Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

SEEDERS: Προς "Χασικλήδες" ο λόγος. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ!


Η οικονομική κρίση είναι πλέον γεγονός. Μία από τις λύσεις σε μία χώρα ευπόρου εδάφους, όπως η Ελλάδα είναι και η Κάνναβη.
Η Κάνναβη μπορεί να δημιουργήσει μία πληθώρα νέων επιχειρήσεων, προσφέροντας έτσι χιλιάδες θέσεις εργασίας αλλά και τουρισμό.
Δυστυχώς στην Ελλάδα η Κάνναβη απαγορεύτηκε πολλά χρόνια πρίν, ακολουθώντας το μότο "Η κάνναβη είναι προπύλη των ναρκωτικών", κάνοντας έτσι πλύση εγκεφάλου και σε νεότερες γενιές.

Οι Seeders είναι μία ομάδα η οποία θέλει να...
αποδείξει πως στην Φύση ΔΕΝ μπαίνουν απαγορεύσεις και απευθύνεται καθαρά σε χρήστες Κάνναβης ΚΑΙ ΜΟΝΟ, τονίζοντας "Δεν προωθούμε την χρήση, αλλά τη Φύση".

-Πρέπει να αποδείξουμε στις αρχές ότι είναι ανώφελο να τα βάζεις με την φύση... πόσα δέντρα θα ξηλώσουν, εάν συνεχίζουν να φυτρώνουν δεξιά και αριστερά; Άλλη δουλειά δεν έχουν; Κανένα εγκληματία θα πιάσουνε ή θα κυνηγάνε μια ζωή φυτά και τους "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ";!
Λέει χαρακτηριστικά ο Έλληνας δημιουργός της ομάδας Ζ. Εroweed (Ψευδώνυμο για ευνόητους λόγους)

Για να γίνεις μέλος των Seeders δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα το ιδιαίτερο... συνεχίζει. Καλούμε λοιπόν όλο τον Ελληνικό πληθυσμό χρηστών Κάνναβης (που είναι ΟΥΚ ολίγοι) να μαζεύουν τα σπόρια από τα άνθη του φυτού που χρησιμοποιούν και να τα σκορπίσουν σε διάφορα μέρη της πόλης που κατοικούν.

Ελάτε να τους αποδείξουμε ότι το αλκοόλ είναι αυτό που πρέπει να απαγορευτεί (απώλεια μνήμης, ατυχήματα, καυγάδες, σκοτωμοί κ.α.) και όχι ένα φυτό που παρείχε πολλές χρήσεις (κλωστή, χαρτί, λάδι, γέλιο, διαύγεια κ.α.) ακόμα και στην Αρχαία Ελλάδα.
"The plant name cannabis is from Greek κάνναβις (kánnabis) - Wikipedia. Τυχαίο; Δεν νομίζουμε.-"

Αναγνώστης onNews.gr
Διαβάστε περισσότερα »

Αγώνας ζωής για τον «Εθνικάρα»


 Φιλικό για τον Γιάννη Μαντζουράνη

Αγώνας ζωής για τον «Εθνικάρα»Η αντιπροσωπευτική ομάδα του Π.Σ.Α.Π., αποτελούμενη, κυρίως, από διεθνείς επίλεκτους ποδοσφαιριστές, θα αγωνισθεί την Μεγάλη Τετάρτη 20 Απριλίου 2011 με τους παλαίμαχους του Εθνικού στο γήπεδο του Αιγάλεω (στις 16.00), σε ένα παιχνίδι καρδιάς και κοινωνικής προσφοράς, για τον καλύτερο ίσως Έλληνα φίλαθλο, τον Γιάννη Μαντζουράνη, τον «Εθνικάρα».

Οι Έλληνες ποδοσφαιριστές εκτιμούν και αναγνωρίζουν το ήθος, την αφοσίωση, τη σταθερότητα στις απόψεις, την εντιμότητα και ασφαλώς τη διαχρονικότητα αλλά και την πραότητα και την αξιοπρέπεια του Γιάννη Μαντζουράνη, ο οποίος έχει τώρα την ανάγκη της υποστήριξης όλων μας.

Ο «Εθνικάρας» αντιμετωπίζει σοβαρότατο πρόβλημα υγείας και χρειάζεται να μεταβεί στο εξωτερικό, σε εξειδικευμένο μάλιστα νοσοκομείο, όσο το δυνατόν συντομότερα.

Τα έξοδα είναι πολλά και ο Γιάννης Μαντζουράνης πρέπει να έχει την βοήθεια όλων μας. Πρόσφερε αγάπη σε όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο, τώρα, χρειάζεται τη δική μας υποστήριξη. Όχι απλώς και μόνο για να γυρίσει στις εξέδρες και να ακουσθεί και πάλι η χαρακτηριστική φωνή του, αλλά, για να προστατευθεί η κλονισμένη υγεία του και να αποφύγει τα χειρότερα.

Ο Γιάννης Μαντζουράνης χρειάζεται την βοήθεια όλων μας. Όποιοι μπορούν να συνεισφέρουν οικονομικά για την οικονομική ενίσχυση του, έχουν τη δυνατότητα να καταθέσουν το ποσό που αντιπροσωπεύει τη συνδρομή τους προς τον «Εθνικάρα», στην Εμπορική Τράπεζα, στον αριθμό λογαριασμού 67531442 (δικαιούχος Γιάννης Μαντζουράνης).

Ο «Εθνικάρας» έχει την ανάγκη μας. Ο Π.Σ.Α.Π. δεν τον αφήνει μόνο, ωστόσο, η προσπάθεια πρέπει να αφορά, όσο γίνεται, περισσότερους.

Δείτε βίντεο από τον «Εθνικάρα»




Διαβάστε περισσότερα »

Πραγματική ιστορία Ελληνάρα στην Αμερική...




Ένας Έλληνας μπαίνει σε μια τράπεζα της Νέας Υόρκης και ζητάει πληροφορίες...
για ένα δάνειο.
Λέει στον υπάλληλο των δανείων ότι θέλει να ταξιδέψει στην Ελλάδα λόγω των εορτών των Χριστουγέννων για 2 εβδομάδες και χρειάζεται οπωσδήποτε να...



πάρει ένα δάνειο των $5.000.

Ο υπάλληλος του εξηγεί ότι η τράπεζα θα χρειαστεί ένα είδος εξασφάλισης για να του χορηγήσει το δάνειο, έτσι ο Έλληνας βγάζει από την τσέπη του και αφήνει πάνω στο γραφείο τα κλειδιά από μία ολοκαίνουρια Ferrari , που είναι παρκαρισμένη στην είσοδο της Τράπεζας.
Αφού πραγματοποιείται ο έλεγχος από την Τράπεζα ότι το αυτοκίνητο είναι όντως στο όνομά του, μέσα σε 20 λεπτά εγκρίνεται το δάνειο, ο Έλληνας παίρνει τα χρήματα και φεύγει.
Μόλις φεύγει, ο διευθυντής της Τράπεζας και οι υπάλληλοί του ξεκαρδίζονται στα γέλια που ο Έλληνας έβαλε υποθήκη μία Ferrari των $200.000 για να πάρει δάνειο $5000!!!!!!!!! Ένας υπάλληλος παίρνει το αυτοκίνητο και το αφήνει στο υπόγειο γκαράζ της τράπεζας.
Δύο βδομάδες αργότερα, ο Έλληνας επιστρέφει, πληρώνει $5000 και τον τόκο, που ανέρχεται στα $15.41. Ο υπάλληλος του λέει:
«Κύριε, είμαστε ευτυχείς που συνεργαστήκατε με την τράπεζά μας, όλα έγιναν σωστά μόνο που έχουμε μία απορία. Όσο εσείς λείπατε, ελέγξαμε στον υπολογιστή και βρήκαμε ότι είσαστε δισεκατομμυριούχος!!!!!!!!!!
Το περίεργο είναι ποιος ήταν ο λόγος που πήρατε το δάνειο!»

Και ο Έλληνας απαντά:
Πες μου ένα άλλο σημείο στη Νέα Υόρκη που θα μπορούσε να αφήσει κανείς μια Ferrari με ασφάλεια για δύο εβδομάδες, πληρώνοντας για πάρκινγκ μόνο 15.41 $....;;;;
Κόκαλο ο υπάλληλος.
frappedoupoli

Διαβάστε περισσότερα »

Το νέο τραγούδι του TUS στο Τσογλάνι!




Διαβάστε περισσότερα »

Μαφιόζικη εκτέλεση στο Γέρακα

http://www.newsbomb.gr/photos/images/sized/articles/astynomia21-425x287.jpegΕν ψυχρώ δολοφονία ενός άνδρα σημειώθηκε...
πριν από λίγο σε μάνδρα αυτοκινήτων στον Γέρακα (επί της Λ. Γέρακα στο νούμερο 103). Ο άτυχος ιδιοκτήτης της επιχείρησης δέχτηκε τα φονικά πυρά αγνώστων, χωρίς μέχρι στιγμής να είναι ξεκάθαρα τα αίτια.
Οι αστυνομικές αρχές εξετάζουν κάθε ενδεχόμενο ενώ έχουν ήδη εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών. Σύμφωνα με τις αρχικές πληροφορίες, οι εκτελεστες διέφυγαν με πολυτελές αυτοκίνητο.
newsbomb
Διαβάστε περισσότερα »

Σαν σήμερα 13/4/2011


1924: Με ποσοστό 69,95% οι Έλληνες ψηφίζουν υπέρ της Αβασίλευτης Δημοκρατίας.
1924: Ιδρύεται στην Αθήνα από πρόσφυγες της Κωνσταντινούπολης η Αθλητική Ένωση Κωνσταντινούπολης (ΑΕΚ).
1936: Ο βασιλιάς Γεώργιος Β' διορίζει πρωθυπουργό τον Ιωάννη Μεταξά, αρχηγό του Κόμματος των Ελευθεροφρόνων, ο οποίος διαθέτει στη Βουλή μόνο έξι βουλευτές.
1970: Κάτω από τις διεθνείς πιέσεις, ο Μίκης Θεοδωράκης απελευθερώνεται και φεύγει για το Παρίσι, όπου τον περιμένουν ηΜελίνα Μερκούρη και ο Κώστας Γαβράς.
1992: Συγκαλείται για δεύτερη φορά το Συμβούλιο των Πολιτικών Αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κωνσταντίνο Καραμανλή, για το θέμα της ΠΓΔΜ. Ο πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης απομακρύνει από το Υπουργείο Εξωτερικών τον Αντώνη Σαμαρά.
2003: Η τραγωδία των Τεμπών. 21 μαθητές από το Λύκειο Μακροχωρίου Ημαθίας χάνουν τη ζωή τους, όταν νταλίκα διεμβολίζει το τουριστικό λεωφορείο στο οποίο επιβαίνουν.
  • Γεννησεις
1906: Σάμιουελ Μπέκετ, ιρλανδός συγγραφέας. Βραβεύτηκε με Νόμπελ Λογοτεχνίας το 1969. («Περιμένοντας τον Γκοντό») [θαν. 22/12/1989]
1926: Έλλη Λαμπέτη, καλλιτεχνικό ψευδώνυμο της Ελένης Λούκου, ηθοποιός. [θαν. 3/9/1983]
1947: Θάνος Μικρούτσικος, συνθέτης.
  • Θανατοι
814: Κρούμος, Χαγάνος των Βουλγάρων.
1605: Μπορiς Γκοντούνωφ, τσάρος των Ρώσων. [γεν. 1550]
1936: Κωνσταντίνος Δεμερτζής, νομικός, πανεπιστημιακός και πολιτικός. [γεν. 1876]
Διαβάστε περισσότερα »