Σάββατο, 15 Ιανουαρίου 2011

Του έκανε μήνυση γιατί δεν είχε στύση!

Τι άλλο θα διαβάσουμε. Γυναίκα πήγε στο αστυνομικό τμήμα του Αιγίου με την πρόθεση να κάνει μήνυση στον σύζυγό της επειδή αδυνατούσε να ασκήσει τα συζυγικά του καθήκοντα.


Με το στόμα ανοιχτό έμειναν οι αστυνομικοί του ΑΤ Αιγίου όταν άκουσαν μια γυναίκα να τους λέει ότι ο άνδρας της είναι ανίκανος. Μάλιστα η γυναίκα συνοδευόμενη από τον πατέρα της είχε πάρει για τα καλά τους δρόμους της δικαιοσύνης αφού πρώτα είχε επισκεφτεί τον εισαγγελέα.

Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα «Κόσμος» ο εισαγγελέας την παρέπεμψε στην αστυνομία για να βρει το δίκιο της.

«Μα είναι δυνατόν τώρα να τρέχετε με μηνύσεις στα δικαστήρια επειδή ο γαμπρός σας έχει πρόβλημα στύσης; Εξάλλου δεν προβλέπεται κάτι ανάλογο», φέρεται να είπε ο αστυνομικός, για να πάρει την παράλογη απάντηση: «Να τον πάρετε τηλέφωνο και να του κάνετε συστάσεις...».

Η απίστευτη ιστορία είχε και συνέχεια αφού την επόμενη μέρα η αστυνομία μετά από αφόρητες πιέσεις συζύγου και πεθερού κάλεσε τον άνδρα για να τον ενημερώσει για το περιστατικό.

Ο άνδρας δεν πίστευε στα αφτιά του και εν μέρει παραδέχτηκε το πρόβλημα το οποίο όμως απέδωσε στο άγχος που του δημιουργεί η γυναίκα του.

http://okitkort.blogspot.com/
Διαβάστε περισσότερα »

Σαν Σήμερα: 15/01/20111622: Γεννιέται στο Παρίσι ο θεατρικός συγγραφέας Ζαν Μπατίστ Ποκελέν, που έγινε γνωστός με το ψευδώνυμο Μολιέρος.

1822: Συγκροτείται η πρώτη Επαναστατική Ελληνική Κυβέρνηση.

1906: Γεννιέται ο μεγιστάνας Αριστοτέλης Ωνάσης.

1929: Γεννιέται ο Αμερικανός υπέρμαχος των ανθρωπίνων δικαιωμάτων Μάρτιν Λούθερ Κινγκ. Τιμήθηκε με Νόμπελ Ειρήνης το 1964.

1949: Γεννιέται ο ηθοποιός Πάνος Μιχαλόπουλος.

1950: Δημοψήφισμα διεξάγεται στην Κύπρο για την ένωση με την Ελλάδα. Υπέρ της ένωσης ψηφίζει το 96%.

1959: Καθιερώνονται το κιλό και το μέτρο, ως αποκλειστικά μέσα μέτρησης για τις συναλλαγές σ’ όλη την Ελλάδα.

1969: Γεννιέται ο ηθοποιός Άλκης Κούρκουλος.

1971: Ο Τζορτζ Χάρισον κυκλοφορεί το τραγούδι του «My sweet Lord», που αποτέλεσε τη μεγαλύτερη επιτυχία της καριέρας του.

1996: Παραιτείται για λόγους υγείας ο πρωθυπουργός Ανδρέας Παπανδρέου.
Διαβάστε περισσότερα »