Κυριακή, 20 Μαρτίου 2011

ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ : "ΒΛΑΜΜΕΝΟΙ" ΟΣΟΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ!!!

ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΙΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΗΜΑ...
Στην γραμμή Πάγκαλου και οΠρετεντέρης. Σήμερα μέσα από την αθρογραφία του στο Βήμα, ούτε λίγο ούτε πολύ συγκρίνει το Ιταλικό Κίνημα της "Αυτονομίας" από το οποίο ξεπήδησαν οι Ερυθρές Ταξιαρχίες(!) με όλα όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό σχετικά με τις...
αποδοκιμασίες και τα γιαουρτώματα πολιτικών από αγανακτισμένους πολίτες. Και το προχωράει ακόμα παραπέρα. Χαρακτηρίζει "βλαμμένους"(!) όσους αντιδρούν και διαμαρτύρονται σε πολιτικούς! Προφανώς προσπαθεί να τους απαξιώσει πριν φθάσουν και στην δική του πόρτα. Διαβάστε σήμερα το πόνημα του στο Βήμα της Κυριακής και θα καταλάβετε πολλά.
ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΦΑΣΑΡΙΑΣ
Γράφει ο Ι. Κ. Πρετεντέρης
Στα τέλη της δεκαετίας του ΄60 το κίνημα της «Αυτονομίας» στην Ιταλία ξεκίνησε σχεδόν αθώα. Δεν πλήρωναν διόδια, εισιτήρια και ηλεκτρικό. Αποδοκίμαζαν και παρεμπόδιζαν τις δημόσιες εμφανίσεις όσων δεν γούσταραν. Κατηγορούσαν τον καπιταλισμό και την κοινωνία με την αλαμπουρνέζικη φλυαρία της άκρας Αριστεράς. Αλλά κυρίως εισήγαγαν στην κοινωνική καθημερινότητα μια λεκτική βία, καθώς και μορφές πιο βίαιης παρέμβασης (όπως, ας πούμε, ο εγκλεισμός και οι απειλές...) στο όνομα διαφόρων διεκδικήσεων και δικαιωμάτων.
Τη συνέχεια την ξέρετε. Από τέτοιες συμπεριφορές και κινήματα ξεπήδησαν οι «Ερυθρές Ταξιαρχίες» , η «Πρίμα Λίνεα», οι «Μαχόμενοι Κομμουνιστικοί Πυρήνες» και μια πλειάδα τρομοκρατικών οργανώσεων που αιματοκύλισαν την Ιταλία για περισσότερο από δέκα χρόνια. Εκατοντάδες νεκροί και τραυματίες. Χιλιάδες κατεστραμμένες ζωές.
Κατά πάσα πιθανότητα οι πρώτοι νεαροί της «Αυτονομίας» που δεν πλήρωναν διόδια ή γιουχάιζαν τους καθηγητές στα αμφιθέατρα δεν είχαν στο μυαλό τους το μακελειό που θα ακολουθούσε. Ενδεχομένως και να αποστασιοποιήθηκαν σοκαρισμένοι όταν το αίμα άρχισε να τρέχει. Αλλά το πρόβλημα με αυτά τα κινήματα «αγανάκτησης» ή «ανυπακοής», ή όπως αλλιώς θέλετε να τα πείτε, είναι ακριβώς αυτό: ότι ποτέ δεν ξέρεις (ούτε οι ίδιοι ξέρουν...) πού θα οδηγηθούν και τι θα γεννήσουν. Επωάζουν ένα «αβγό του φιδιού», αλλά όταν το φίδι ξεπεταχτεί από το κέλυφός του κανείς δεν μπορεί να το ελέγξει. Ο βλαμμένος δεν δίνει λογαριασμό.
Δεν ξέρω ποιοι εγκέφαλοι έχουν βαλθεί να μεταφέρουν στην Ελλάδα του 2011 το σενάριο της Ιταλίας- αν και έχω τις υποψίες μου... Πολύ φοβούμαι όμως ότι βαδίζουν έναν δρόμο που οδηγεί απλώς στην καταστροφή.
Και δεν αναφέρομαι μόνο στην κακόγουστη και απάνθρωπη βεντέτα του ΣΥΡΙΖΑ με τον Θ. Πάγκαλο. Αναφέρομαι στην ξεκάθαρη επιλογή μιας «στρατηγικής τής έντασης», η οποία βάζει την ελληνική κοινωνία σε μια διαρκή αναταραχή και την εθίζει με ένα όλο και πιο αυξημένο επίπεδο βίας. Προ εβδομάδων ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ φέρεται να δήλωσε: «Μεγάλη φασαρία, θαυμάσια κατάσταση». Η αναφορά δεν είναι καν δική του και τη λέει λάθος. Ανήκει στον Μάο και η σωστή διατύπωση είναι: «Μεγάλη αναταραχή,υπέροχη κατάσταση». Είναι προφανές ότι άλλο φασαρία, άλλο αναταραχή.
Αλλά είναι εξίσου εμφανές όμως ότι στη σημερινή Ελλάδα κάποιοι συγχέουν τη φασαρία με την αναταραχή ή, ακόμη χειρότερα, χρησιμοποιούν την πρώτη για να προκαλέσουν τη δεύτερη. Δεν είμαι βέβαιος ότι καταλαβαίνουν τι κάνουναλλά δικό τους θέμα... Πολύ φοβούμαι όμως ότι αρχίζω να καταλαβαίνω τι μπορεί να συμβεί.Διαβάστε περισσότερα »

To facebook της Άννας Βίσση!

κλικ στην εικόνα και μεγέθυνση.
DrSeeng.gr

Διαβάστε περισσότερα »

ΠΕΤΡΑ-ΨΑΛΙΔΙ-ΧΑΡΤΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ... ΜΠΟΡΕΙΣ???


Οι New York Times δημιούργησαν ένα διαδικτυακό παιχνίδι, το οποίο χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για να νικήσει την ανθρώπινη. Πρόκειται για το απλό και γνωστό σε όλους «πέτρα, ψαλίδι, χαρτί», με αντίπαλους έναν υπολογιστή και έναν άνθρωπο.Ο υπολογιστής επιχειρεί να μιμηθεί την ανθρώπινη λογική με βάση απλούς κανόνες και στατιστικούς μέσους όρους. Έτσι, με βάση τους κανόνες του παιχνιδιού και τις προηγούμενες κινήσεις σου, ο υπολογιστής προσπαθεί να προβλέψει την επόμενη κίνησή σου.
Το παιχνίδι διαθέτει δύο επιλογές: η πρώτη είναι ο «Αρχάριος», όπου ο υπολογιστής μαθαίνει το παιχνίδι από το μηδέν και η δεύτερη είναι ο «Βετεράνος», όπου ο υπολογιστής διαθέτει 200.000 γύρους προηγούμενων εμπειριών. Στην πρώτη επιλογή είναι αρκετά εύκολο να ξεγελάσεις τον υπολογιστή, στη δεύτερη όμως το πιθανότερο είναι να χάσεις.
Μπορείτε να δοκιμάσετε τις δυνάμεις σας εδώ.
Το παιχνίδι σου δίνει τη δυνατότητα να δεις τη διαδικασία «σκέψης» του υπολογιστή. Αυτός επεξεργάζεται τις επιλογές σου αναζητώντας επαναλαμβανόμενα σχέδια και ψάχνοντας για αλλαγές σε αυτά. Τα συγκρίνει επίσης με τους 200.000 γύρους που διαθέτει στη μνήμη του.
Μπορείς κι εσύ να δοκιμάσεις να νικήσεις τον υπολογιστή, όμως, όπως προειδοποιεί η σημείωση στο δεξί μέρος της οθόνης, το παιχνίδι μπορεί να αξιοποιήσει τις τάσεις και συνήθειες του παίκτη να αποκτήσει πλεονέκτημα επί του αντιπάλου του.tvxs.gr
http://thesecretrealtruth.blogspot.com/
Διαβάστε περισσότερα »

Καθηγήτριες θεολογίας σε όργια με ανήλικους μαθητές


Aποπλανούσαν τους ανήλικους του σχολείου της Ευαγγελικής Εκκλησίας με μαριχουάνα και σεξουαλικά βοηθήματα!

Το πρωί δίδασκαν τον λόγο του Θεού και το απόγευμα έκαναν όργια στο σπίτι τους με ανήλικους μαθητές...Η 42χρονη Σάρα Λίντλεϊ και η 44χρονη Άντρει Γκραμπάγκιεφ προσέφεραν στιγμές ηδονής σε αρκετούς μαθητές ηλικίας 11 έως 16 ετών, του σχολείου της Ευαγγελικής Εκκλησίας στη Λίμνη Μπόβεν στην πολιτεία της Νότιας Καρολίνας.

Οι "θεούσες" καθηγήτριες είχαν στήσει πολύ καλά το σχέδιό τους, με μόνο στόχο να... ικανοποιηθούν σεξουαλικά σε επαναλαμβανόμενα πάρτι οργίων.

Χαμηλός, φωτισμός, αλκοόλ , σεξουαλικά βοηθήματα και μαριχουάνα για να χαλαρώνουν οι ανήλικοι ήταν τα facilities των prive parties στο σπίτι της Άντρει. Οι δυο οικοδέσποινες μαθαίνουν στα νεαρά αγόρια τις χαρές του έρωτα.

Οι δυο καθηγήτριες βρίσκονται τώρα προφυλακισμένες στην φυλακή του Μπόλινγκ Σπρίνγκς και περιμένουν τη δίκή κατηγορούμενες για 10 παραβάσεις του νόμου περί ανηλίκων και αντιμετωπίζουν ποινή φυλάκισης μέχρι δέκα έτη.

Ο πάστορας Μάρκ Γουίλιαμς είπε ότι με το που ξέσπασε το σκάνδαλο οι δυο δασκάλες απολύθηκαν από το σχολείο.

Σύμφωνα με δηλώσεις του Σερίφη Τσάκ Ράιτ οι δυο γυναίκες είχαν σεξουαλική επαφή με περισσότερους νεαρούς απ' ό, τι τις κατηγορούν.
Διαβάστε περισσότερα »

Σαν σήμερα 20/3/2011


1800: Ο ιταλός φυσικός Αλεσάντρο Βόλτα ανακοινώνει με γράμμα του στον άγγλο φίλο του σερ Τζόζεφ Μπανκς ότι ανακάλυψε την μπαταρία.

1835: Πρώτες δημοτικές εκλογές στην Ελλάδα. Διήρκεσαν 5 μέρες (15 - 20 Μαρτίου).

1929: Ο ΠΑΟΚ συγχωνεύεται με την ΑΕΚ Θεσσαλονίκης και αλλάζει το σήμα του από τετράφυλλο πράσινο τριφύλλι στον δικέφαλο αετό.

1952: Ο πρωθυπουργός Νικόλαος Πλαστήρας παθαίνει βαριά ημιπληγία. Επίσημα πρωθυπουργικά καθήκοντα αναλαμβάνει ο Σοφοκλής Βενιζέλος.

1973: Οι φοιτητές καταλαμβάνουν και πάλι τη Νομική Σχολή Αθηνών, όπως είχαν πράξει και πριν από ένα μήνα. Κατά την επέμβαση της αστυνομίας, δεκάδες τραυματίζονται και συλλαμβάνονται πάνω από 100.

1991: Ο Έρικ Κλάπτον χάνει το γιο του Κόνορ, όταν σε ηλικία 5 ετών ο μικρός πέφτει από τον 53ο όροφο ενός ουρανοξύστη. Γι' αυτόν ο μεγάλος ρόκερ θα γράψει το «Tears in Haven».

  • Γεννησεις

43 π.Χ: Οβίδιος, ρωμαίος ποιητής. [θαν. 17 π.Χ.]

1828: Ερρίκος Ίψεν, νορβηγός θεατρικός συγγραφέας. [θαν. 23/5/1906]

1948: Νίκος Παπάζογλου, τραγουδοποιός.

  • Θανατοι

1727: Σερ Άιζαακ Νιούτον, γνωστότερος στην Ελλάδα ως Ισαάκ Νεύτων, αγγλοεβραίος φυσικός, μαθηματικός και αστρονόμος. [γεν. 25/12/1642]

1947: Γιάννης Ζέβγος, κορυφαίο στέλεχος του ΚΚΕ και του ΕΑΜ, υπουργός Γεωργίας στην πρώτη μεταπελευθερωτική κυβέρνηση εθνικής ενότητας.Δολοφονήθηκε στη Θεσσαλονίκη. [γεν. 1897]

1990: Λεβ Γιασίν, ρώσος τερματοφύλακας. [γεν. 22/10/1929]

Διαβάστε περισσότερα »