Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

Γέννησε μέσα σε αυτοκίνητο στην Αμαλιάδα


Η πρώτη γέννα για το 2011 - που καταγράφηκε στα βιβλία της Μαιευτικής Κλινικής του Νοσοκομείου Αμαλιάδας δεν έγινε εντός του νοσοκομείου, αλλά μέσα σ’ ένα αυτοκίνητο! Ευτυχής μητέρα είναι μια τσιγγάνα από την Ανδραβίδα, την οποία έπιασαν οι πόνοι της γέννας νωρίς το βράδυ της Κυριακής στις 2 Ιανουαρίου.

Όταν διαπιστώθηκε ότι η γυναίκα επρόκειτο να γεννήσει, μαζί με το σύζυγό της επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο τους και ξεκίνησαν να πάνε στο νοσοκομείο. Μόνο που το μωρό ήταν ιδιαίτερα βιαστικό και μέχρι το ζευγάρι να φθάσει στην Αμαλιάδα, το παιδί είχε γεννηθεί μέσα στο Ι.Χ..

Όταν έφθασαν στο νοσοκομείο οι μαίες έκπληκτες τους είδαν να κρατούν στην αγκαλιά τους το νεογέννητο αγοράκι τους, βάρους 2.720 γραμμαρίων. Η μία μαία έκοψε τον...
ομφάλιο λώρο του βρέφους και εν συνεχεία, το μωρό αφού τοποθετήθηκε σε θερμοκοιτίδα, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στη Μαιευτική Κλινική του Νοσοκομείου Πύργου, το οποίο εφημέρευε.

Σύμφωνα με πληροφορίες το βρέφος χαίρει άκρας υγείας. Στη συνέχεια, με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Πύργου και η ευτυχής μητέρα.


Read more: http://www.enimerwsi.com/2011/01/blog-post_9207.html#ixzz1A4zRw6rA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου