Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2011

Νέο κρούσμα αποδοκιμασίας της κυβέρνησης εκτός συνόρων - Τα άκουσε για την Κερατέα και το Μνημόνιο ο Π. Γερουλάνος! Δείτε το βίντεο


- Σήκωσαν πανό σε αίθουσα του ευρωκοινοβουλίου και διαμαρτυρήθηκαν στ' αγγλικά
- Κατηγόρησαν την κυβέρνηση για την υπόθεση του ΧΥΤΑ αλλά και για το Μνημόνιο
- Τον διαμαρτυρόμενο ειρωνευόταν συνεχώς η βουλευτής Κατ. Μπατζελή

Μορφή χιονοστιβάδας έχουν πάρει πλέον τα περιστατικά αποδοκιμασίας μελών της κυβέρνησης αλλά και μεμονωμένων πολιτικών. Μετά την επίθεση στον Κωστή Χατζηδάκι μετά από πορεία, την επίθεση από αγνώστους στον Κώστα Σημίτη κοντά στο γραφείο του και τις 2 επιθέσεις που έχει δεχθεί, η μια φραστική και η άλλη με γιαούρτια, ο Θεόδωρος Πάγκαλος, σήμερα είχαμε άλλο ένα κρούσμα.

'Ολα έγιναν σε εκδήλωση που διοργάνωσε η ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Χρυσούλα Παλιαδέλη για την επέτειο της Μάχης του Μαραθώνα.

Στον χώρο της εκδήλωσης βρισκόταν και ο υπουργός Πολιτισμού Παύλος Γερουλάνος. Ξαφνικά οι διαδηλωτές μπήκαν στην αίθουσα και ύψωσαν πανό με το οποίο αποκαλούσαν βάρβαρους την ΕΕ το ΔΝΤ και την κυβέρνηση.

Ο διαδηλωτής σε άπταιστα αγγλικά μίλησε κυρίως για την Κερατέα και όσα γίνονται τους τελευταίους μήνες στην περιοχή.
Εντύπωση προκάλεσε η παρέμβαση της πρώην υπουργού και νυν βουλευτού, Κατερίνας Μπατζελή, η οποία όλη την ώρα ειρωνευόταν το νεαρό που έκανε την παρέμβασή του. Μάλιστα τον ειρωνευόταν στ' αγγλικά.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟΣήμερα το πρωί, η υπουργός Εργασίας, Λούκα Κατσέλη τα άκουσε από πολίτες στον ΟΑΕΔ Θεσσαλονίκης, για το θέμα της ανεργίας.newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου