Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

SEEDERS: Προς "Χασικλήδες" ο λόγος. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ!


Η οικονομική κρίση είναι πλέον γεγονός. Μία από τις λύσεις σε μία χώρα ευπόρου εδάφους, όπως η Ελλάδα είναι και η Κάνναβη.
Η Κάνναβη μπορεί να δημιουργήσει μία πληθώρα νέων επιχειρήσεων, προσφέροντας έτσι χιλιάδες θέσεις εργασίας αλλά και τουρισμό.
Δυστυχώς στην Ελλάδα η Κάνναβη απαγορεύτηκε πολλά χρόνια πρίν, ακολουθώντας το μότο "Η κάνναβη είναι προπύλη των ναρκωτικών", κάνοντας έτσι πλύση εγκεφάλου και σε νεότερες γενιές.

Οι Seeders είναι μία ομάδα η οποία θέλει να...
αποδείξει πως στην Φύση ΔΕΝ μπαίνουν απαγορεύσεις και απευθύνεται καθαρά σε χρήστες Κάνναβης ΚΑΙ ΜΟΝΟ, τονίζοντας "Δεν προωθούμε την χρήση, αλλά τη Φύση".

-Πρέπει να αποδείξουμε στις αρχές ότι είναι ανώφελο να τα βάζεις με την φύση... πόσα δέντρα θα ξηλώσουν, εάν συνεχίζουν να φυτρώνουν δεξιά και αριστερά; Άλλη δουλειά δεν έχουν; Κανένα εγκληματία θα πιάσουνε ή θα κυνηγάνε μια ζωή φυτά και τους "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ";!
Λέει χαρακτηριστικά ο Έλληνας δημιουργός της ομάδας Ζ. Εroweed (Ψευδώνυμο για ευνόητους λόγους)

Για να γίνεις μέλος των Seeders δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα το ιδιαίτερο... συνεχίζει. Καλούμε λοιπόν όλο τον Ελληνικό πληθυσμό χρηστών Κάνναβης (που είναι ΟΥΚ ολίγοι) να μαζεύουν τα σπόρια από τα άνθη του φυτού που χρησιμοποιούν και να τα σκορπίσουν σε διάφορα μέρη της πόλης που κατοικούν.

Ελάτε να τους αποδείξουμε ότι το αλκοόλ είναι αυτό που πρέπει να απαγορευτεί (απώλεια μνήμης, ατυχήματα, καυγάδες, σκοτωμοί κ.α.) και όχι ένα φυτό που παρείχε πολλές χρήσεις (κλωστή, χαρτί, λάδι, γέλιο, διαύγεια κ.α.) ακόμα και στην Αρχαία Ελλάδα.
"The plant name cannabis is from Greek κάνναβις (kánnabis) - Wikipedia. Τυχαίο; Δεν νομίζουμε.-"

Αναγνώστης onNews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου