: Η Θεσσαλία προσαρτάται στην Ελλάδα.

1896: Ο Λεωνίδας Πύργος είναι ο πρώτος έλληνας ολυμπιονίκης στην ιστορία των σύγχρονων Ολυμπιακών Αγώνων. Στον τελικό του ξίφους ασκήσεως διδασκάλων νικά τον γάλλο Περονέ και κατακτά το χρυσό μετάλλιο.

1906: Πρώτη εμφάνιση στη Βουλή της εκσυγχρονιστικής «ομάδας των Ιαπώνων», που ασκεί έντονη κριτική στην κυβέρνηση Θεοτόκη.

1937: Στο Τέξας, οι καλλιεργητές σπανακιού αναγείρουν το άγαλμα ενός μεγάλου ευεργέτη του κλάδου, του Ποπάι.

1969: Στο Χίλτον του Άμστερνταμ, ο Τζον Λένον και η Γιόκο Όνο κάνουν το πρώτο «μπέντ-ιν» για την ειρήνη, δηλαδή μία ξαπλωτή διαμαρτυρία, όπου το ζεύγος παραμένει στο κρεβάτι για μέρες, ζητώντας με αυτό τον τρόπο ειρήνη στο Βιετνάμ.

1995: Τίθεται σε ισχύ η Συνθήκη Σένγκεν για την κατάργηση των ενδοσυνοριακών ελέγχων στα κράτη - μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

  • Γεννησεις

1849: Αρμάν Πεζό, ιδρυτής της ομώνυμης αυτοκινητοβιομηχανίας. [θαν. 2/1/1915]

1881: Γκούτσιο Γκούτσι, ιταλός σχεδιαστής μόδας, ιδρυτής του ομώνυμου οίκου αξεσουάρ πολυτελείας. [θαν. 2/1/1953]

1904: Ξενοφών Ζολώτας, οικονομολόγος και ακαδημαϊκός. Διετέλεσε πρωθυπουργός επί οικουμενικής κυβέρνησης την περίοδο 1989 - 1990 και Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος επί 19 χρόνια. [θαν. 11/6/2004]

  • Θανατοι

1814: Ζοζεφ Ινιάς Γκιγιοτέν, γάλλος γιατρός. Κατά τη διάρκεια της Γαλλικής Επανάστασης εισηγήθηκε την εισαγωγή της λαιμητόμου ως πιο «ανώδυνου» μέσου εκτέλεσης της θανατικής ποινής και αυτή πήρε το όνομά του (γκιλοτίνα). [γεν. 28/5/1738]

1827: Λούντβιχ φον Μπετόβεν, γερμανός συνθέτης. [γεν. 16/12/1770]

1940: Σπύρος Λούης, oλυμπιονίκης του μαραθωνίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1896.

Διαβάστε περισσότερα »