Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

Σκηνοθέτησε την απαγωγή της ενώ ήταν με τον εραστή της


Σε συναγερμό τέθηκε η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης για την απαγωγή μιας 26χρονης γυναίκας η οποία έστειλε μήνυμα στο σύντροφό της ότι έχει απαχθεί και για την απελευθέρωσή της έπρεπε να δώσει δεκάδες χιλιάδες λύτρα. Ωστόσο, όπως διαπιστώθηκε είχε πάει διακοπές με τον εραστή της!

Η ιστορία ξεκίνησε όταν η νεαρή γυναίκα τον προηγούμενο μήνα έφυγε για ένα μήνα μαζί με τον παράνομο δεσμό της στη Βοιωτία.

Στα τέλη Ιανουαρίου η 26χρονηέστειλε μήνυμα στον σύζυγό της γράφοντας του ότι έχει απαχθεί και ζητούν λύτρα για την απελευθέρωση της το ποσό των 80.000 ευρώ. Έγραψε μάλιστα πως τα λεφτά έπρεπε να κατατεθούν γρήγορα ώστε να ξαναβρεθεί στην αγκαλιά του.

Όπως ήταν φυσικό ο 34χρονοςέχοντας καταληφθεί από φόβο απευθύνθηκε στην αστυνομία ώστε να τον βοηθήσει στην απελευθέρωση της γυναίκας του. Όμως, αυτό που διαπιστώθηκε στη συνέχεια δεν μπορούσε να το προβλέψει.

Η αστυνομία εντόπισε τη γυναίκα μαζί με τον παράνομο δεσμό της στη Λειβαδιά και ύστερα από την κατάθεσή της να συλληφθεί για απόπειρα εκβίασης και για άσκοπη κινητοποίηση αρχής.

Από την πλευρά του, ο 30χρονος υποστήριξε πως δεν γνώριζε ότι η 26χρονη ήταν παντρεμένη και δεν είχε καμία ανάμιξη στη σκηνοθετημένη απαγωγή.




http://www.cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου