Σάββατο 30 Απριλίου 2011

ΜΠΡΑΒΟ ΜΟΥ, ΕΓΙΝΑ ΡΟΜΠΑ ΣΤΟ ΤΣΟΓΛΑΝΙ!

Σήμερα εγκαινιάζεται μία καινούργια ενότητα στο blog μας. Οτιδήποτε βλέπουμε στο δρόμο και μας εξοργίζει θα μπαίνει σε αυτήν. Η ενότητα λέγεται ΜΠΡΑΒΟ ΜΟΥ, ΕΓΙΝΑ ΡΟΜΠΑ ΣΤΟ ΤΣΟΓΛΑΝΙ! 




Ορίστε ο πρώτος οδηγάρας!

3 σχόλια:

  1. Ώπα τσόγλανε, παρτ-αλιός πρωί πρωί με τα εγκαίνια σου, γιατί αυτό που αντιλαμβανόμαστε από τις φωτό που δημοσιεύεις δεν έχει να κάνει με τον χαρακτήρα ή τις οδηγικές ικανότητες ενός ανθρώπου του οποίου τα προσωπικά δεδομένα έτσι αβάδιστα, αβίαστα και παράνομα γράφεις στα @@ σου (και πουλάς και μούρη blogger πανάθεμα σε), και ο οποίος προφανώς θέλοντας να προστατέψει την περιουσία του, (που για να αποκτήσει υποχρεώθηκε να καλοπληρώσει τον Ιάπωνα κατασκευαστή και τον μεσάζοντα Σαρακάκη, και για να αποκτήσει το δικαίωμα να το τσουλάει στην Ελληνική επικράτεια πλήρωσε και φόρους και δασμούς και πινακίδες και κάθε χρόνο είναι υποχρεωμένος να πληρώνει τσουχτερά τέλη κυκλοφορίας), αρνείται να περιοριστεί στην υποτυπώδη θέση στάθμευσης που ο διχειριστής της πολυεθνικής αλυσίδας που θα του πουλήσει προιόντα πολυεθνικών εταιρειών προσπαθεί να τον στοιβάξει, αδιαφορώντας αν ανοίγοντας την πόρτα του οχήματος αυτή έρχεται σε επαφή με το όχημα του διπλανού του προκαλώντας υλική ζημία και στα δύο οχήματα, και θεωρώντας ότι ο οδηγός είναι ο Τιραμόλα και οι συνεπιβάτες του αθλητές ενόργανης γυμναστικής. Κόψε λοιπόν τα λαικίστικα και αν σου φταίει ο γάιδαρος μην κτυπάς το σαμάρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λοιπόν. Αυτή η θέση είναι ακριβώς έξω από στάση προαστιακού. Κάθε μέρα γίνεται πανικός για μία θέση. Ο τύπος παρκάρει στις θέσεις στάθμεσης του σούπερ μάρκετ χωρίς να είναι πελάτης του. Το να παρκάρεις έτσι σε χώρο που γίνεται σφαγή κάθε μέρα είναι εξοργιστικό. Πάρκαρα 500 μέτρα πιο κάτω εξαιτίας του. Σκέψου αυτός ο άνθρωπος να πάρκαρε έτσι στο κέντρο της Αθήνας.Για τα προσωπικά δεδομένα έχεις δίκιο. Μαλακία μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν είναι έτσι τα πράγματα, αντιλαμβάνομαι την αγανάκτηση σου και παράλληλα σε συγχαίρω για την σκληρή αυτοκριτική! Οφείλω δε εκτός από τις υποχρεώσεις της δεδομένης εμπορικής επιχείρησης να της αναγνωρίσω και το δικαίωμα να εξυπηρετεί αποκλειστικά τους πελάτες της από την στιγμή που ο χώρος στάθμευσης είναι ιδιωτικός και όχι δημόσιος. Δυστυχώς η περί δικαίου αίσθηση μου δεν είναι ικανή να αναπληρώσει την νομική μου άγνοια, για να προτείνω κάποια λύση στο υφιστάμενο πρόβλημα. Ίσως ένας ήπιος και κλιμακούμενος ακτιβισμός που δεν θα περιλαμβάνει υλικές ζημίες στο αυτοκίνητο (σημείωμα την πρώτη, εγκλωβισμός του οχήματος από άλλο όχημα την δεύτερη) υποχρεώσει τον ιδιοκτήτη του να σεβαστεί τους συνανθρώπους του αφού ο ίδιος δεν είναι σε θέση να το πράξει αυτοβούλως. Καλή συνέχεια στην νέα σου ενότητα, γιατί τα μικρά καθημερινά μας προβλήματα αν και δεν έχουν μεγάλη ονομαστική δυναμική, εν τούτοις παρουσιάζουν μεγάλη συγκεντρωτική δυναμική και η επίλυση τους αφορά ένα μεγάλο σύνολο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή