Πέμπτη, 5 Μαΐου 2011

Τρελή ιδέα κατέβασε ο Τσόγλανος!

Με βαριά πρόστιμα θα επιβαρυνθούν όσοι δεν απογραφούν κατά τη διάρκεια της Γενικής Απογραφής Πληθυσμού – Κατοικιών, που θα διεξαχθεί κατά το χρονικό διάστημα από...
τις 10 έως τις 24 Μαΐου. Σύμφωνα με δηλώσεις της γενικής διευθύντριας Στατιστικών Ερευνών της ΕΛ.ΣΤΑΤ., Αθανασίας Ξενάκη, προβλέπονται χρηματικές κυρώσεις από 1.000 έως 50.000 ευρώ, για όσους πολίτες αρνηθούν την απογραφή και από 10.000 έως 200.000 ευρώ για όσους απογραφείς παραβιάσουν την εμπιστευτικότητα των στοιχείων.

Οι απογραφείς θα φορούν κονκάρδα με το ειδικό σήμερα της Αρχής και το όνομά τους, καθώς και το όνομα και τηλέφωνο του επόπτη τους. Οι πολίτες θα απαντούν σε απλές ερωτήσεις σχετικά με την κατοικία τους, τα άτομα που διαμένουν σε αυτήν, την ηλικία, το επάγγελμα, το επίπεδο εκπαίδευσης και την κατάσταση απασχόλησής τους. Η διάρκεια της συνέντευξης δεν θα ξεπερνά τα 20 με 25 λεπτά.

http://www.trelokouneli.gr


καλά όλα αυτά... Δε θα ήταν τέλειο να κάνουμε την απογραφή μπουρδέλο? Όλοι με πανεπιστημιακή μόρφωση, όλοι με μηνιαίο εισόδημα 4-5 χιλιάδων ευρώ... Τα αποτελέσματα της απογραφής θα κάνουν τους ευρωπαίους γατάκια! ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ? ΤΩΡΑ ΚΙ ΕΜΕΙΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου