Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Τιμωρήθηκε επειδή έκανε πρόταση για τον Μέσι!


Απίστευτο κι όμως αληθινό. Μία ερασιτεχνική γαλλική ομάδα ενός χωριού 400 κατοίκων έκανε πρόταση για την απόκτηση του Λιονέλ Μέσι και η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας τιμώρησε με 6μηνη αποβολή τον πρόεδρό της…
Το περιστατικό σημειώθηκε πριν 1 εβδομάδα. Ο Σεντρίκ Ενζολρά, πρόεδρος της Μπορν, αποφάσισε να κάνει μία... πλάκα και κατέθεσε επίσημη πρόταση για την απόκτηση του κορυφαίου ποδοσφαιριστή του κόσμου. Η ομάδα του εδρεύει σε ένα γαλλικό χωριό και παίζει στην 2η κατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος της Οτ Λουάρ και ως εκ τούτου... δύσκολα θα έπειθε τον άσο της Μπαρτσελόνα να μετακομίσει.

Η προσφορά, όμως, δεν έφτασε ποτέ στους Καταλανούς ώστε να αποφασίσουν το μέλλον του "αστεριού" τους. Η γαλλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία (FFF) μπλόκαρε την ηλεκτρονική αίτηση και δεν την έστειλε στην ισπανική ομοσπονδία. Αντ' αυτού, τιμώρησε τον Ενζολρά με 6 μήνες αποκλεισμό από κάθε αθλητική δραστηριότητα. "Δεν μπορούμε να ανεχθούμε τέτοια συμπεριφορά. Ίσως είναι ένα αστείο, αλλά είμαστε εδώ για να κρίνουμε τα γεγονότα", δήλωσε ο επικεφαλής του γραφείου καταγραφών της ομοσπονδίας, Ιβ Μπεγκόν.

Ο Ενζολρά, από την πλευρά του, έδωσε τη δική του εξήγηση: "Για να κάνεις προσφορές μεταξύ μικρών συλλόγων, συμπληρώνεις αιτήσεις στο Διαδίκτυο. Αποφάσισα να κάνω μία πρόταση, οπότε έγραψα το όνομα Λιονέλ Μέσι, την ημερομηνία γέννησής του και το σύλλογο στο σύστημα. Μετά η λίγκα μετέφερε το αίτημα στην ομοσπονδία. Σοκαρίστηκαν και αρνήθηκαν να τη διαβιβάσουν στους Ισπανούς ομολόγους τους. Αποβλήθηκε για 6 μήνες, εκ των οποίων οι 3 έχουν ανασταλτικό χαρακτήρα. Ήταν ένα αστείο, για να διασκεδάσω με τους φίλους μου. Θα περάσω τους επόμενους 3 μήνες σε κάποιο μπαρ".


Sportnooz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου