Τετάρτη, 18 Μαΐου 2011

Ο πραγματικός ροζ πάνθηρας

http://news247.gr/kosmos/paraksena/article865481.ece/ALTERNATES/w620/cat1.jpgΠρόκειται για το πιο χαριτωμένο …
γατάκι που έχετε δει. Μία βουτιά στο τσιμέντο ήταν αρκετή για να γίνει ροζ. Οι ειδικοί δεν κατάφεραν να επαναφέρουν το χρώμα του

Τέσσερα αξιολάτρευτα γατάκια βρέθηκαν εγκαταλελειμμένα και ταλαιπωρημένα σε ένα εργοστάσιο παρασκευής σκυροδέματος στο Redruth της Κορνουάλης.
Τα γατάκια ήταν αδύναμα, πεινασμένα και ροζ!Το τρίχωμα τους είχε πάρει μία ροζ απόχρωση, προκαλώντας ποικίλες αντιδράσεις στο προσωπικό της φιλοζωικής οργάνωσης που τα περισυνέλεξε.
Αφού τα καθάρισαν και τα περιποιήθηκαν, συνειδητοποίησαν έκπληκτοι πως το ροζ χρώμα είχε παραμείνει στο τρίχωμα του ενός.
Η μικρή γάτα είναι πολύ πιθανό να είχε έρθει σε επαφή με τσιμέντο, το οποίο ευθύνεται και για την ασυνήθιστη αλλαγή στην απόχρωσή της.

 Οι ειδικοί που την εξέτασαν πιστεύουν πως το χρώμα θα φύγει διαδοχικά όσο μακραίνει το τρίχωμά της, μία διαδικασία που μπορεί να κρατήσει αρκετούς μήνες ώστε να επανέλθει στα φυσιολογικά της.
Κανείς δεν ξέρει τι θα αποκαλυφθεί, όταν το ροζ φύγει τελείως από το χαριτωμένο τετράποδο. Με ανοικτό μπεζ χρώμα, κάποια στιγμή στο μέλλον, θα κυκλοφορεί χωρίς να το ''καρφώνουν '' τα αδιάκριτα βλέμματα.

 Τα νεογέννητα γατάκια θα παραμείνουν για λίγο καιρό στη φιλοζωική, μέχρι να αναρρώσουν πλήρως και να βρεθεί για αυτά μία οικογένεια να τα υιοθετήσει. Είναι σίγουρο πάντως ότι ο "ροζ πάνθηρας", όπως ονομάστηκε, θα κλέψει τις καρδιές μικρών και μεγάλων.


 24ωρο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου