Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Περί κομματόσκυλων ο λόγος...

Πέρασε ενάμισης χρόνος από την ώρα που το ΠΑΣΟΚ ανέλαβε τη διακυβέρνηση της χώρας (όλε!)... Πέρασε και κανα τρίμηνο από το παιχνίδι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός με τις γνωστές ομορφιές... Πέρασε και καμιά βδομάδα από τον τελικό κυπέλλου. Κοινό όλων των προαναφερθέντων η βία. Πολλή βία αναγνώστη μου! Δεν παλεύεται άλλο!

Τώρα έρχονται φοιτητικές εκλογές! Επιτέλους... Κάτι για να ξεφύγουμε! Είναι υπέροχο που ο ανθός της νεολαίας μας (εξαιρούνται κάτι 30χρονοι που για βιοποριστικούς λόγους είναι φοιτητές- το πιάσατε το υπονοούμενο ε?) συμμετέχει σε δημοκρατικές (χαχαχα) διαδικασίες για την καλυτέρευση του πανεπιστημίου του. Είναι επίσης ωραίο να βλέπεις τους φοιτητές να λειτουργούν τελείως διαφορετικά από τα πολιτικά κόμματα. Εμένα με συναρπάζει πάντως.

Ναι ρε αναγνώστη μου εννοείται ότι σε δουλεύω! Τους έχεις δει? Μαζεύονται τα κομματόσκυλα και λειτουργούν σαν ένα κράμα ποδοσφαιρικού και πολιτικού φανατισμού... Ομορφιές παντού! Ξύλο, κλοπή κάλπης, ξύλο, τσακωμοί, ξύλο και πολύ ξύλο! Πώς διάολο γίνεται, νέα παιδιά, να μπαίνουν τόσο βαθιά μέσα στα σκατά?


Αλλά ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν οι πολιτικές τους δράσεις. Clubs, μπουζούκια, εκδρομές στη Μύκονο... Όλα σε εξεφτελιστικές τιμές με τη χορηγία του ΚΟΜΜΑΤΟΣ... Ποδοσφαιρική λογική κι εκεί αναγνώστη μου... Ο πρόεδρος του κόμματος - ομάδα φτιάχνει τις ακαδημίες με σκοπό στο μέλλον να βγει κερδισμένη η παράταξη από την εξέλιξη των νεαρών. Στην πολιτική, όταν μεγαλώσουν θα γίνουν πιστά κομματόσκυλα της παράταξης τους και στο ποδόσφαιρο θα προσφέρουν μέχρι να πουληθούν στο εξωτερικό... 


Γι' αυτό σου λέω πασά μου ψήφισε ό.τι θες... Αλλά μη γίνεις κομματόσκυλο. Υπερασπίσου τον εαυτό σου... Υπερασπίσου και μια ομάδα ατόμων, θεμιτό είναι κι αυτό...... Αλλά όχι με τη βοήθεια κομμάτων. Μην το δεχτείς. 


ΑΝ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΛΙΓΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ...




Φιδάκια...
ΤΣΟΓΛΑΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου