Τετάρτη, 27 Απριλίου 2011

Οι 10 πιο "Άσχετες" Δουλειές μετά το Ποδόσφαιρο

Η καριέρα ενός ποδοσφαιριστή κάποια στιγμή θα τελειώσει. Μετά τι γίνεται; Κάποιοι έχουν φροντίσει για το επόμενο βήμα, κάποιοι όχι. Δείτε στην συνέχεια 10 ποδοσφαιριστές που διάλεξαν 10 πολύ άσχετα επαγγέλματα μετά το ποδόσφαιρο.
10. ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

Eamon Dunphy πρώην αρκετά μέτριος παίκτης της Millwall. Στη φωτογραφία τον βλέπουμε να διασκεδάζει με παρέα συμμαθητριών της κόρης του. Φημίζεται για τη λατρεία του στην κοκαΐνη.


9. ΖΩΓΡΑΦΟΣ

Rudi Kargus ο τερματοφύλακας της τρομερής ομάδας του Αμβούργου τη δεκαετία του 70. Όλοι οι πίνακές του έχουν να κάνουν βέβαια μόνο με το ποδόσφαιρο.


8. ΞΥΛΟΚΟΠΟΣ

Klas Ingesson μέλος της φημισμένης ομάδας των Σουηδών το 1994. Αφού έπαιξε μπάλα σε 6 χώρες αποφάσισε να ασχοληθεί με το κόψιμο των πεύκων και ελάτων της δικής του χώρας..


7. ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ

Berry Van Aerle ο Ολλανδός άσος της Αϊντχόβεν δεν άντεξε το άγχος του ποδοσφαίρου και αποσύρθηκε σε ένα μικρό χωριό όπου και ανέλαβε το ρόλο του ταχυδρόμου.


6. ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ

Tomas Brolin ο μικρόσωμος και χοντρούλης Σουηδός μετά την απόσυρσή του από την ενεργό δράση αποφάσισε να συμμετάσχει στα Pop Hits Sing hallelujah και It is my Life με τον Dr.Alban. Και τα δύο τραγούδια πάτωσαν…


5. ΓΙΑΤΡΟΣ

Socrates, ο μεγάλος Βραζιλιάνος και πολυεμφανιζόμενος στα τοπ-10 μας, αποφοίτησε από το Faculdade de Medicina de Ribeirao Preto και τελικά έγινε γιατρός στο Σάν Πάολο μετά την απόσυρσή του.


4. ΙΕΡΕΑΣ

Gavin Peacock ο θεοσεβούμενος Άγγλος πρώην παίκτης της QPR αποφάσισε να αφιερωθεί στην Καθολική Εκκλησία αφού πρώτα έτρεχε ένα γκρουπ για άλλους θεοσεβούμενους ποδοσφαιριστές.


3. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ

Γιώργος Ανατολάκης, ο πρώην παίκτης των Ολυμπιακού και Ηρακλή κατάφερε με 4.000 ψήφους να εκλεγεί στην ελληνική Βουλή.


2. ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ

George Weah, ο Λιβεριανός επιθετικός και καλύτερος ποδοσφαιριστής της ΦΙΦΑ για το 1995, κατέβηκε ως υποψήφιος Πρόεδρος της χώρας του το 2005. Δυστυχώς όμως έχασε και απλά έμεινε υποψήφιος και όχι πρόεδρος.


1. ΗΘΟΠΟΙΟΣ

Vinnie Jones, ο πλέον γνωστός σε όλους κακός της μεγάλης οθόνης. Στο έργο Mean Machine, o Jones είπε ότι απλά έκανε αυτό που είχε συνηθίσει να κάνει στο γήπεδο.


balleto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου