Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

Ανοιχτές οι μπάρες στα διόδια


Από την Τρίπολη ως τη Θεσσαλονίκη ελεύθερη διέλευση

Ανοιχτές οι μπάρες στα διόδιαΣτη Θεσσαλονίκη οι οδηγοί που διέρχονται από το σταθμό των Μαλγάρων χωρίς να πληρώνουν διόδια, εξαιτίας των κινητοποιήσεων της συντονιστικής επιτροπής κατά των διοδίων στη διαδρομή Θεσσαλονίκη - Καλαμάτα.

Στη κινητοποίηση στα διόδια Μαλγάρων παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Τάσος Κουράκης και ο Σάββας Κωφίδης. Η κίνηση αυτή θα διαρκέσει ως τις πέντε το απόγευμα.

Στη Θεσσαλία, από τις 12.00 μέχρι τις 15.00 οι οδηγοί πέρναγαν ελεύθερα στα διόδια Μοσχοχωρίου, ενώ από τις 15.00 ως τις 17.00 θα είναι ανοιχτά τα διόδια Μακρυχωρίου. Σε λίγη ώρα θα ανοίξουν για το ίδιο διάστημα και τα διόδια του Πυργετού.

Τα διόδια άνοιξαν και στη Λεπτοκαρυά στις 15.00 και θα παραμείνουν ανοιχτά ως τις 17.00, ενώ από τις 16.00 άνοιξαν και τα διόδια στο Πολύμυλο Κοζάνης.

Όσον αφορά την Πελοπόννησο, ελεύθερα περνούν οι διερχόμενοι οδηγοί από τους σταθμούς διοδίων του αυτοκινητοδρόμου ανατολικής Πελοποννήσου.

Από τις 15:10 πολίτες και κλιμάκια της συντονιστικής επιτροπής Πελοποννήσου κατά των διοδίων έχουν σηκώσει τις μπάρες στους σταθμούς γέφυρα Μάναρη (ΑΣΕΑΣ), Νεστάνης και Σπαθοβουνίου. Ο αντιπρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Αρκαδίας Σαράντος Αλεξανδρής δήλωσε ότι θα παραμείνουν στις θέσεις τους μέχρι να νυχτώσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου