Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Ο Καρατζαφέρης θα βυθίζει τα πλοία με τους μετανάστες..































Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης μιλώντας σε κομματικό ακροατήριο στην Λάρισα, έκανε δηλώσεις που θα ξεσηκώσουν.. "Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες. Μέσα σ’ ένα χρόνο από τη στιγμή που θα έρθουμε στην εξουσία θα διώξουμε...




1,7 εκ. λαθρομετανάστες" τόνισε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, προειδοποιώντας μάλιστα ότι θα βυθίζει σωρηδόν τα πλοία με λαθρομετανάστες! "Με ρωτούν πως το κάνω αυτό. -Όπως ήρθαν, έτσι θα τους διώξουμε- τους απαντώ" πρόσθεσε ο Καρατζαφέρης σε ένα… ντελίριο ξεσπάσματος κατά των αλλοδαπών στη χώρα μας, στους οποίους μάλιστα απευθύνθηκε σε δεύτερο πρόσωπο στη συνέχεια " Βολευτείτε όσο είναι στην εξουσία ΠΑΣΟΚ και ΝΔ γιατί όταν έρθει ο ΛΑΟΣ στα πράγματα -την πρώτη κιόλας μέρα- πλοίο που θα διέρχεται εθνικά χωρικά ύδατα, θα βυθίζεται"!


(σ.σ.) Ο Καρατζαφέρης είναι ο άνθρωπος που είπε το επικό:
"ως γνωστόν άλλωστε αν η ΔΕΗ αύριο κατεβάσει τους διακόπτες του ρεύματος, ξέρετε τι θα γίνει; την επόμενη στιγμή θα σβηστούν οι μνήμες όλων των υπολογιστών. Όλες οι σημειώσεις των φοιτητών, τα πάντα, πάνε χάθηκαν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου